YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Arkadaşlar yapabilen birisi açıklasın görmemezlikten gelmeyelim lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

zAE1oD.jpg

hocam güncelleme yaparken alt kısımda ki hatayı veriyor program ve düzgün çalışmıyor.Güncelleme yaparken video sayısı gözükmüyor.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Program ile ilgili çalışma yapıyorum.

Tamam hocam beklemedeyiz kaç gündür kullanamadık acil bir çözüm yaratırsanız seviniriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Program çalışmayınca,
aslında benim için ne kadar önemli olduğunu anlamış oldum.
En kısa zamanda düzelir umarım

program bir gün çalışmadı,onda da kapanmayan,telif,engel yemeyen kanal kalmadı :D

Takip programlları olmasa zaten spam çalışan birisi kanalları takip edemez.

Valla ben program da bile kanalları bazen birbirine karıştırıyorum. Ki gün geliyor 500 tane kanal ekli ve sürekli güncellemede.
Net konuşmak gerekirse takip programları çok kanal ile çalışan insanlar için bir velinimet. Valla kıyın paraya alın beyler bu programı, en azından unuttuğum kanaldan milyonluk izlenimşler para kazandırmadı demezsiniz...

4 gözle bekliyoruz [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] allah güc kuvvet versin.

Valla ben program da bile kanalları bazen birbirine karıştırıyorum. Ki gün geliyor 500 tane kanal ekli ve sürekli güncellemede.
Net konuşmak gerekirse takip programları çok kanal ile çalışan insanlar için bir velinimet. Valla kıyın paraya alın beyler bu programı, en azından unuttuğum kanaldan milyonluk izlenimşler para kazandırmadı demezsiniz...

Benim bütün kanallar bu programda bu program olmasa nanayı yerim zaten :D

bende sorunsuz çalışıyor.
sadece sorunlu video ( eşleşen yelif flag v.s ) olan kanalları güncellemiyor sorunlu video silinene kadar

Son düzenleme:
Yeni sağlıklı çalışan güncellemeyi bekliyoruz.

Çalışma sistemimizin önemli bir parçası Kanal Takip.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] şimdi hocam o videoyu saymadan tekrar güncellerse tüm yeşil kanallar griye düşecek ve hangi kanallarda uyarı var hangilerinde yok girmeden anlayamıcaz ve işler hep arap saçına dönecek :) bi yol şart.. önerim güncellemeyle renkler değişmesin sadece izlenimler düşsün 1-2 gün sonra da tekrar eskiye dönüp asıl güncellemeyi çıkartabilirsin veya senin farklı bir düşüncen varsa o da olur

Yeni sağlıklı çalışan güncellemeyi bekliyoruz.

Çalışma sistemimizin önemli bir parçası Kanal Takip.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] müdür bende program şu an sorunsuz v 2.8.0 kullanıyorum diğer arkadaşlara söylemiş olayım program sorunsuz yapmanız gereken api v3 almak daha sonra kanal takip programına bu kodu girmek ve kanal takip programında yalnızca 1 kanalda çok fazla izlenme gösteriyo hata galiba o kanalı kaldırdığınızda program sorunsuz çalışıyor şu anda hiç bi sorun yok bende api v3 ile çalışıyo

edit: ve o hatalı kanalı tekrar ekleyemiyorum şu item field hatasını veriyo

arkadaşlar bi gelişme yokmu. kanal takip elimiz ayağımız olmuş, bunu anladık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri