Youtube izlenimleri saymıyor

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam adsense yansıyor. Partnerse sonradan yansıyacaktır. İzlenim kaybı olmaz merak etmeyin. Planlı çalışıyor onlar. Yeni birşeyler yapmaya kalktıklarında böyle oluyor şu an onlar için normal bir durum bu. Bir süre sonra düzelecek ve izlenimler yansıyacak.

adsense çalışıyorum ama hocam sıralamadan düşüyo kanallar dikkat ettiysen

gerçek zamanlıda çok çok fazla düşüş var, saatte 2500 izlenen videolarım 200 civarında şuan. hatta son 10 dakikadır 0 izlenme gösteriyor.

arkadaşlar benim adsense yansımıyo izlenimler aynı durumda olan varmı ?

kanal takip programı görüntülemeyi 0 gösteriyor ama şu saate kadar 27 abone gelmiş kanala iki gündür geceleri böyle

Bu durum bu sefer daha uzun sürdü. inşallah bir aksilik olmaz ama bana yeni bir güncelleme gelecekmiş gibi geliyor.. Analyaticste kaç gündür geriden geliyor.. Hayırlısı bakalım..

sıralamada yükseleceğime paso düşüyorum ya Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın youtube

insallah spama karsi gelistirilmis bir sistem denemiyorlardir.saglam özgün bir kanali olan arkadas varsa bilgilendirsin bizi.

Ayrica cogu download programlarida düzgün calismiyor artik.

Ben de geçen hafta konusunu açmıştım. 4-5 günde bir güncelleniyor bu ara, onda da 2 günlük analytics çıkarıyor.

hala bir güncelleme yok. aksine kapanan kanal oluyor. 2 gün önce gönderdiğim izlenimler bile yerine ulaşmıyor.

inş şu 301 olayına çözüm bulurlar zira 301 sahte içerik yapanlardan bıktım be kardeş

Youtube sokaktaki mızıkçı çocuk gibi oldu iyice "banane abi hile yapmayın saymam"

Bir veriyor bir vermiyor izlenimleri, ama abone sayısı ve like'larda sorun görmüyorum onlar aynen yansıyor. analytics zaten hepten tavsadı bu aralar... Bakalım ne çıkacak sonuçta merakla bekliyoruz...

şimdiye 1k izlenim olması gereken kanallar henüz 20 izlenim olmuş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri