YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Bu hatanın çözümünü bilen varmı

AQekZCvNQgO54dkyzt94tQ.png

Kanal takibin olduğu server de sıkıntı var sanırım. Siz yinede üstada ulaşın oda baksın.

http://prntscr.com/hmg06m

Sürekli şu hatayı alıyorum. Ayrıca izlenmeye göre sıralama yapmıyor. Kafasına göre sıralıyor kanalları. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Güncel versiyona geçip dener misiniz hocam. www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden indirebilirsiniz.

Bu hatanın çözümünü bilen varmı

AQekZCvNQgO54dkyzt94tQ.png
Bu hatanın 2.101 versiyonunda çözülmüş olması gerekiyordu aslında. İşletim sisteminiz nedir? Ona göre kontrol etmeye çalışayım.

Kanal takibin olduğu server de sıkıntı var sanırım. Siz yinede üstada ulaşın oda baksın.
Çok eski versiyon Kanal Takip kullananların lisans kontrolü Fransa merkezli bir sunucudan yapıldığı için arada sorun çıkabiliyor. Güncel kontroller ise Türkiye üzerinden yapılıyor. Uzun zamandır stabil durumda.

Güncel versiyona geçip dener misiniz hocam. www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden indirebilirsiniz.

Bu hatanın 2.101 versiyonunda çözülmüş olması gerekiyordu aslında. İşletim sisteminiz nedir? Ona göre kontrol etmeye çalışayım.

Çok eski versiyon Kanal Takip kullananların lisans kontrolü Fransa merkezli bir sunucudan yapıldığı için arada sorun çıkabiliyor. Güncel kontroller ise Türkiye üzerinden yapılıyor. Uzun zamandır stabil durumda.

Win 2012 düzgün çalışıyordu dün hata vermeye başladı.

15 Kasım'da çıkacak olan programlarınız ne durumda ?

Son düzenleme:

Hocam güncelleme ne zaman gelicek? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] son sürümdeyim ve program istediğim saatlerde otomatik güncelleme yapmıyor.

Çok uzun süredir bu konuda yazıyorum size..

Nasıl çözebiliriz?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] son sürümdeyim ve program istediğim saatlerde otomatik güncelleme yapmıyor.

Çok uzun süredir bu konuda yazıyorum size..

Nasıl çözebiliriz?

Öğleden sonra test için exe göndereyim bir deneyelim hocam.

Hocam güncelleme ne zaman gelicek? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Yıl bitmeden çıkması planlanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haberin var mı bilmiyorum ama,dmdeki yaş sınırını takılan videoları silinmiş olarak görüyor program hocam.hazır aklıma gelmişken,güncelleme öncesi belirteyim dedim.onada bakarsan sevinirim ;)

haberin var mı bilmiyorum ama,dmdeki yaş sınırını takılan videoları silinmiş olarak görüyor program hocam.hazır aklıma gelmişken,güncelleme öncesi belirteyim dedim.onada bakarsan sevinirim ;)
Teşekkürler hocam. Onu da incelerim.

Gönderin hocam..
www.teknikyazilim.com/test/KanalTakip.zip adresinden indirip deneyebilirsiniz hocam. Sorun devam ederse ayar ekranınızın resmini gönderin oradaki ayarlara göre inceleme yapayım.

Hocam video linklerini dışarı çıkarma sorununu hallettim.

Kanal istatistiklerine kanalın ortalama video süresini ekleyebilir misin?
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam s3db uzantılı dosyayı nasıl .bak uzantılı dosyaya çevirebilirim güncel verilerim burada ama çevirme işini halledemedim bir türlü.

windows 10da kasma,donma sorunu yaşayan var mı bu programda?sanırım benim bu pcdeki sorun windows 10 ile ilgili.win 7 kurulu pcde kullanınca sorun yok ama win 10da deli ediyor beni.pcyi yeni açıyorum,3-5dk sonra başka açık hiçbişey yok ve bu programı çalıştırıyorum.bazen normal çalışıyor ama genelde bi kasıyor bi kasıyor,sanırsınız arkada atomu parçalıyor.altıüstü bi dm kanalındaki 30 videonun izlenimi sayacak,resmen çatlıyor bunu yapayım derken :D ayrıca bu sorun,son sürümden önce yoktu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri