Youtube işleri zora sokacak işte değişiklik!!! Google play youtube!

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün android cep telefonlarında Youtube uygulamasına güncelleme geldi. Ve yeni bir özellik getirilmiş. Artık video izleyen herkes videolar hakkında bildirimde bulunabilecekler. Bu bence biz youtuber arkadaşlar için kötü durum. Bunun acısını ilerde göreceğiz gibi geliyor bana.
Aşağıdaki resimde değişikleri görebilirsiniz. İlk resimdeki kırmızı halka içerisine aldığım yere tıklayınca, ikinci resimdeki yer geliyor.

Krb9z1.jpg

wzz4o9.jpg

bence bi sıkıntı olmaz

Sahte başlıkla video atanlar düşünsün işini düzgün yapan yanıltıcı içerik paylaşmayanlara sıkıntı olmaz

Eyvahh da ne eyvah olucak ismi yav direk flagi basmis bilmeyenlerde ogrenicek smdi tam olucak is kotuye gidiyo gibi ..

El altında olması kötü evet.
Benim o bayraktan haberim bile yoktu ama insanların gözüne sokulması spamcıların işine gelmez. bariz dezavantaj..

keyfi olarak şikayet edenler bile olabilir.

ancak bu durumda herkes zarar görür spamcısı-özgün çalışanı.

sonra kaldırırlar ellam :D

Keyfi yere spam atacak adam az çok bu işten anlıyan işe girmiş ama kazanamamış veya zaten bu işi bilgisayardan da yapacak adamdır. normal izleyicinin keyfi yere flag atacağını hiç sanmıyorum.

yapılır sanırım,sendikasyon-para kazandıran platform

Bende devamlı para kazandıran platformlar tıklıdır. Ama orayı işaretlediğim halde, kendi videolarımı telefonumdan izleyebiliyorum.
Çünkü android youtube uygulamasındada ara ara reklamlar çıkıyor.

Bencede sıkıntı olur.Bazıları hemen kötülemek için diğer seçenekleri işaretler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri