Youtube izlenme Limit: (65.000.000)

• Kullanıcı Amohma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Hocam arttirmamizda ki sebep herkese aldığı izlenımden fazlasını göndermemizdir.Sen 10.000 aldın diye 10.000 de durmuyor bagzen 15 20 25 bin'e kadar hediye atiyoruz bol keseden.Bu yüzden 1000 izlenim: 3 TL dek geliyor oda 30 TL yapıyor minimum: 10.000 = 30 TL Hocam.

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

Evet 200 TL idi = 100 bin izlenim.
Şuan 300 TL yapıldi. 100 bin alırsanız fazladan gönderiyoruz izlenımleri.

---------- Spam Engelliyici 01:13 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

ALAN arkadaşlar bir kaç gün içinde resim paylaşacaktır eminim :) bende bekliyorum

Hocam arttirmamizda ki sebep herkese aldığı izlenımden fazlasını göndermemizdir.Sen 10.000 aldın diye 10.000 de durmuyor bagzen 15 20 25 bin'e kadar hediye atiyoruz bol keseden

............................................................

hocam aynı durumu :) forumda izlenim satan arkadaşla yaşamıştım

Tahmimince aynı sistemi kullanıyorsunuz :) arkadaş 'da fazla izlenim gönderirdi.Son 48 saat bir kısmı silinir bir kısmı son 48 saatte kalırdı.... (Önemli olan 48 saatten hiçbir şekilde silinmemesi lazım)

..........................................................

Hocam arttirmamizda ki sebep herkese aldığı izlenımden fazlasını göndermemizdir.Sen 10.000 aldın diye 10.000 de durmuyor bagzen 15 20 25 bin'e kadar hediye atiyoruz bol keseden

Tahmimince aynı sistemi kullanıyorsunuz :) arkadaş 'da fazla izlenim gönderirdi.Son 48 saat bir kısmı silinir bir kısmı son 48 saatte kalırdı.... (Önemli olan 48 saatten hiçbir şekilde silinmemesi lazım)

Hocam sen bana 1 trilyonda ödesen ben sana bu saaten sonra satmıyoru..
Bana aynı sistemi kullanıyorsun diyorsun ya sen ilk okul mezunusun yada yazdıklarımı okumadan bol keseden sallıyorsun.Düşme sorunu bende %100 olmaz demiyorum olma ihtimali var ama şuana kadar düşme yaşamadık senın o arkadasın elalemın yabancı sitelerınden çekerken biz kendı sistemimizi yabancı kaynaklara ihtiyac duymadan hazirladık diyorum sen hala 48 saate kafayi takmıssın ilerliyorsun.

Tamam kardeşim satmıyorum ben sana 1 trilyon'da ödesen almıyorum git o arkadaşından alabilirsin canım kardeşim hadi sana kolay gelsin konuyu meşul etme.

Hocam dün aldığım izlenimler olduğu gibi duruyor analitikte bilginiz olsun

referans vermiyorsun amena, kimse bir şey demiyor; referans vermesen de bir referans koy bari. ver bir link. de ki şu videoya 65 milyon izlenim gönderdik sonuç bu de.

biz de bakalım; kanal kapandı mı, izlenimde düşüş oluyor mu, kanal kara listeye alınıyor mu? video kaldırıldı mı? 1 milyon izlenimi kaç günde gönderebileceksin görelim.
kimse senin kara kaşına kara gözüne izlenim almaz.

ikincisi şu allahı dini her yere karıştırmayın gözünüzü seveyim. elhamdülilah hepimiz müslümanız. şu yaptığınızdan dolayı dinden kurandan soğutuyorsunuz insanları.

ne alaka yani şimdi; illegal iş yapıyorsun. allahı karıştırıyorsun işine. içini mi rahatlatıyorsun.

tamamen katılıyorum. insanların dine olan inancını sömürmek için artık dolandırıcılar selamunaleyküm diye ortamlara giriyor. Allahtan korkan adamdan zarar gelmez diyoruz ama birkaç kez başımıza gelince yoğurdu üfleyerek yeme ihtiyacı hissediyor insan.
konusahibini suçlamak degil amacım. tecrübe sonucu oluşan önyargı diyelim. normal konularında direk konuya giren ama paralı konularda tarikat lideri gibi giiriş yapanlardan tırsıyorum açıkcası :)

tamamen katılıyorum. Insanların dine olan inancını sömürmek için artık dolandırıcılar selamunaleyküm diye ortamlara giriyor. Allahtan korkan adamdan zarar gelmez diyoruz ama birkaç kez başımıza gelince yoğurdu üfleyerek yeme ihtiyacı hissediyor insan.
Konusahibini suçlamak degil amacım. Tecrübe sonucu oluşan önyargı diyelim. Normal konularında direk konuya giren ama paralı konularda tarikat lideri gibi giiriş yapanlardan tırsıyorum açıkcası :)

her insan bir değildir hocam, siz bu gözle her insana korkarak yaklaşirsanız her insan sızı avcunuza alir ve sizden faydalanır cesur olmanızı beklerim.korkmayın, ben dürüst bir insanım alan arkadaşlara sorabilirsiniz.iş yaptıklarımızı sıze gösterebilir.

Her zaman beklerim

kardeşim bu izlenimler önerilenlere çıkmaya yardım eder mi ? Eğer etki ederse sürekli izlenim almayı planlıyorum eğer kanala da sıkıntı çıkarmazsa.Skype adresini özelden atabilir misin ?

Hocam sen bana 1 trilyonda ödesen ben sana bu saaten sonra satmıyoru..
Bana aynı sistemi kullanıyorsun diyorsun ya sen ilk okul mezunusun yada yazdıklarımı okumadan bol keseden sallıyorsun.Düşme sorunu bende %100 olmaz demiyorum olma ihtimali var ama şuana kadar düşme yaşamadık senın o arkadasın elalemın yabancı sitelerınden çekerken biz kendı sistemimizi yabancı kaynaklara ihtiyac duymadan hazirladık diyorum sen hala 48 saate kafayi takmıssın ilerliyorsun.

Tamam kardeşim satmıyorum ben sana 1 trilyon'da ödesen almıyorum git o arkadaşından alabilirsin canım kardeşim hadi sana kolay gelsin konuyu meşul etme.

kızma kardeşim, kötü niyetle yazmıyorum dikkat edilmesi gereken hususa deyiniyorum...

izlenim satın aldığım kanaldan bir örnek

7DP30P.png

kızma kardeşim, kötü niyetle yazmıyorum dikkat edilmesi gereken hususa deyiniyorum...

izlenim satın aldığım kanaldan bir örnek

7DP30P.png

Kardeşim kimsenın işlemi beni ilgilendirmez..Onlarda düşmüş ise sen kalkıpda bizim 1.5 yıl boyunca 8 kişilik ekibimize aynı siteden alıyorsunuz demen ayıptır.Ben konuda bizzat yabanci kaynaklara ihtiyac duymadan hazirladık diyorum.
Sen bi izlenım alıyorsun 1 saat 3 saat belki 20 dk sonra baslıyor..
Bizim sistemimiz 2 dakika içinde yolluyor.
Bundan hizlisini avrupada bulursan ben bu sistemi kapatir giderim.

Biz kimseden ihtiyac duymadan kendimiz ürettik herşeyi,şimdiye kadar'da düşme yaşamadi buraya kişiler yorum atıyor onları okuyabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 17:45 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

kardeşim bu izlenimler önerilenlere çıkmaya yardım eder mi ? Eğer etki ederse sürekli izlenim almayı planlıyorum eğer kanala da sıkıntı çıkarmazsa.Skype adresini özelden atabilir misin ?

Mail Gönderilmiştir Mesajlarınızı Gmail adresinden ve ytpara.com'dan kontrol edebilirsiniz Skype adresini eger bulamazsanız konuya düzenleme yaptık oradan bakabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 18:44 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

Son dakika !!

Yeni raporlar eklenmiştir.

Rapor 2'de önerilen video oranlarına bakabilirsiniz...

Satişlar devam etmektedir !

Not: Yeni raporlar yayınlanmiştir. Konuyu okuyun detaylar yazmaktadir.

Satişlar devam etmektedir !

Not: Yeni raporlar yayınlanmiştir. Konuyu okuyun detaylar yazmaktadir.

Bir miktar deneme için izlenim alındı izlenimler kesintisiz geldi sistem farklı.Şayet silnmezse çok faydalı olabilir.Güvenli ilgili bir arkadaş aynı zamanda tavsiye ederim

hocam whatsapp verır mısın skype ıle denk gelınmıyor pekte aktıf kullanmıyorum dırek mesaj atsak ıs oldukca

hocam whatsapp verır mısın skype ıle denk gelınmıyor pekte aktıf kullanmıyorum dırek mesaj atsak ıs oldukca

whatsapp ait özel numaramız malesef yok hocam..
şimdilik sadece skype var ilerde web sitemiz açılırsa 2.3 ay içerisinde whatsap hesabıda alacağiz.

şimdilik sadece skype vardir

izlenim satişlari devam etmektedir.

+4000 saat geçmek isteyenler mesaj atabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri