Youtube kanal Kapatılması

• Kullanıcı sirgloomy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

sirgloomy

Yasaklanmış
Son iki gündür yeni açtığım ve kanallarım direk olarak kapatılıyor
Farklı ip farklı şifre ve çerezleri temizliyorum hesapları açarken ama direk spama düşüyor kanallar ve kapatılıyorlar
bu durumu son günlerde yaşayan arkadaşlar varmı youtube yine bişeyler mi deniyor anlam veremedim 2 gündür bu olaylara

gelen mailleri kontrol et sorunlu kanalı yazar.
sorunlu kanalı sil.
2 günde kanal kapanmaz.
sorunlu kanalın hala bir yerlerde adsenseye bağlı duruyor olmalı

dostum para kazanmalarım acık eski kanallarımda hiç bir problem yok onlar devam ediyor lakin yeni açtığım kanallar ertesin gün kapatılıyor direk kanal gidiyor anlayacağın sorunlu bir kanalım olsa bütün kanallarımın kapatılması gerekir ama öyle bir durum yok

valla hocam bizde öyle bir sorun olmuyor. Devrim abinin dediğini yap bir bak derim. eğer orada sorun yok ise pc'den ve ip'dendir kesin.

valla hocam bizde öyle bir sorun olmuyor. Devrim abinin dediğini yap bir bak derim. eğer orada sorun yok ise pc'den ve ip'dendir kesin.
valaha şuan dostum maillari kontrol ettim spam dan dolayı kanalların kapatıldığını yazmışlar dediğim gibi başka bir bildiri yok o kapanan kanalları tamamen sildim bugün tekrar denicem video yüklemeyi bakalım bu sefer herhangi bir sorun cıkacak mı

valaha şuan dostum maillari kontrol ettim spam dan dolayı kanalların kapatıldığını yazmışlar dediğim gibi başka bir bildiri yok o kapanan kanalları tamamen sildim bugün tekrar denicem video yüklemeyi bakalım bu sefer herhangi bir sorun cıkacak mı

hocam manuel mi yükleme yapıyorsun yoksa bot ya da vds ile mi? Ben uzun zamandır manuel yüklüyorum en fırtınalı dönemlerde bile para kazanmalarım falan kapanmadı, kanallarım uçmadı. Ama ne zaman VDS kullanıysam her seferinde hem para kazanmalarım kapandı hem de kanallar uçtu.

hocam manuel mi yükleme yapıyorsun yoksa bot ya da vds ile mi? Ben uzun zamandır manuel yüklüyorum en fırtınalı dönemlerde bile para kazanmalarım falan kapanmadı, kanallarım uçmadı. Ama ne zaman VDS kullanıysam her seferinde hem para kazanmalarım kapandı hem de kanallar uçtu.
dostum kanallarım ayrı ayrı olmak kaydıyla iki bot aracılığı ile yükleme yapılıyor botlardan birisinde bir sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum ama daha çözemedim şuan bir kanalı üstünde özgün çalışayım diyorum bakalım bu kanalın başına bişey gelecek mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri