YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Ben lisansı ekliyorum yarım saat kullanabiliyorum bazen kullanamıyorum sonrasında ne güncelliyor nede kanal ekleyebiliyorum. Nedeni nedir?

Bu programda patner bilgisi nasil cekiliyor arkadaşlar?

Mobilim, Yazım hatası olabilir. İyi Forumlar

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam şuanda demoyu kullanıyorum ve muhtemelen programı alacağım..
çok fonksiyonlu ve kullanışlı bir arayüzü var..
Ancak bizlere gelen Kanal Takip (Durum Değişikliği) başlıklı uyarı mailinde sadece Listenizdeki kanal ve video bilgilerinde degisiklik oldu. Lutfen kontrol edin. yazıyor..
Bu mail biraz daha detaylandırılabilir mi ?

örneğin:
Listenizdeki kanal ve video bilgilerinde degisiklik oldu. Lutfen kontrol edin. Degişiklik(ler):
-denemeKanal1 - Bilmem Ne Videosu
-yeniKanalım9 - Selam Naber Videosu
-yeniKanalım9 - Test Videosu

gibi, uyarı hangi kanala ve videoya geliyor ise, mailde bunlarda yazsa harika olur..
hatta hangi Kanal listesine eklendi ise, o bile eklenebilir..
örneğin:
Listenizdeki kanal ve video bilgilerinde degisiklik oldu. Lutfen kontrol edin. Degişiklik(ler):
-denemeKanal1 - Bilmem Ne Videosu (Adsense Listem)
-yeniKanalım9 - Selam Naber Videosu (MN Partner Kanalllarım)
-yeniKanalım9 - Test Videosu (MN Partner Kanalllarım)

Hocam pm de attım 2 gün önce burdan da yazayım program ne güncelleme yapıyor nede kanal ekleyebiliyorum. Güncelliyor ancak eski bilgileri tekrar veriyor.

Hocam pm de attım 2 gün önce burdan da yazayım program ne güncelleme yapıyor nede kanal ekleyebiliyorum. Güncelliyor ancak eski bilgileri tekrar veriyor.
Yeni bir api key ile denermisiniz hocam. Birkaç kişide daha bu şekilde oldu.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] programda bir sorun yaşıyorum. Sol altta kullanım dışı diyerek kanal güncelleme ekleme vs işlemleri yapmıyor bugün. Lisanstandır belki diyerek o kısmı silip DEMO olarak değiştirdim daha sonra kaydettim ve 2 hafta kullanıma açıldı program. Tekrardan lisansı girdiğimde demo haliyle kaldı. Nasıl düzelticez bunu?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] programda bir sorun yaşıyorum. Sol altta kullanım dışı diyerek kanal güncelleme ekleme vs işlemleri yapmıyor bugün. Lisanstandır belki diyerek o kısmı silip DEMO olarak değiştirdim daha sonra kaydettim ve 2 hafta kullanıma açıldı program. Tekrardan lisansı girdiğimde demo haliyle kaldı. Nasıl düzelticez bunu?

Lisans anahtarınızı girip doğrudan "Lisans Taşıma" düğmesine tıklayın. Daha sonra yine aynı ekrandan tekrar deneyince olması lazım.

5d5a05.png

Hocam eskiden kanal kapandıgında video ve izlenim sayıları sıfır olup aşagı ok tuşu çıkardı ve o anki güncellemede hangi kanalların kapandıgı rahatlıkla fark ediliyordu şimdi ise sadece kanal durum kısmı kırmızı olup diger bilgilerde bir degişiklik olmuyor genel bir durummu yoksa bana özel bir durummu acaba.

merhaba hocam.
paypal ile ödeme yapttım ama lisans no gelmedi :(
yardımcı olur musunuz

edit:
şincik geldi :)

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Hocam program topluluk gelen videoları göstermiyor normal sorunsuz olarak görünüyor güncelleme getirirseniz çok güzel olur.

5d5a05.png

Hocam eskiden kanal kapandıgında video ve izlenim sayıları sıfır olup aşagı ok tuşu çıkardı ve o anki güncellemede hangi kanalların kapandıgı rahatlıkla fark ediliyordu şimdi ise sadece kanal durum kısmı kırmızı olup diger bilgilerde bir degişiklik olmuyor genel bir durummu yoksa bana özel bir durummu acaba.

Eğer böyle olduysa daha güzel olmuş kapanan kanalın grafiğini görebiliriz.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam acaba sütünlara Hakkın kısmını ekleyebilirmisiniz? hakkında kısmındaki izlenimi çekebilmesi için

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam pc'ye format attım programı yedeklemiştim geri yükledim fakat "hepsini güncelle" seçeneği aktif değil. Programı açıyorum güncelleştirme yapamıyorum.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam pc'ye format attım programı yedeklemiştim geri yükledim fakat "hepsini güncelle" seçeneği aktif değil. Programı açıyorum güncelleştirme yapamıyorum.
Lisans ekranında anahtarı yazıp "lisans taşıma" düğmesine tıklayın. Bu sayede lisans boşa çıkmış olacaktır. Daha sonra yine lisans ekranına gelip aynı anahtar ile aktif edebilirsiniz.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

sunucu saatine kadar herşey normal olmasına rağmen son kontrol zamanı belli bi günde kalıyor. ben programı 24 saat açık tutuyorum. 8 saatte bir olmak üzere günde 3 kez kanal kontrolü yapıyorum.

az önce farkettim ki 10 temmuzda açtığım bi kanala telif ihtarı gelmiş. fakat son kontrol 9 temmuzda kaldığı için kanala gelen ihtarı program görmemiş. daha doğrusu her 8 saatte bir kontrol yapıyor fakat veriler 9 temmuza göre.

yani 9 temmuzdan sonra açılan kanallardaki video sayısını program güncellemiyor ve video eksildiği zaman haber vermiyor.

bunun için bir güncelleme şart, sürekli programı kapatıp açmak istemiyorum.

oZP3qQ.png

hocam program aşırı kasmaya başladı. öyle ki herhangi bir işlem yaptığımda "program yanıt vermiyor" hatası almaya başlıyorum. Bir iki dakika bekleyince düzeliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri