Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güncel versiyona geçip dener misiniz hocam. www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden indirebilirsiniz.http://prntscr.com/hmg06m
Sürekli şu hatayı alıyorum. Ayrıca izlenmeye göre sıralama yapmıyor. Kafasına göre sıralıyor kanalları. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Bu hatanın 2.101 versiyonunda çözülmüş olması gerekiyordu aslında. İşletim sisteminiz nedir? Ona göre kontrol etmeye çalışayım.Bu hatanın çözümünü bilen varmı
![]()
Çok eski versiyon Kanal Takip kullananların lisans kontrolü Fransa merkezli bir sunucudan yapıldığı için arada sorun çıkabiliyor. Güncel kontroller ise Türkiye üzerinden yapılıyor. Uzun zamandır stabil durumda.Kanal takibin olduğu server de sıkıntı var sanırım. Siz yinede üstada ulaşın oda baksın.
Güncel versiyona geçip dener misiniz hocam. www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden indirebilirsiniz.
Bu hatanın 2.101 versiyonunda çözülmüş olması gerekiyordu aslında. İşletim sisteminiz nedir? Ona göre kontrol etmeye çalışayım.
Çok eski versiyon Kanal Takip kullananların lisans kontrolü Fransa merkezli bir sunucudan yapıldığı için arada sorun çıkabiliyor. Güncel kontroller ise Türkiye üzerinden yapılıyor. Uzun zamandır stabil durumda.
Güncel versiyona geçip dener misiniz hocam. www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden indirebilirsiniz.
Bu hatanın 2.101 versiyonunda çözülmüş olması gerekiyordu aslında. İşletim sisteminiz nedir? Ona göre kontrol etmeye çalışayım.
Çok eski versiyon Kanal Takip kullananların lisans kontrolü Fransa merkezli bir sunucudan yapıldığı için arada sorun çıkabiliyor. Güncel kontroller ise Türkiye üzerinden yapılıyor. Uzun zamandır stabil durumda.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] son sürümdeyim ve program istediğim saatlerde otomatik güncelleme yapmıyor.
Çok uzun süredir bu konuda yazıyorum size..
Nasıl çözebiliriz?
Hocam güncelleme ne zaman gelicek? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Öğleden sonra test için exe göndereyim bir deneyelim hocam.
Teşekkürler hocam. Onu da incelerim.haberin var mı bilmiyorum ama,dmdeki yaş sınırını takılan videoları silinmiş olarak görüyor program hocam.hazır aklıma gelmişken,güncelleme öncesi belirteyim dedim.onada bakarsan sevinirim![]()
www.teknikyazilim.com/test/KanalTakip.zip adresinden indirip deneyebilirsiniz hocam. Sorun devam ederse ayar ekranınızın resmini gönderin oradaki ayarlara göre inceleme yapayım.Gönderin hocam..
Teşekkürler hocam. Onu da incelerim.
www.teknikyazilim.com/test/KanalTakip.zip adresinden indirip deneyebilirsiniz hocam. Sorun devam ederse ayar ekranınızın resmini gönderin oradaki ayarlara göre inceleme yapayım.
Hocam daha önce sormadım ama ana ekranda "Otomatik Kontrol (Açık)" olarak gözüküyor mu? Müsait olduğunuzda teamviwer ile bir bağlanıp birkaç şeyi daha kontrol edeyim. Bendeki kontrollerde yakalayamıyorum hatayı.Sorun devam ediyor: http://prntscr.com/hnzded
Hocam daha önce sormadım ama ana ekranda "Otomatik Kontrol (Açık)" olarak gözüküyor mu? Müsait olduğunuzda teamviwer ile bir bağlanıp birkaç şeyi daha kontrol edeyim. Bendeki kontrollerde yakalayamıyorum hatayı.
müsaitim hocam.
Tamamdır. Bilgileri atarsanız bağlanayım hemen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.