Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş kodu yazarken bazı yerleri gözden kaçırmış ekte verdiğim dosyayı sizdeki dosyalarla değişip ondan sonra install.php denermisiniz?
teşekkürler brocker dosyaları tekrar güncelleyip upload ediyorum biraz aceleye geldi öyle paylaştım![]()
Hocam yapabiliyorsan kanalları 20şer 20şer gösterecek şekilde ayarlamalısın. Bütün kanalları tek sayfada göstermeye çalıştığı için 50 kanaldan sonrakilerin çoğunda kapalı ibaresi oluyor.
Arkadaşlar dosyaları tekrar güncelledim sayfalama sistemi eklendi indirenler tekrar indirirse bu özelliği kullanabilirler.
Öncellikle teşekkür ederim abi
ben kuramadım onu resimli veya videolu anlatabilirmisin
teşekkürler
nerde hata alıyosun neyi yapamadın bunları yazarsan yardımcı olabilirim.
Access denied for user '*******' (using password: YES)
abi gizledim o yeri *** ile
mysql erişim ile ilgili sıkıntı var bilgilerini doğru girdiğine emin ol
Eminim istersen team veriyim orda bakarsın abi![]()
Sayfalama için yeni dosyaları indirdim ve bağlantı dosyalarının dışında diğerlerini attım ancak en dipte şöyle bir şey çıktı
$i "; } ?>
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.