Youtube işini gizliyor musunuz?

Şuana kadar çok kazanmasamda ne olduğunu anlatmamak en iyisi nedenmi?Çünkü karşındaki kişi daha bilgisayar kullanmasını bilmediği için yada bildiği halde ukalalık yaptığı için anlatma gereği duymuyorum çünkü gerçekten insanın morelini bozan şeyler söylüyorlar yok parfüme o kadar paramı verilir nerden buldunda alıyorsun :D.Yok bir işe gir çalışsana yok kim sana bedava para vericek vs. vs. en iyisi herşeyi gizli tutmak :cool:

5 tane web sitem var diyorum ordan kazanıyorum diyorum doğru web sitem var ama onlardan kazanamıyorum :D

çok yakınlarıma anlatıyorum işi reklamlardan para kazanıyorum diye bizede öğret dediklerinde hemen işleri sarpa sarıyorum çünkü harbiden yeni başlayan ve pc ye sadece facebook vs için girenler için yaptığımız iş çok zor.Şöyle bi bakıyorumda ünlem gelecek telif gelecek kanal kapancak partnere gir diyeceksin partner ne diyecek en azından 1 ayını o kişiye vermek lazım kategori falanda ayrı bi dert :)

Evdekilerde alıştı artık normal karşılıyolar yalnız babam hep arada bi " ya bu paraları birgün geri isterlerse ? " diyor :D

webmasterim diyorum, cok irdelerlerse yaptıgım 2-3 siteyi gösteriyorum susuyolar :) bence saygınlığı yok demek yanlıs olur. bence cok farklı bi iş. ve etrafındakilerden seni farklı kılan bi iş. ama kime söylediysem banada öğret dediği için kimseye açıkca video yüklüyorum demiyorum. çünkü video yukluyorum diyince aaa ne var ki bende yaparım göster bende atarım havasına giriyolar :) o yüzden webmaster diyip geçiyorum

Ayni banada ogretsene ya durumunu bende cok yasiyorum cok uzun isler bilgisayardan cok iyi anlamak lazm cok detaylari var bosver diyorum genelde bu sozum onlarin vazgecmelerine yetiyo

Bende maskeliyorum evet soranlara seri katilim diyorum hannibalın devamıyım kimisi geyik zannediyor kimisi yoh ... diyor :)

17 kişilik ekibim var. Çoğu daha bilgisayarı facebooktan başka nedir bilmeyen kişiler şu anda hatrı sayılır kazanç sağlıyorlar. Birbirimize olan destek ve bağlılık bizi her geçen gün üst sıralara taşıyor.

Ben bi kaç kişiye ögrettim onlar anasını satmıs o ona o ona derken herkez ögrenmiş bugun hiç alakam olmayan sadece meraba meraba iyi aksamlar dediigm asagı mahallelinin adamı gelmiş bana diyorki sen internetten para kazanıyormussun eeee deidm banada ögret diyor bnu diyen adam en az 45 yasında adama dedim ver 50binlira sermaye ögreteyim adam sok gecirdi 50yi duyunca adama dedim nerden ögrendin benim bi arkadasımın arkadası bunun ogluna söylemiş hay Acık Mert Korkusuz dedim yani size tavsiyem beyler kimseye söylemeyin yiyin parasınızı soran olursada köyden tarla sattık derisniz.
Sen bi arkadasına söylüyon o kardesine söylüyor o kankisine söylüyor o ona söylüyor derken derken herkes ögreniyor onun için en güzeli temiz sessiz sakin calısmak.

17 kişilik ekibim var. Çoğu daha bilgisayarı facebooktan başka nedir bilmeyen kişiler şu anda hatrı sayılır kazanç sağlıyorlar. Birbirimize olan destek ve bağlılık bizi her geçen gün üst sıralara taşıyor.

Spam fabrikası. :D

- Oğlunuz ne iş yapıyor efendim?
-- Fabrikası var durmadan çalışıyorlar :D :D

internet siteleri yapıyorum, bir kaç firmanın sosyal medya hesaplarına bakıyorum diyorum. iyiymiş diyip uzaklaşıyorlar :) bu işin olabildiğince az yayılması taraftarıyım bende.

Biraz öyle :D
Ama ekible hareket etmek bir harika.
Yeri geliyor Bir kafede toplanıp toplantı yapıyorum :D
Gelişmler üzerine sohbet v.s

Ekip tabikide çok iyi oluyor hocam spamlarken hiç değilse sohbet muhabbet yeter. Ben tekim ve bazen zorlanınca aklıma gelen tek şey keşke kendimden bir tane daha klonlasam yanımda video yüklese dursa diyorum :D Video yüklerken kendi kendime bir çok kez konuşmuşluğum vardır :D

Ben zamanında söyledim pek örselemedi ev halkı.

1 aya kadar Babam quiz,onaylı ve onaysız kanal satışlarına başlayacak forumda şimdiden bildireyim :)

Ayrıca aramıza bir spammer daha katılacak :D

Benimde en ayar olduğum konu adama acıyorsun 700 800 tl ye nefes almadan deli gibi calistiriyorlar ya adama anlatiyorsun zormuş diyo birde buna kafamı yorulur diyor ben de ona diyorum ki senin kazandığını en az 5 katını alıyorum sende bişeyler kap pastadan deyince burun kiviriyor. Bende artık ne haliniz varsa görün diyorum ve acimiyorum onlara adamlarda ne misyon nede vizyon var adamların ufku yok onun için siz anlayamazsiniz deyip geçiyorum.

Ben anlatıyorum ve cümlemin sonunda ben ilk paramı 8 ay sonra aldım çok uğraş istiyor bir yerden canın sıkılıyor diyorum. Onlarda 8 ay çok diyip konu kapanıyor :D

Ekip tabikide çok iyi oluyor hocam spamlarken hiç değilse sohbet muhabbet yeter. Ben tekim ve bazen zorlanınca aklıma gelen tek şey keşke kendimden bir tane daha klonlasam yanımda video yüklese dursa diyorum :D Video yüklerken kendi kendime bir çok kez konuşmuşluğum vardır :D
işte bende sizin gibiydim ekip kurdum kendi kendime konuşmaktan kurtuldum :D İş adamı gibiyim telefonlarım hiç susmuyor. 3 tane telefon hattım var :D
Ben zamanında söyledim pek örselemedi ev halkı.

1 aya kadar Babam quiz,onaylı ve onaysız kanal satışlarına başlayacak forumda şimdiden bildireyim :)

Ayrıca aramıza bir spammer daha katılacak :D

Benimde 32 yaşındaki kız kardeşim dahil oluyor spammer olarak :D
hedefi büyük valla :D

Abi yol göstermesine gösteririzde adam mausun ne olduğunu bilmiyor " bana da youtubeden para kazanmayı öğret " diyor böyle adama neyi nasl açıklayacaksın? 50 kişiyi öğrettim hiçbiri devam etmedi 3-4 kişi devam etti onlarıda dilim lal olaydıda öğretmeseydim .. adamar benim içerikleri yüklüyor yetmiyor başkalarına da al bu içeriği yükle diyorlar ..

vergi levhalı internet reklamcısı ve reklam komisyoncusuyum saklamaya gerek yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri