YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programı tek serial ile iki kişi kullanabiliyor diye hatırlıyorum. Doğru mu ?

Teşekkürler hocam. Evet eski programın bütün özellikleri mevcut.

daha öncede yazmıştım şu olaylada ilgilenebilirmisiniz. yani kanal eklerken o kanal varsa tekrar eklenmemesi tarzında bir özellik getirirseniz çok güzel olacak karışıyor kanallar birbirine veya kişi seçebilsin tekrar eklensin tarzında.
ekstra olarak tasarım çok güzel olmuş.

o sorunu bende yaşıyorum aslında 3 kanal alt alta duruyor kategoriliyorum silincede not eklediğim kayboluyor vs. Kanal varsa eklememesi gerçekten çok iyi olur.

bir diğer olay kanallara not girmem gerekiyor bunu sağ tıka entegre edebilirseniz çok güzel olur ayrıntıları açıp tek tek kanallara girip not yazmak vakit alıyor direk kanala sağ tıklayıp not eklenmesi pratiklik olarak çok işe yarayacaktır.

Son düzenleme:
Invalid buffer size for decryption şeklinde bir hata alıyorum programı açarken ne yapmalıyım ?

Kanal eklenirken olan sorun bende de mevcut.

düzelmedi abi bi ilgilenir misin

uc li gözüküyor ekleyince

Selamlar.

"uc....." şeklinde gözükmesinin sebebi şu arkadaşlar; son versiyonda toplu kanal eklemesinin hızlı olabilmesi için sadece kanal linki ekleniyor. Arkasından güncelleme yapma işlemi kullanıcıya bırakılıyor. Asıl bilgiler o zaman çekiliyor. Bunu parametrik olacak şekilde bir seçenek ekleyip bugün güncelleme yayınlarım. Yani isteyen eskisi gibi kanalları eklediği anda bu bilgiler çekilmesini söyler isteyen de sadece kanal url'leri eklensin ben daha sonra güncellerim der.

Bu arada "invalid buffer size" hatasının da şu an düzelmiş olması lazım. Bu hata sadece eski versiyon kullanıcılarında çıkıyordu.

Selamlar.

"uc....." şeklinde gözükmesinin sebebi şu arkadaşlar; son versiyonda toplu kanal eklemesinin hızlı olabilmesi için sadece kanal linki ekleniyor. Arkasından güncelleme yapma işlemi kullanıcıya bırakılıyor. Asıl bilgiler o zaman çekiliyor. Bunu parametrik olacak şekilde bir seçenek ekleyip bugün güncelleme yayınlarım. Yani isteyen eskisi gibi kanalları eklediği anda bu bilgiler çekilmesini söyler isteyen de sadece kanal url'leri eklensin ben daha sonra güncellerim der.

Bu arada "invalid buffer size" hatasının da şu an düzelmiş olması lazım. Bu hata sadece eski versiyon kullanıcılarında çıkıyordu.

hocam bi sıkıntı yasıyorum kanaltakip'te skypeye bakabilirmisin?

Versiyon: 2.101.0
Tarih: 11 Ekim 2017
Yapılanlar:
- Program ayarlarına, yeni eklenen kanalların bilgilerinin hemen çekilip çekilmeyeceği ile ilgili seçenek eklendi.
- Sağ klik menüye, çoklu kanal seçip video detaylarını toplu olarak dışarı aktarma seçenekleri eklendi.
- Bazı durumlarda yeni kanal eklenmemesi ile ilgili düzenleme yapıldı.

Bu linkten indirip içerisindeki KanalTakip.exe dosyasını KanalTakip klasörünüze açmanız yeterlidir.

İyi çalışmalar dilerim.

Versiyon: 2.101.0
Tarih: 11 Ekim 2017
Yapılanlar:
- Program ayarlarına, yeni eklenen kanalların bilgilerinin hemen çekilip çekilmeyeceği ile ilgili seçenek eklendi.
- Sağ klik menüye, çoklu kanal seçip video detaylarını toplu olarak dışarı aktarma seçenekleri eklendi.
- Bazı durumlarda yeni kanal eklenmemesi ile ilgili düzenleme yapıldı.

Bu linkten indirip içerisindeki KanalTakip.exe dosyasını KanalTakip klasörünüze açmanız yeterlidir.

İyi çalışmalar dilerim.

S.A. hocam.

Şuan izlenme artışlarını göremiyorum maalesef.

Bir el atarsanız sevinirim.

BOL KAZANÇLAR...

S.A. hocam.

Şuan izlenme artışlarını göremiyorum maalesef.

Bir el atarsanız sevinirim.

BOL KAZANÇLAR...

Bugün müsait olduğunuzda TeamViewer ile kontrol edebilir miyiz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

---------- Spam Engelliyici 08:38 ---------- Önceki Mesaj 08:37 ----------

hocam programi guncelledim son exe ile programi acip yayinda olan kanallari aktif ettigim zaman bu hatayi aliyorum ve kanallar ortadan kayboluyor

Birkaç arkadaşta daha bu hatayı verdi. Öğlen gibi test için exe göndereyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bi önceki sürümü indirebilecegim bi link varmı hocam acaba?son versiyondan hiç memnun degilim.günlerdir programı kullanamıyorum resmen.ytlerde dikkat etmedim pek ama dm kanalları güncellerken sürekli sorun çıkıyor.

normalde ben programı 23:20-23:25de çalıştırırım ve gayet hızlı bi şekilde güzel güzel sayımını yapar,bende gün sonu raporlarını almış olurum hem yt hem dm kanalların.fakat son sürümü yükledikten sonra aynı kanalları 23:20de degil,23:00da başlattıgımda dahi 24:00a kadar bitiremiyor eskiden yaptıgı gibi.çünkü ya bi hata veriyor (yanlış hatırlamıyorsam şuydu hata,eski sayfalardan birisinde buldum bunu,ekran görüntüsü almayı unutmuşum) yada sürekli kilitleniyor program,yanıt vermiyor durumuna düşüyor ve bisüre öyle kalıp sonra tekrar devam ediyor sayımlara kaldıgı yerden.bu tıkanma sırasında bagzı kanalları atladıgıda olabiliyor.

edit 2 : şimdi tekrar görünce bi sorun daha aklıma geldi.kategorilerden birisini yukarıda anlattıgım sebeplerden ötürü sayım yaptıramadım,o kategoride yt kanallar var ve ve bugün ögle saatlerinde çalıştırmışım programı.son güncelleme saatinde 11:30 yazıyor işte az önce 12ye kadar yetişmedi bunların sayımı ve şimdi tıkladım sayımları düzgün yapmasada en azından kanallar saglam mı kapanan varmı diye ve sayımları yapmaya başladı.normal şekilde sayımları bitirdi ve tekrar panoya döndü ama sanki az önceki sayım hiç yapılmamış gibi.son güncelleme saati olarak şuan degil,daha önceki yani ögle saatlerinde yaptıgım güncelleme rakamları yazıyor.

son rakamları görebilmemin 2 yolu var.ya kanala çift tıklar ve oradanda güncelleme detaylarından son güncelleme sayılarına bakarım,yada programı kapatıp açarım ve son sayıları verir.programı kapatıp açarsamda saat 12den önceki rakamları siliyor..günlerdir bunla ugraşıyorum,mutlaka bagzı kategoriler/kanallar eksik kalıyor sonunda :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri