- Web sitesi
- www.teknikyazilim.com
Aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam bu sıkıntı bir türlü geçmedi az önce yine durduk yere böyle hata vermeye başladı hiçbir şekilde işlem yapılmıyor
![]()
Aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz.
normalde ben programı 23:20-23:25de çalıştırırım ve gayet hızlı bi şekilde güzel güzel sayımını yapar,bende gün sonu raporlarını almış olurum hem yt hem dm kanalların.fakat son sürümü yükledikten sonra aynı kanalları 23:20de degil,23:00da başlattıgımda dahi 24:00a kadar bitiremiyor eskiden yaptıgı gibi.çünkü ya bi hata veriyor (yanlış hatırlamıyorsam şuydu hata,eski sayfalardan birisinde buldum bunu,ekran görüntüsü almayı unutmuşum) yada sürekli kilitleniyor program,yanıt vermiyor durumuna düşüyor ve bisüre öyle kalıp sonra tekrar devam ediyor sayımlara kaldıgı yerden.bu tıkanma sırasında bagzı kanalları atladıgıda olabiliyor.
edit 2 : şimdi tekrar görünce bi sorun daha aklıma geldi.kategorilerden birisini yukarıda anlattıgım sebeplerden ötürü sayım yaptıramadım,o kategoride yt kanallar var ve ve bugün ögle saatlerinde çalıştırmışım programı.son güncelleme saatinde 11:30 yazıyor işte az önce 12ye kadar yetişmedi bunların sayımı ve şimdi tıkladım sayımları düzgün yapmasada en azından kanallar saglam mı kapanan varmı diye ve sayımları yapmaya başladı.normal şekilde sayımları bitirdi ve tekrar panoya döndü ama sanki az önceki sayım hiç yapılmamış gibi.son güncelleme saati olarak şuan degil,daha önceki yani ögle saatlerinde yaptıgım güncelleme rakamları yazıyor.
son rakamları görebilmemin 2 yolu var.ya kanala çift tıklar ve oradanda güncelleme detaylarından son güncelleme sayılarına bakarım,yada programı kapatıp açarım ve son sayıları verir.programı kapatıp açarsamda saat 12den önceki rakamları siliyor..günlerdir bunla ugraşıyorum,mutlaka bagzı kategoriler/kanallar eksik kalıyor sonunda![]()
Hocam siz de aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz. İlk sorunun çözülmüş olması lazım.
www.teknikyazilim.com/test/KanalTakip.zip