D
daralll
Guest
artık tek telifli kanalların da tehlike altında olduğunu açıkça belirtebilirim.
1.5 aydır günde 250 lira bırakan ve 1207 abonesi olan kanalımda 1 tane sahte telif var.ilk geldiğinde geri bildirim yapmama rağmen kaldırtamadım.sonradan kanal kazandırmaya başlayınca daha fazla geri bildirim atmaktan vazgeçtim.1.5 aydır kanala 1 tane video ekledim.2.telifi almamak için her yolu deniyorum ve tek korkum sahte flaglardı...
esas büyük tehlikeyi göz ardı etmişim.az önce gelen mail de ;
bu kaldırdıkları telifleri görmezden geliyorlarsa biz ne diye bir yerimizi yırtıp da geri bildirimlerler uğraşıyoruz?güzelim kanal göz göre göre gidecek
bu mesajı alıp da kanalının akibetini söyleyecek olan var mı?
1.5 aydır günde 250 lira bırakan ve 1207 abonesi olan kanalımda 1 tane sahte telif var.ilk geldiğinde geri bildirim yapmama rağmen kaldırtamadım.sonradan kanal kazandırmaya başlayınca daha fazla geri bildirim atmaktan vazgeçtim.1.5 aydır kanala 1 tane video ekledim.2.telifi almamak için her yolu deniyorum ve tek korkum sahte flaglardı...
esas büyük tehlikeyi göz ardı etmişim.az önce gelen mail de ;
şimdi ne yapayım ben buna..bu kanalı en azından bir ay daha ayakta tutmam lazım ki başıma bela olan borçlardan kurtulabileyim...kanalda 3ay önce geri bildirimle kaldırttığım bir sahte telif vardı sanırım ondan bu uyarıyı aldım.1 hafta önce de kaldırttığım sahte telifi görmezden gelip 1 telifli kanalımı birden çok telif diye kapatmışlardı.XXXXXXXX hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.
Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.
YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
bu kaldırdıkları telifleri görmezden geliyorlarsa biz ne diye bir yerimizi yırtıp da geri bildirimlerler uğraşıyoruz?güzelim kanal göz göre göre gidecek
bu mesajı alıp da kanalının akibetini söyleyecek olan var mı?