Youtube Kafayı Takmış

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
D

daralll

Guest
artık tek telifli kanalların da tehlike altında olduğunu açıkça belirtebilirim.

1.5 aydır günde 250 lira bırakan ve 1207 abonesi olan kanalımda 1 tane sahte telif var.ilk geldiğinde geri bildirim yapmama rağmen kaldırtamadım.sonradan kanal kazandırmaya başlayınca daha fazla geri bildirim atmaktan vazgeçtim.1.5 aydır kanala 1 tane video ekledim.2.telifi almamak için her yolu deniyorum ve tek korkum sahte flaglardı...

esas büyük tehlikeyi göz ardı etmişim.az önce gelen mail de ;
XXXXXXXX hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.
Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.
YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
şimdi ne yapayım ben buna..bu kanalı en azından bir ay daha ayakta tutmam lazım ki başıma bela olan borçlardan kurtulabileyim...kanalda 3ay önce geri bildirimle kaldırttığım bir sahte telif vardı sanırım ondan bu uyarıyı aldım.1 hafta önce de kaldırttığım sahte telifi görmezden gelip 1 telifli kanalımı birden çok telif diye kapatmışlardı.

bu kaldırdıkları telifleri görmezden geliyorlarsa biz ne diye bir yerimizi yırtıp da geri bildirimlerler uğraşıyoruz?güzelim kanal göz göre göre gidecek :(

bu mesajı alıp da kanalının akibetini söyleyecek olan var mı?

Aynı dert bende de var tek telif le gidiyor kanal :( Bi ara telifleri kaldıran arkadaşlar vardı konuya davet ediyorum

geçmiş olsun hocam.. benimde günlük 100 lira bırakan kanalıma gelen 2 telif nedeniyle para kazanması kapanmasın diye sildim... :( şuan hala doğrultamadım kendimi.. şu ünlemde başladı başlayalı işler hepten kesat.. bakalım nolucak sonunda

Zor ama kanalı silmen gerekir hocam. Yoksa para kazanma gidecek malum, ve para kazanma gittikten sonra yapılan kesinti ile o kanaldan aldığın para da kuşa dönecek.

Kanali kopyalayip biranonce silmen senin iyiligine olucak bence.

geçmiş olsun, öncelikle yeni bir kanal ac bu kanala videoları taşı sonra her videon üzerine yeni kanalımıza abone olun bu kanaldan yayının kapatıyoruz diye açıklama yap bide 10 sanıyelik bir video ekle yeni kanalının tanıt abone olmalarını iste yeni açtıgın kanala ne paylaşıyorsa yeni bir video daha ekle. tehlikeli kanalı bir hafta içinde sil sadeçe kanalı sil ardından yeni bir kanaldaha oluştur adsenseye bagla ki bu ay kazandıgın paracıklar önumuzdeki ay gelsin. yeni açtıgın kanaldakı videolarıda gunde 1 2 video begen. bençe

artık tek telifli kanalların da tehlike altında olduğunu açıkça belirtebilirim.

1.5 aydır günde 250 lira bırakan ve 1207 abonesi olan kanalımda 1 tane sahte telif var.ilk geldiğinde geri bildirim yapmama rağmen kaldırtamadım.sonradan kanal kazandırmaya başlayınca daha fazla geri bildirim atmaktan vazgeçtim.1.5 aydır kanala 1 tane video ekledim.2.telifi almamak için her yolu deniyorum ve tek korkum sahte flaglardı...

esas büyük tehlikeyi göz ardı etmişim.az önce gelen mail de ;
şimdi ne yapayım ben buna..bu kanalı en azından bir ay daha ayakta tutmam lazım ki başıma bela olan borçlardan kurtulabileyim...kanalda 3ay önce geri bildirimle kaldırttığım bir sahte telif vardı sanırım ondan bu uyarıyı aldım.1 hafta önce de kaldırttığım sahte telifi görmezden gelip 1 telifli kanalımı birden çok telif diye kapatmışlardı.

bu kaldırdıkları telifleri görmezden geliyorlarsa biz ne diye bir yerimizi yırtıp da geri bildirimlerler uğraşıyoruz?güzelim kanal göz göre göre gidecek :(

bu mesajı alıp da kanalının akibetini söyleyecek olan var mı?

bu mesajı bende aldım. Kanalda bir telif vardı ve birde şüphelendiğim video aceba şikayet mi ettiler diye düşündüğüm. Şu karınca yuvasına aliminyum döken bir video 25,000 izlendi yorumlar felan o videoyu sildim. Gelen mail aynen böyleydi hatta tüm bağlı adense hesaplarına yollamışlar. Asla kanala yükleme yapmadım. İşe yaramaz gözümün tutmadığı ne varsa sildim. bu uyarıyı aldığım ay ortasıydı ve o kanal diğer ayın ortasında kadar durdu sonra fesh edildi iki kanalla beraber. Para kazanmaya da bir şey olmadı. bu bir uyarı ama youtube bu sağı solu belli olmuyor. Ve bu olay yılbaşından önceydi. sonra değişimler olmuş olabilir.

Hocam aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz bende maili dikkate almadım ve 3 günde para kazanma gitti 400 lira belki küçük bi meblağydı ama şimdi elde var 0, kanalı kopyalayıp bekletmeden silin.

kanalı kopyalamak işe yaramıyor beyler...
ben bu kanalı 2-3 defa kopyaladım
200 videodan 100ü eşleşen,dünya engeli yiyor artık
geri kalanda ünleme düşer zaten bu aralar olduğu gibi...
kopyaladığım kanallardan biri teliften biri de topluluktan kapandı...
aynı videolarla bu kanala bir şey olmadı,bu zamana kadar.

1 martta 1 adet sahte telif aldim itiraz etmemistim duruyordu kanalda zoomine bagliydi kanali aksam kapatmislar gitti guzelim kanal. 400 den fazla abone gunluk ort. 22$ kazandiriyordu ama kapatilmis :(

valla bir yararı olacağından değilde google+ kesip bağladım,profil ismini değiştirdim ve kanala url aldım...kanal kapatılacaksa topluluktan kapanıp da paranın kesinleşmesi için dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok.günde 250 gelen bir kanal 1 ay daha dayansa benim 5 aylık maaşım çıkar.zaten benim olmayan bir para giderse üzülmem devam ederim ama 1 ay daha dayanırsa benden mutlusu olmaz...

bendede aynı kanal var.başka adsenseye taşıdım,hiç değilse orada 1 hafta birikir paralar,pin de gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri