Youtube İzlenim Sorunu

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

acan38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu gün youtube izlenimlerinde %70 lik bir düşüş var. Hatta bu düşüş dün başladı
İzlenimin sayılmaması ile ilgili bir durum değil bu, çünkü aynı düşüş adsensede de var
Kontrol ettiniz mi sizde de var mı böyle bir sıkıntı ?

Son düzenleme:
Bendede var izlenimlerde düşüş son günlerde hayırlısı bakalım neler olacak.

Aynen hocam benım çaliştigim katogori de rakibim olmadigi halde izlenimler şu 3 gündür yari yariya düştü .

izlenımlerı youtube belırlıyor bazen dostum
bende
salı 10.000
carsamba 10.250
persembe 10.050
rastlantı degıl bence

ay sonları düşüş orantılı şekilde oluyordu + izlenimde degil sayfa to tmb bgbm düşüşü oluyordu

Hafta sonu izlenim artıp hafta içine geçildiğinde izlenim her zaman düşer zaten.

Eskı kanallarda izlenim düşüklüğü yeni açtığım kanallarda da analıstık yansımama sorunu var Guize kanal bağlayacak oluyorum 1500 olan izlenim analıstıkde 700 civarı gözüküyor abartısız yeni kanallarım hepsi boyle Büyük oranda yanlıyorumdur ama bir deneme yaptım sureklı ülke geneli engeli gelen videoyı tekrar renderleyıp ısım açıklama etıket gırmeden yukledım 1 ay boyle durdu 150 cıbarı ızlenım aldı Sonra açıklama etiket gırdım bir hafta sonra kontrol için girdiğimde tekrar ulke geneli engeli gelmıstı

Hafta sonu izlenim artıp hafta içine geçildiğinde izlenim her zaman düşer zaten.
Hocam onun farkındayım
Ama bende bu sefer aşırı bir düşüş oldu.
Baktım sıralamalarda değişiklik olmuş.
İlk sayfadaki videolar 3 - 4 cü sayfalara düşmüş.

aynen valla bende kanal takiptemi sorun var acaba diye düşünüyordum şimdi...

düşüş yaşayanlar sanırım ingilizce çalışanlar?

adsensemde hep inglzce kanalalr baglı izlenimler aynı hiç bi fark yok aksine istatistikler yüksek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri