YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
programı yeni aldım söylediğini yaptım olmadı. kanal ekleme nasıl yapılıyor detaylı bir anlatan olsa.

Önce yeni liste kısmından bir proje dosyası oluşturun otomatik olarak kanal ekleme sayfasına yönlenecek.daha sonraki kanal eklemelerinizde yukarda yeni kanal yazan yerden ekleyebilirsiniz.

söylediklerini aynen yapıyorum kanal ekle ye yapıştırıyorum linki ama almıyor 0 yazıyor

Önce yeni liste kısmından bir proje dosyası oluşturun otomatik olarak kanal ekleme sayfasına yönlenecek.daha sonraki kanal eklemelerinizde yukarda yeni kanal yazan yerden ekleyebilirsiniz.

Yeni kanal seçeneğinde "Gelişmiş" modda kanal eklemede bir hata bulduk. Yapılacaklara ekledim.

hocam program her güncelleme yaptığında mail geliyor, buna gerek yok bence
bence mail sadece programa ekli kanallarda değişiklik yaptığında gelmesi gerek
kanallar kapandığında yada kanallardan video silindiğinde mail gelsin yeter

arkadaşlar bot
access violation bilmem ne bişiler diyor kanal eklerken donuyor kalıyor problem nedir ?

Hocam kaçtır yazıyorum..

Mesajlarımı görüyor musunuz?
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Hocam kaçtır yazıyorum..

Mesajlarımı görüyor musunuz?

Buradan yazılanların hepsine bakmaya çalışıyorum. Arada cevap vermeyi atlamış olabilirim. Kusura bakmayın. Fırsat bulduğum aralarda skype üzerinden de dönüşleri yapıyorum.

Kolon ayarlarının saklanmadığını yazmıştınız. Ben de kanal takip klasörünün yazmaya karşı korumalı olma ihtimali var mı diye dönüş yaptım diye hatırlıyorum.

Buradan yazılanların hepsine bakmaya çalışıyorum. Arada cevap vermeyi atlamış olabilirim. Kusura bakmayın. Fırsat bulduğum aralarda skype üzerinden de dönüşleri yapıyorum.

Kolon ayarlarının saklanmadığını yazmıştınız. Ben de kanal takip klasörünün yazmaya karşı korumalı olma ihtimali var mı diye dönüş yaptım diye hatırlıyorum.

Yazmaya karşı koruması yok. Hiç olmadı.

Selamlar arkadaşlar.

Aslında bu güncellemeyi 19-20 Mayıs gibi çıkarmayı planlıyordum fakat doktorumun uyarısıyla çalışmalara birkaç gün ara vermek zorunda kaldım. İnsan ameliyat sonrası kendini iyi hissetmeye başlasa bile hemen işlere gömülmemek gerekiyormuş bunu anladım. 3 gün öncede çok sevdiğim kayınvalidem vefat etti. Evet uzun zamandır hasta idi ve durumu gittikçe kötüleşiyordu ama yinede her ölüm ani ve her ölüm üzüyor insanı. Tek tesellimiz daha fazla acı çekmeden Hakk'ın rahmetine kavuşmuş olması. Mekanı cennet olsun.

Biraz içimi döker gibi oldu. Sıktıysam kusura bakmayın.

----------------------------

Bu versiyonda yapılanları aşağıda bulabilirsiniz. Kanal ve videolarda olan değişikliklerinin API sistemine yansıması biraz gecikmeli oluyor. Ortalama 5 dk. civarı bir gecikme var diyebilirim. Sorunlu bir videoyu sildiğinizde, para kazanması değiştiğinde sisteme yansıması için bu sürenin geçmesi gerekiyor.

Bir sonraki güncellemede bekleyen istekleri eklemeye başlıyorum. Terslik olmazsa her gün yeni bir güncelleme ile devam etmeyi planlıyorum. Bu arada diğer projelerim YT Asistan ve Videonti için güncellemeler de gelecek.

İyi çalışmalar.

Versiyon: 2.9.15
Tarih: 25 Mayıs 2015
Yapılanlar:

- Dünya genelinde engellenmiş videoların gösterimi ile ilgili hatalar düzeltildi.
- Bazı ülkelerde engellenen videolar için düzeltmeler yapıldı.
- Video detay sayfasında hangi ülkelerde engelli olduğunun gösterilmesi sağlandı
- Videoların para kazanma durumları için eklemeler yapıldı.
- Kanal ya da video için verilen uyarılarının bir sonraki kontrolde yeniden gösterilmemesi sağlandı.
- Sorunlu videolar silindikten sonra kanalın temize çıkması ile ilgili düzenleme yapıldı.

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar.

Aslında bu güncellemeyi 19-20 Mayıs gibi çıkarmayı planlıyordum fakat doktorumun uyarısıyla çalışmalara birkaç gün ara vermek zorunda kaldım. İnsan ameliyat sonrası kendini iyi hissetmeye başlasa bile hemen işlere gömülmemek gerekiyormuş bunu anladım. 3 gün öncede çok sevdiğim kayınvalidem vefat etti. Evet uzun zamandır hasta idi ve durumu gittikçe kötüleşiyordu ama yinede her ölüm ani ve her ölüm üzüyor insanı. Tek tesellimiz daha fazla acı çekmeden Hakk'ın rahmetine kavuşmuş olması. Mekanı cennet olsun.

Biraz içimi döker gibi oldu. Sıktıysam kusura bakmayın.

Bu versiyonda yapılanları aşağıda bulabilirsiniz. Kanal ve videolarda olan değişikliklerinin API sistemine yansıması biraz gecikmeli oluyor. Ortalama 5 dk. civarı bir gecikme var diyebilirim.
Sorunlu bir videoyu sildiğinizde, para kazanması değiştiğinde sisteme yansıması için bu sürenin geçmesi gerekiyor.

İyi çalışmalar.

Versiyon: 2.9.15
Tarih: 25 Mayıs 2015
Yapılanlar:

- Dünya genelinde engellenmiş videoların gösterimi ile ilgili hatalar düzeltildi.
- Bazı ülkelerde engellenen videolar için düzeltmeler yapıldı.
- Video detay sayfasında hangi ülkelerde engelli olduğunun gösterilmesi sağlandı
- Videoların para kazanma durumları için eklemeler yapıldı.
- Kanal ya da video için verilen uyarılarının bir sonraki kontrolde yeniden gösterilmemesi sağlandı.
- Sorunlu videolar silindikten sonra kanalın temize çıkması ile ilgili düzenleme yapıldı.
Gecmis olsin basiniz sagolsn hocam

Yeni eklenen kolonlar olduğunda böyle bir hata çıkabiliyor. Menüdeki "Kolon Ayarları" düğmesine tıkladıktan sonra çıkan listeden sürükleyebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 12:28 ---------- Önceki Mesaj 12:04 ----------

Teşekkürler hocam. Dostlar sağolsun.

Hocam öncelikle başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin.

Yeni güncelleme ve ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Kolay gelsin

pm.

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

[/COLOR [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
pm.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programa eklediğiniz son özelliklerle program gerçekten çok harika olmuş ellerinize sağlık sizlere teşekkür ediyorum.

Hocam öncelikle başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömürler versin.

Yeni güncelleme ve ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Kolay gelsin
Amin. Yorumunuz için teşekkür ederim.
istediğimiz kolonları silebilirmiyiz ? ben bulamadım da
Kolon ayarlarına tıklayıp kaldırmak istediğiniz kolonu dışarı sürüklemeniz yeterli.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam programa eklediğiniz son özelliklerle program gerçekten çok harika olmuş ellerinize sağlık sizlere teşekkür ediyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

demoyu indirdim tarama hızı iyiyse düşünebilirim.. Bakalım programa ısınabilecek miyiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri