YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Güncellemeyi henüz çıkarmadığım için programın demo sürümü indirilip kullanıldığında api v2 olarak çalışacak ve video saymama hatası devam edecektir. Demodan sonra http://www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe dosyasını klasörünüze atmanız gerekiyor.

Kanal ekleme hatası sanırım kanal linki haricindeki şekillerde ortaya çıkıyor. Mesela video url ile eklemek gibi.

Kısmetse bugün taburcu oluyorum. Evde daha detaylı bakıp güncellemeyi hazırlarım.

Saygılar.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Haberin güzeli taburcu olman.

Hocam geçmiş olsun.
Yeni güncelleme sonrası şöyle bi hata alıyorum.
Bi kaç kanal taradıktan sonra sanırım alt kanal gelince bu hatayı veriyor müsait olunca bi gözatarsınız.Hayırlı istirahatler.

dLP02bm.jpg

Program doğru analiz yapıyor mu şuan? Eşleşen, engel ya da silinen videoların haberini sorunsuz bir şekilde haber veriyor mu?

arkadaşlar bu program günlük izleenmeyi gösteriyormu?, ayrıca v3 sorunu düzeltildi mi stabil çalışyıor mu?

Program calısmadıktan sonra hic kanal yapamadım tum isteğim kaçtı videoyapıda dondurdum :(

Programı mesela kanala girip tüm videolardaki izlenimleri toplayıp oraya bassa,
kanalın hakkında kısmından aboneleri çekse,
Video sayısını kanala girerek saysa ve bulsa
bunlar yapılamazm ı

og3V4o.png

Günlük izlenimleri nerede göstermesi gerekiyor?

Önce proğram ayarlarından kontrol yöntemimi kanal ve video sayısı olarak seç.
Sonra herhangi bi kanala çift tıkla orada güncelleme detaylarından günlük gelen izlemen artışı abone sayısını görebilirsin.

Önce proğram ayarlarından kontrol yöntemimi kanal ve video sayısı olarak seç.
Sonra herhangi bi kanala çift tıkla orada güncelleme detaylarından günlük gelen izlemen artışı abone sayısını görebilirsin.

+İzlenme bölümünde mi gözükmesi gerekiyor? Dediğin gibi yaptım ancak o bölümde hiçbir şey gözükmüyor. Boş hepsi. Toplamları da 0 yazıyor.

bende bu programa geçiyorumda api alıp kanal kontrol ettirtmek pek mantıklı gelmiyor sonra sakata gelmeyelim

hocam burada durumlar nasıl gördüğüm kadarıyla sorun yaşanıyor. alternatif olmaması çok kötü.

Bilgili arkadaşlar api olayına netlik getirebilirse iyi olur. Bi yandan şart bi yandan risk gibi yorumlar atılıyor.

Ben kanal ekleyemiyorum :(
Hata resmi varsa daha iyi olur. Kanal url ile eklemede sorun olmaması lazım. Diğer yöntemleri yarın güncelliyorum.
bende bu programa geçiyorumda api alıp kanal kontrol ettirtmek pek mantıklı gelmiyor sonra sakata gelmeyelim
Açıkçası bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genelde gdata ismiyle bilinen Api v2 kullanırkenki risk ile Api v3 arasında bir fark yok.

Api v3 günlük işlem kotası ile çalışıyor. Kanal takip uygulamaları bu limitleri çok etkilemeyecek bilgiler ile çalıştığı için fazla kotayı ücretlendirme gibi bir şey de olmayacaktır.
hocam burada durumlar nasıl gördüğüm kadarıyla sorun yaşanıyor. alternatif olmaması çok kötü.
Bildiğim kadarıyla video url ile kanal eklemede ve kaynak bulucuda bir sorun var.

Birde şöyle bir durum var. KanalTakip.zip dosyasını açtıktan sonra 2.9.6 test exesini aynı klasöre kopyalamak gerekiyor. Öbür türlü yine api v2 ile çalışıp hatalı sonuçlar getirecektir.

Hata resmi varsa daha iyi olur. Kanal url ile eklemede sorun olmaması lazım. Diğer yöntemleri yarın güncelliyorum.

Açıkçası bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genelde gdata ismiyle bilinen Api v2 kullanırkenki risk ile Api v3 arasında bir fark yok.

Api v3 günlük işlem kotası ile çalışıyor. Kanal takip uygulamaları bu limitleri çok etkilemeyecek bilgiler ile çalıştığı için fazla kotayı ücretlendirme gibi bir şey de olmayacaktır.

Bildiğim kadarıyla video url ile kanal eklemede ve kaynak bulucuda bir sorun var.

Birde şöyle bir durum var. KanalTakip.zip dosyasını açtıktan sonra 2.9.6 test exesini aynı klasöre kopyalamak gerekiyor. Öbür türlü yine api v2 ile çalışıp hatalı sonuçlar getirecektir.

Sorun bu dur
8gZZJV.png

Son durum:

Dün günlük izlenimleri sayıyordu. Bugün saymıyor.
Çoğu kanal gri olarak gözüküyor. (ama silinen video yok)

bendeki sorunlar bunlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri