Youtube izlenimleri saymıyor

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dün gece saat 2 civarında yaptığım kanal 2k izlenmiş eski kanallarım toplam 300 izlenmiş 500 de abone var

Bende hala bi problem yok arkadaşlar korkun bence :D

Aynı sorun bendede var arkadaşlar:( bugün izlenimler durdu resmen.

felaket tellallığımı yapmaya geldin ? çok korktum Allahım kanallarım gidecek mi yoksa ? şimdi git sevin kumdan kale yap eğlen.

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------

dün bana izlenimler birden yansıdı takip programına.bugünde öyle olur diye umuyorum
evet bana da aynı şekilde bir anda yansıdı.. güncelleme olduğu net

her gün bi icat çıkarıyorlar. bi bu eksikti.

izlenim 00 abone 51

çoğu kanalım izlenimi hala 000000

Disarda yuz yuze geldiginiz de birbirinize soylemeye cesaret edemeyeceginiz laflar burada soyleniyor ya bi sey demiyorum. bunu yapan da burada bi iki kisi. kim ne yaparsa kendine yapar. Akil yasta degil bastadir. Ufak seyleri buyutmeyelim.

ya tükürücem sisteminizede,güncellemenize ya.üç kuruş para kazanıcaz onuda g.tümüzden kan alarak yapıyosunuz gelde ana bacı söve şu youtubeye

ya tükürücem sisteminizede,güncellemenize ya.üç kuruş para kazanıcaz onuda g.tümüzden kan alarak yapıyosunuz gelde ana bacı söve şu youtubeye

güncelleme dediğin 1 gün sürer bu farklı bişey sistemlerinde sıkıntı olabilir acaba mail atsak sorunu öğrenebilirmiyiz.

neler gördük bu ne ki.Milletin moralini bozmayın durduk yere

Hala düzelmedi mi yaa ya böyle güncelleme mi olurmuş. İll defa böyle bişey görüyorum bu nedir arkadaş güncelleme dediğin olur biter. Videolar hep sıralamadan düştü izlenim güncellenmediği için

Sabırla bekleyin arkadaşlar 2 gün daha sonra ne olduğu ortaya çıkar zaten. Şimdiden hemen birşeyler söylememiz doğru olmaz. Sorun olabilir, bir çalışma olabilir izlenme sisteminde bu yüzden aksıyor olabilir vs.

dün adseneye yansıyodu izlenimler youtubede görünmesede şimdi adsensedeye yansımıyo bakalım ne olacak

YT'nin şimdiye kadar yaptığı güncellemeler hiçbir zaman bize yaramadı.
Bunun altından da bize yaramayan birşey çıkacak, boşuna ümitlenmeyin.
Analitik 2 gün geriden gelirdi 3 gün gelince isyan ederdik, şu an en az 5-6 gün geriden geliyor.
YT bir an önce analitikleri güncelle, kanallar teliften felan uçarsa sonra kesintiyi çok yaparsın.
:D

Gerçek zamanlı izlenimlerde de aşırı düşüş vardı dün. Şimdi baktım birazı eklenmiş ama hala eksikler var dünkü 09:00-22:00 arasında. Yabancı forumları araştıran var mı bu konuda?

izlenim sorunumu yaşıyorsunuz sadece?

benim videolar 301+ de kaldı. Hemde bazıları yavaş yavaş 301+ oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri