Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Versiyon: 2.15.0
Tarih: 31 Temmuz 2017
Yapılanlar:
- Adsense / Partner bilgisindeki hatalar giderildi.
Güncelleme dosyasını bu linkten indirip KanalTakip klasörüne açmanız yeterlidir.
İyi çalışmalar dilerim.
Son sürümde grup ekleyemiyoruz.
![]()
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam grup oluştururken vs hata alıyorum
http://prntscr.com/g771ky
+
mesela kanalları sildim ama db sıfırlanmıyor. 800 mb db olan kanal takip programında tüm kanalları sildim . hala 800 mb db
slowhand kanal takibe müdahale edecek misin hocam ?
Versiyon: 2.17.0
Tarih: 14 Ağustos 2017
Yapılanlar:
- "Grup" oluştururken çıkan hata giderildi.
-----------------------------------------------------
az önce farkettim,zaten ekli olan bi kanalı nasıl tekrar ekleyebiliyoruz?
kanalı 2 farklı yere eklemek istedigim için bi yardım talebi degil bukanal zaten programda ekli,tekrar eklemeye çalıştıgımda hiçbi sorun çıkarmadan tekrar ekliyor....
Hocam sende tekrar ekleme![]()
yüzlerce-binlerce kanal takip ediyoruz.hangisi ekli hangisi ekli degil aklında tutma şansım yok benim şahsendiger kanal takipde mesela bunla ilgili ayar vardı,eklemeye çalıştıgım kanal varsa otomatik olarak o kanalı seçiyordu program zaten var bu kanal diye.bende anlıyordumki eklemişim daha önce
bu programda bu konuyla ilgili sorunuda bikaç saat önce kanal eklerken farkettim.ekledigim kanallar 2-3 yıl önce aldıgım ve hala kullanmadıgım kanallar.binlerce kanalı önce programda harf sırasına göre kontrol ediyorum,sonra ekliyorum.buna ragmen gözden kaçıp,tekrar eklenebiliyormuş işte o ara farkettim sorunu![]()
Nolcak hocam aynı kanaldan 2 tane olsa sonuçta birşey farketmiyor günlük izlenime göre sıralarsan aynılar belli olur zaten![]()
biraz daha konuşursak programı pcden silip format atıcam,bidahada kullanmıycamdüzenli bi insan için çok fark eder.ben kanallara notlar alıyorum,günlük her kanalı takip ediyorum,bi karışırsa düzeltene kadar günlerce ugraşırım ondan sonra
![]()
biraz daha konuşursak programı pcden silip format atıcam,bidahada kullanmıycamdüzenli bi insan için çok fark eder.ben kanallara notlar alıyorum,günlük her kanalı takip ediyorum,bi karışırsa düzeltene kadar günlerce ugraşırım ondan sonra
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.