YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam bu sıkıntı bir türlü geçmedi az önce yine durduk yere böyle hata vermeye başladı hiçbir şekilde işlem yapılmıyor
0G24NV.png
Aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz.

hocam programi guncelledim son exe ile programi acip yayinda olan kanallari aktif ettigim zaman bu hatayi aliyorum ve kanallar ortadan kayboluyor

Aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz.

normalde ben programı 23:20-23:25de çalıştırırım ve gayet hızlı bi şekilde güzel güzel sayımını yapar,bende gün sonu raporlarını almış olurum hem yt hem dm kanalların.fakat son sürümü yükledikten sonra aynı kanalları 23:20de degil,23:00da başlattıgımda dahi 24:00a kadar bitiremiyor eskiden yaptıgı gibi.çünkü ya bi hata veriyor (yanlış hatırlamıyorsam şuydu hata,eski sayfalardan birisinde buldum bunu,ekran görüntüsü almayı unutmuşum) yada sürekli kilitleniyor program,yanıt vermiyor durumuna düşüyor ve bisüre öyle kalıp sonra tekrar devam ediyor sayımlara kaldıgı yerden.bu tıkanma sırasında bagzı kanalları atladıgıda olabiliyor.

edit 2 : şimdi tekrar görünce bi sorun daha aklıma geldi.kategorilerden birisini yukarıda anlattıgım sebeplerden ötürü sayım yaptıramadım,o kategoride yt kanallar var ve ve bugün ögle saatlerinde çalıştırmışım programı.son güncelleme saatinde 11:30 yazıyor işte az önce 12ye kadar yetişmedi bunların sayımı ve şimdi tıkladım sayımları düzgün yapmasada en azından kanallar saglam mı kapanan varmı diye ve sayımları yapmaya başladı.normal şekilde sayımları bitirdi ve tekrar panoya döndü ama sanki az önceki sayım hiç yapılmamış gibi.son güncelleme saati olarak şuan degil,daha önceki yani ögle saatlerinde yaptıgım güncelleme rakamları yazıyor.

son rakamları görebilmemin 2 yolu var.ya kanala çift tıklar ve oradanda güncelleme detaylarından son güncelleme sayılarına bakarım,yada programı kapatıp açarım ve son sayıları verir.programı kapatıp açarsamda saat 12den önceki rakamları siliyor..günlerdir bunla ugraşıyorum,mutlaka bagzı kategoriler/kanallar eksik kalıyor sonunda :D

Hocam siz de aşağıdaki linkten indirip deneyebilirsiniz. İlk sorunun çözülmüş olması lazım.

www.teknikyazilim.com/test/KanalTakip.zip

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Merhaba aşağıdaki hatayı alıyorum. Dün stabil şekilde çalışıyordu.

m8h6yE6bTqOADCT98A7obQ.png

Düzenleme: Eski db çalışıyor. Güncel db çalışmıyor

Son düzenleme:
Programda ekli olup kapanan kanalları toplu olarak silme nasıl yapılıyor? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Merhaba aşağıdaki hatayı alıyorum. Dün stabil şekilde çalışıyordu.

m8h6yE6bTqOADCT98A7obQ.png

Düzenleme: Eski db çalışıyor. Güncel db çalışmıyor

db dosyanızı gönderirseniz inceleyip dönüş yapabilirim.

Programda ekli olup kapanan kanalları toplu olarak silme nasıl yapılıyor? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Sağ klik menüde "Silinen kanalları seç" var onu deneyebilir misiniz? Başka bir yöntem olarak, durum başlığının üzerine geldiğinizde yanında bir filtre simgesi çıkacak. Ona tıklayıp sadece kapalıları işaretledikten sonra sağ klik yapıp "tümünü seç" ve "sil" de yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam merhaba.

Bazen binlerce kanalı takibe koyuyorum. Bunların arasında binlerce yüzbinlerce videosu olanlar çıkıyor, programın bunu taraması oldukça zaman alıyor. Program önce kanaldaki video sayısını çekip sonra içindeki linkleri tarıyor. Bunun yerine bizim belirlediğimiz değerde videosu olan kanalları atlamasını sağlayabilir miyiz? Örneğin bir kanalda 150 video üstü varsa videolar taranmasın.

Çekinlen videoların linki için ayrıca bir tarama özelliği ekleyebilir misiniz? 15 dk' dan uzun-kısa videoları seçebilelim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam merhaba.

Bazen binlerce kanalı takibe koyuyorum. Bunların arasında binlerce yüzbinlerce videosu olanlar çıkıyor, programın bunu taraması oldukça zaman alıyor. Program önce kanaldaki video sayısını çekip sonra içindeki linkleri tarıyor. Bunun yerine bizim belirlediğimiz değerde videosu olan kanalları atlamasını sağlayabilir miyiz? Örneğin bir kanalda 150 video üstü varsa videolar taranmasın.

Çekinlen videoların linki için ayrıca bir tarama özelliği ekleyebilir misiniz? 15 dk' dan uzun-kısa videoları seçebilelim.

Merhabalar hocam.

Güncel versiyonda dediğiniz gibi önce linklerin eklenip daha sonra isteğe göre tarama yapılması mevcut. Bunun ile ilgili seçeneği program ayarlarına eklemiştim. www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden güncel halini indirip deneyebilirsiniz.

Video sayısına göre işlem yapmasını not aldım. İlk güncellemeye eklerim.

Kanalın içine girdiğinizde video listesinde süre başlığına tıklayarak sıralama yapma şansı var. Bu şekilde 15 dk'dan kısa-uzun videolar sıralanıp seçim yapılabilir ama sağ klik menülerdeki "video linklerini kopyalama" işlemi yapan seçeneklerde bu özellik yok tabi. Oralara mı eklensin?

İyi çalışmalar dilerim.

son sürüm beni delirtmeye devam ediyor.dm kanalları tararken kasması,kilitlenmesi,donup kalması artık iyice sinir etmeye başladı.önceden 10dkde yaptıgı taramayı şuan 1.5 saatde yapıyor,önceki sayfalardada gördüm kasma,donma sorunları ama hala bunla ilgili bişey yapılmadı gördügüm kadarıyla.dmnin yeni teması ile mi ilgili bi sorun var nedir anlamadım ama şuan program resmen can çekişiyor.kanalları bu program yerine videoyapdan takip etmeye başladım resmen...

son sürüm beni delirtmeye devam ediyor.dm kanalları tararken kasması,kilitlenmesi,donup kalması artık iyice sinir etmeye başladı.önceden 10dkde yaptıgı taramayı şuan 1.5 saatde yapıyor,önceki sayfalardada gördüm kasma,donma sorunları ama hala bunla ilgili bişey yapılmadı gördügüm kadarıyla.dmnin yeni teması ile mi ilgili bi sorun var nedir anlamadım ama şuan program resmen can çekişiyor.kanalları bu program yerine videoyapdan takip etmeye başladım resmen...

Selamlar hocam. Güncel sürümde dm ile ilgili eksta bir ekleme yapmadım. Dediğiniz gibi dm altyapısındaki bir değişiklikten etkilenmiş olabilir. İlk fırsatta kontrolleri yapıp programı güncellerim. İyi çalışmalar.

Selamlar hocam. Güncel sürümde dm ile ilgili eksta bir ekleme yapmadım. Dediğiniz gibi dm altyapısındaki bir değişiklikten etkilenmiş olabilir. İlk fırsatta kontrolleri yapıp programı güncellerim. İyi çalışmalar.

Yeni Tasarım/Sürüm ne zaman gelecek?

asistandaki yeniliklerden bir kaç foto atabilir misiniz hocam rica etsem?

Ekran yerleşimi tam oturmadı hocam o yüzden göndermeyeyim ama yeni kanal takip'e benzer bir görüntü olacak. Onun haricinde yeni eklediğim bir çok özellik var. Kanal ve Video arama algoritmalarını tamamen yeniledim. Bu sayede program daha hızlı çalışıyor ve daha fazla sonuç getiriyor. Ayrıca gelen sonuçlar üzerinde detaylı analiz yapma şansı da var. Kısaca download/upload dahil her işinizi görebileceğiniz bir YouTube Asistan'ı olduğunu söyleyebilirim.

Ekran yerleşimi tam oturmadı hocam o yüzden göndermeyeyim ama yeni kanal takip'e benzer bir görüntü olacak. Onun haricinde yeni eklediğim bir çok özellik var. Kanal ve Video arama algoritmalarını tamamen yeniledim. Bu sayede program daha hızlı çalışıyor ve daha fazla sonuç getiriyor. Ayrıca gelen sonuçlar üzerinde detaylı analiz yapma şansı da var. Kısaca download/upload dahil her işinizi görebileceğiniz bir YouTube Asistan'ı olduğunu söyleyebilirim.
Merakla bekliyoruz hocam :)

Merhabalar hocam.

Güncel versiyonda dediğiniz gibi önce linklerin eklenip daha sonra isteğe göre tarama yapılması mevcut. Bunun ile ilgili seçeneği program ayarlarına eklemiştim. www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden güncel halini indirip deneyebilirsiniz.

Video sayısına göre işlem yapmasını not aldım. İlk güncellemeye eklerim.

Kanalın içine girdiğinizde video listesinde süre başlığına tıklayarak sıralama yapma şansı var. Bu şekilde 15 dk'dan kısa-uzun videolar sıralanıp seçim yapılabilir ama sağ klik menülerdeki "video linklerini kopyalama" işlemi yapan seçeneklerde bu özellik yok tabi. Oralara mı eklensin?

İyi çalışmalar dilerim.

Teşekkürler ilgin için. Son sürüm işimi çok hızlandırdı.:)

Diyelim ki 1k kanal var. Her kanalda da 50 video var. Kanaldaki videolar karışık, uzun-kısa. Ben toplamda 50k video linki içinde +15 olan videoları seçmek istiyorum(Seçtiğimiz kanalların video linklerini kopyala özelliği ile video linkleri botun içinde ayrı bir sayfaya kopyalayabilelim.).

Kullandığım bir botta video uzunlukları sn olarak gösteriliyor. Bota videoların sn veya dk olarak değeri eklenirse mükemmel olur bir çok kişinin de işini görür.

@Slowhand hocam merhaba yeni sürüme çoklu işlem ekleyebilirmisiniz. aynı anda 50 kanalın istatistiklerini kontrol etsin. işlemler inanılmaz hızlı biter

Merakla bekliyoruz hocam :)

Teşekkürler hocam [emoji4]

Teşekkürler ilgin için. Son sürüm işimi çok hızlandırdı.:)

Diyelim ki 1k kanal var. Her kanalda da 50 video var. Kanaldaki videolar karışık, uzun-kısa. Ben toplamda 50k video linki içinde +15 olan videoları seçmek istiyorum(Seçtiğimiz kanalların video linklerini kopyala özelliği ile video linkleri botun içinde ayrı bir sayfaya kopyalayabilelim.).

Kullandığım bir botta video uzunlukları sn olarak gösteriliyor. Bota videoların sn veya dk olarak değeri eklenirse mükemmel olur bir çok kişinin de işini görür.

İşe yaradığına sevindim hocam. Diğer istekleri ilk güncellemeye ekliyorum.

@Slowhand hocam merhaba yeni sürüme çoklu işlem ekleyebilirmisiniz. aynı anda 50 kanalın istatistiklerini kontrol etsin. işlemler inanılmaz hızlı biter

Yeni çıkacak kanal takip o şekilde çalışıyor hocam. Yeter ki bol bol ApiKey'iniz olsun [emoji4]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri