Youtube Kanal Alınacaktır

• Kullanıcı Ravials
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Ravials

Kayıtlı Üye
Bütçe Max 150TL. Kanal alınacaktır. İzlenmesi veya abonelerin türleri önemsizdir. Bot veya Organik olabilir. Ama atılan videolara en az 500-600 izlenme gelmelidir. Para kazanmasının açık olup olmaması önemsizdir. Abonesi En az +6 veya +7k olmalıdır.

Son düzenleme:
Ben sizin ne yaptıgınıza anlam veremedim. Satış konusu açıyorsunuz satın alacağız birşey soruyoruz cevap vermiyorsunuz. İzlenim yollayabiliyormusunuz?

Ben sizin ne yaptıgınıza anlam veremedim. Satış konusu açıyorsunuz satın alacağız birşey soruyoruz cevap vermiyorsunuz. İzlenim yollayabiliyormusunuz?

Hocam kusura bakmayın görmemişim. Evet izlenim satıyoruz. 1k 2TL'den başlayan fiyatlarla.

Bütçe Max 150TL. Kanal alınacaktır. İzlenmesi veya aboneleri önemsizdir. Bot veya Organik olabilir. Ama atılan videolara en az 500-600 izlenme gelmelidir. Para kazanmasının açık olup olmaması önemsizdir.

günlük 500-600 izlenen kanal mı arıyorsunuz ?

Açtığın konuyu açıklamaları düzelt istersen kanal link atıyoruz 500-600 izlenme diyorsun sonra abonelerle önemli diyorsun şaka mısın insanların zamanını çalma değiştir şu yazdıklarını insanların asabını bozmayın ya hep anormaller bizi bulur arkadaş

''Bütçe Max 150TL. Kanal alınacaktır. İzlenmesi veya aboneleri önemsizdir. Bot veya Organik olabilir. Ama atılan videolara en az 500-600 izlenme gelmelidir. Para kazanmasının açık olup olmaması önemsizdir.''

Şahıs herkese aynı muameleyi yapıyor.istediği şartlarda kanalda sunsak para sonra gelecek vs oyalıyor dikkatli olunuz.

Açtığın konuyu açıklamaları düzelt istersen kanal link atıyoruz 500-600 izlenme diyorsun sonra abonelerle önemli diyorsun şaka mısın insanların zamanını çalma değiştir şu yazdıklarını insanların asabını bozmayın ya hep anormaller bizi bulur arkadaş

''Bütçe Max 150TL. Kanal alınacaktır. İzlenmesi veya aboneleri önemsizdir. Bot veya Organik olabilir. Ama atılan videolara en az 500-600 izlenme gelmelidir. Para kazanmasının açık olup olmaması önemsizdir.''

Yazmak zorunda değilsin, herkes anormal siz normalsiniz herhalde tutarsiz olan sizsiniz bütçeye göre kanal arıyorum daha düşük bir teklif geliyor trajikomik.

---------- Spam Engelliyici 18:11 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

Şahıs herkese aynı muameleyi yapıyor.istediği şartlarda kanalda sunsak para sonra gelecek vs oyalıyor dikkatli olunuz.

Size alıcam vs herhangi bir şeymi dendi? 5K kanal diyorsunuz sonra 2K dusürüp bir seyler yapıyorsunuz evet anlıyorum dikkatli olsunlar :) komik.

Yazmak zorunda değilsin, herkes anormal siz normalsiniz herhalde tutarsiz olan sizsiniz bütçeye göre kanal arıyorum daha düşük bir teklif geliyor trajikomik.

Ya ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun.Sana diyorum ki konuyu açmıssın abone önemsiz diyorsun önemli bulduğun olay 500-600 izlenme günlük şartı sunuyorsun kanalların linkleriyle sana atıyoruz sonra abone şartı sunuyorsun ne dediğin farkında bile değilsin.Sana diyorum ki açtığın konuyu düzelt insanlar boşuna zamanını vaktini çalma ya sabır evet ben çok anormalim son olarak sana attığım aradığın şartlarda 3 kanal fiyatı 400 tl demişim sen zaten 150 tl missin ben aykırı fiyat dememişim alırsın almassın o senin tercihin ben şartları sunmuş kanalları sana gönderdim.Sen abone şartı aramamana rağmen arıyorum demen ben sinirlendiren o sana bir çok arkadaş pm atabilir link atabilir ve insanlarını zamanını boşu boşuna almış olursun.İnş anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
İlk mesajda yazdığınla, sonradan istediğin özellikler farklı.
İlk mesajı açık açık editlersen insanlarda ne istediğini anlar ve ona göre yazarlar.

Ya ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun.Sana diyorum ki konuyu açmıssın abone önemsiz diyorsun önemli bulduğun olay 500-600 izlenme günlük şartı sunuyorsun kanalların linkleriyle sana atıyoruz sonra abone şartı sunuyorsun ne dediğin farkında bile değilsin.Sana diyorum ki açtığın konuyu düzelt insanlar boşuna zamanını vaktini çalma ya sabır evet ben çok anormalim son olarak sana attığım aradığın şartlarda 3 kanal fiyatı 400 tl demişim sen zaten 150 tl missin ben aykırı fiyat dememişim alırsın almassın o senin tercihin ben şartları sunmuş kanalları sana gönderdim.Sen abone şartı aramamana rağmen arıyorum demen ben sinirlendiren o sana bir çok arkadaş pm atabilir link atabilir ve insanlarını zamanını boşu boşuna almış olursun.İnş anlatabilmişimdir.

Hocam kafama yatmadi demek ki? Bu size ilgilendirmez ki evet hata olmuş olabilir kafamıza yatmadı uymadı abone şarti getirdik konuyu güncelliyemedik empati yapmayı deneyin ufak olaylar için sinirlenmenize gerek yok kolay gelsin.

İlk mesajda yazdığınla, sonradan istediğin özellikler farklı.
İlk mesajı açık açık editlersen insanlarda ne istediğini anlar ve ona göre yazarlar.

Haklısınız Kusura bakmayın eski konu ile karıştırmışım hocam. Konu düzenlendi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri