Youtube İzlenmenin Kısa Yolunu Buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hack sitesinde bir yöntem paylaşılmış. Yalnız söylediği sitelere premium üye olmak gerekiyor. Ben cesaret edemedim. Yöntemi denemek isteyen biri olursa ona verebilirim.
Yalnız ingilizce bilmek lazım. Bir şeyler anlatıyor. O yazıyı anlamak lazım. Translate yaptım ama pek bir şey anlamadım.
Ben denerim diyen varsa yöntemi veririm. Yalnız olumlu sonuçlanırsa nasıl yapıldığını vs. bana öğretecek. 1 videoya 50k izlenim geldiğinden bahsediyor.

Yabancı hack sitesinde bir yöntem paylaşılmış. Yalnız söylediği sitelere premium üye olmak gerekiyor. Ben cesaret edemedim. Yöntemi denemek isteyen biri olursa ona verebilirim.
Yalnız ingilizce bilmek lazım. Bir şeyler anlatıyor. O yazıyı anlamak lazım. Translate yaptım ama pek bir şey anlamadım.
Ben denerim diyen varsa yöntemi veririm. Yalnız olumlu sonuçlanırsa nasıl yapıldığını vs. bana öğretecek. 1 videoya 50k izlenim geldiğinden bahsediyor.

Hocam pm atabilirmisiniz yöntemi,deneyeceğim :)

pm gönderdim..

Arkadaşlar yöntemi uygulamak için 3 site var. Onlara premium üye olmak gerekiyor.
Veya tek siteye de üye olunursa oluyor mu bilmiyorum. İngilizce yazıyor.
Sistemi gönderdiğim arkadaş ücretli program deyip bana sarmadı diyor. :)

Programla alakası yok. Sadece sitelere premium üye olunup işlem yapılacağından bahsediyor.

hocam pm alayım munkünse.

Videolarının tutucağı varda tutmuş . BU dediğin yöntemle olacak iş değil. Hani bunun like dislike yorum kısmı nerede ?

Ben Youtube Bot kullanıyorum kendim ip adresimden f5 leyerek kullanılan bot hiçbir sıkıntı yok saten içeriğim sayesinde direk 100 izlendikten sonra video hemen o saat içinde tutuluyor ve 4-5 bin sabaha kadar uçuyor şuana kadar bi sıkıntı görmedim ve denemeye devam ediceğim mantıklı oluyor,80-90 izlenince önerilenlerde felan çıkıyor trafik kaynaklarından baktım yani 100 ü aşmıcak şekilde ben 85 felan yapıyorum bot atıyorum f5 leme botu hızlıca güzelce tutuyor youtube'ın şu ana kadar hiç anlamadı hiçde sanmıyorum yani..

bu bilgiyi paylaştığın için teşekkürler deneyecem.

Arkadaşlar yöntemi uygulamak için 3 site var. Onlara premium üye olmak gerekiyor.
Veya tek siteye de üye olunursa oluyor mu bilmiyorum. İngilizce yazıyor.
Sistemi gönderdiğim arkadaş ücretli program deyip bana sarmadı diyor. :)

Programla alakası yok. Sadece sitelere premium üye olunup işlem yapılacağından bahsediyor.

yani bakıyorum, okuyorum anlamaya çalışıyorum ama pek bişi bulamadım. forum sitesine üye olup vip olsan ne olur olmasan ne olur, kısa olduğu için pek anlayamadım.

direk konu açan onaysız kullanıcı hiç mantıklı gelmedi aklımda deli sorular

yani bakıyorum, okuyorum anlamaya çalışıyorum ama pek bişi bulamadım. forum sitesine üye olup vip olsan ne olur olmasan ne olur, kısa olduğu için pek anlayamadım.

Hocam orada hulu ve benzeri sitelere premium üye olmak gerekiyor.
Ondan sonrasını anlamadım zaten. İngilizce bilen biri anlar diye düşündüm.

Hocam orada hulu ve benzeri sitelere premium üye olmak gerekiyor.
Ondan sonrasını anlamadım zaten. İngilizce bilen biri anlar diye düşündüm.

ingilizce bilmekle alakalı birşey değil ki bu hocam, terimleri bilmek gerek yöntemi anlamak için bu işlere yatkın olmak gerek, öyle bişi bu...

hulu nedir hocam :)

PM attım

Arkadaşın dedigi yöntemi F5 ile denedim baktım izlenme sayısı artıyor cok güzelde artıyor aynı ip adresinden ama bu konuda biri eklenti vermiş yok parmaklarınız yorulmasın diye :D neyse bende onu kurdum daha sonra otomotik bıraktım izlenme sayısı artmadı 176 da durdu :) elle F5 yapınca hızlı bir şekilde artıyordu... ama chrome eklentisi kurduktan sonra artmadı bende :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri