Selamlar arkadaşlar.
Aslında bu güncellemeyi 19-20 Mayıs gibi çıkarmayı planlıyordum fakat doktorumun uyarısıyla çalışmalara birkaç gün ara vermek zorunda kaldım. İnsan ameliyat sonrası kendini iyi hissetmeye başlasa bile hemen işlere gömülmemek gerekiyormuş bunu anladım. 3 gün öncede çok sevdiğim kayınvalidem vefat etti. Evet uzun zamandır hasta idi ve durumu gittikçe kötüleşiyordu ama yinede her ölüm ani ve her ölüm üzüyor insanı. Tek tesellimiz daha fazla acı çekmeden Hakk'ın rahmetine kavuşmuş olması. Mekanı cennet olsun.
Biraz içimi döker gibi oldu. Sıktıysam kusura bakmayın.
----------------------------
Bu versiyonda yapılanları aşağıda bulabilirsiniz. Kanal ve videolarda olan değişikliklerinin API sistemine yansıması biraz gecikmeli oluyor. Ortalama 5 dk. civarı bir gecikme var diyebilirim.
Sorunlu bir videoyu sildiğinizde, para kazanması değiştiğinde sisteme yansıması için bu sürenin geçmesi gerekiyor.
İyi çalışmalar.
----------------------------
Versiyon: 2.9.15
Tarih: 25 Mayıs 2015
Yapılanlar:
- Dünya genelinde engellenmiş videoların gösterimi ile ilgili hatalar düzeltildi.
- Bazı ülkelerde engellenen videolar için düzeltmeler yapıldı.
- Video detay sayfasında hangi ülkelerde engelli olduğunun gösterilmesi sağlandı
- Videoların para kazanma durumları için eklemeler yapıldı.
- Kanal ya da video için verilen uyarılarının bir sonraki kontrolde yeniden gösterilmemesi sağlandı.
- Sorunlu videolar silindikten sonra kanalın temize çıkması ile ilgili düzenleme yapıldı.