youtube kanal temizlemesi yapıyor

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bugun benimkide gitti :(

Dediğim gibi bende açılan kanallar Sağlam.

3 Farklı kanal vede 3 Ayrı tarihte açılmış altta resimlerde belirttim.
Vieoları tek seferde attım.
Eşleşen ve para kazanmayan dosyaları sildim.
Eski kanallara Kanallara haftada 1 giriyorum.
Bir kanalıda dün açmıştım, ancak para kazanmayı aktif edip, Adsenseye yeni bağlayabildim.

2 kazançlı kanalım ban yemiş, ne kadar kanalım ban yerse 2 katı kanal açmayı düşünüyorum.

Dediğim gibi bende açılan kanallar Sağlam.

3 Farklı kanal vede 3 Ayrı tarihte açılmış altta resimlerde belirttim.
Vieoları tek seferde attım.
Eşleşen ve para kazanmayan dosyaları sildim.
Eski kanallara Kanallara haftada 1 giriyorum.
Bir kanalıda dün açmıştım, ancak para kazanmayı aktif edip, Adsenseye yeni bağlayabildim.

bende aynı bu şekil gidiyorum 10 gün olmadan bir kanalım hariç hepsi kapatıldı kanal sayımda 6 yada 7 idi.Kazançların çoğunu bir kanal dan sağlıyordum ona da günde 3 video atıyorum fakat bir kanal spama girince hepsini götürdü spamı bırakma nedenim de budur.Kanallar kapatıldıktan sonra 2 haftaya toparladım kazancı şu an tek kanal gidiyorum ve spamla gittiğimin 10 katı fazlasını alıyorum bence az öz gidin çok izlenim alıcak videolar bulun emin olun 2 haftaya spamdaki kazancınızın çok daha fazlasını '' İSTİKRARLI'' bir biçimde alırsınız

bende aynı bu şekil gidiyorum 10 gün olmadan bir kanalım hariç hepsi kapatıldı kanal sayımda 6 yada 7 idi.Kazançların çoğunu bir kanal dan sağlıyordum ona da günde 3 video atıyorum fakat bir kanal spama girince hepsini götürdü spamı bırakma nedenim de budur.Kanallar kapatıldıktan sonra 2 haftaya toparladım kazancı şu an tek kanal gidiyorum ve spamla gittiğimin 10 katı fazlasını alıyorum bence az öz gidin çok izlenim alıcak videolar bulun emin olun 2 haftaya spamdaki kazancınızın çok daha fazlasını '' İSTİKRARLI'' bir biçimde alırsınız

Benim en çok değer verdiğim vede YT'de ilk sayfada çıkan 50-60K'lık videoların olduğu kanal 2 kez para kazanmaya kapatıldı, Aylık kazancı en az 100$ görecektim.
O saatten sonra tek kanala yatırım yapmamayı anladım.
Bir kanal Kategoriye göre 300-1000 video atar geçerim.
Sende kanalına fazla güvenme, burda aynı senin gibi 2-3 kanal çalışıp kanalları sebepsiz kapanan yada Para kazanması Devred dışı kalan üyelerde gördüm.
Konularda yazdılar.
Yani YT'ye fazla güvenme açıkcası.

Benim en çok değer verdiğim vede YT'de ilk sayfada çıkan 50-60K'lık videoların olduğu kanal 2 kez para kazanmaya kapatıldı, Aylık kazancı en az 100$ görecektim.
O saatten sonra tek kanala yatırım yapmamayı anladım.
Bir kanal Kategoriye göre 300-1000 video atar geçerim.
Sende kanalına fazla güvenme, burda aynı senin gibi 2-3 kanal çalışıp kanalları sebepsiz kapanan yada Para kazanması Devred dışı kalan üyelerde gördüm.
Konularda yazdılar.
Yani YT'ye fazla güvenme açıkcası.

ya ağzınla söylüyorsun günde bilmem kaç yüz video atarım geçerim sonra kanalları sebesiz kapatılan çok insan var diyorsun yuh diyorum :D ya youtubede açık açık yazıyor tamamen knedi çekimin olmayan video yüklemek yasaktır. başkasının videosunu yükleyemzsin bile diyor sen sebepsiz falan diyorsun ya pes

ya ağzınla söylüyorsun günde bilmem kaç yüz video atarım geçerim sonra kanalları sebesiz kapatılan çok insan var diyorsun yuh diyorum :D ya youtubede açık açık yazıyor tamamen knedi çekimin olmayan video yüklemek yasaktır. başkasının videosunu yükleyemzsin bile diyor sen sebepsiz falan diyorsun ya pes

Benim C/P yaptığım kanalda başkasından C/P yapıyor.
Onun kanal açıkken, benim kanalım kapatılıyorsa sebepsiz olmuyormu?
Diğer aldığım kanalda kapatılması lazım.
Sanki o özgün çekiyor.

Ayrıca Uzun zamandır Spamdan kapanan kanamım yok.
Telif ve Topluluktan gidiyor.
Burda resimlerle kanıtladım 1 aydır açık tek seferde 1k video attım sorun yok.

Tbm düştü kazancım hala yerlerde ama bunlar hep yatırım.

Şu an 35 Felan kanalım var.
Bunu ay sonuna kadar 100 yapabilirsem Aylık 700$ rahat para kazanırım birdahaki ay.

Beğenmediğin Kanaldaki kazanç

beyler benimde 2 kanalımda tüm videolarım para kazanmaya kapanmış ünlem işareti var 2sindede şimdi silsem elime birşey geçmeyecek ne yapayım ? :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri