Selamlar hocam.
Bende öncelikle şunu belirteyim, evet programın kullanımı zor

Durumun farkındayım bu konuda haklısınız. İlk sürümlerdeki basitlik ilerleyen zamanlarda kullanıcı isteklerini karşılarken kayboldu maalesef.
Buna benzer istenmeyen durumların çözümü için programı yeniden ve daha basit bir hale getirerek yazmaya karar vermiştim zaten. Sade, kullanımı kolay, stabil ve ekstra bir çok özelliğe sahip bir halde ve şu an geliştirmeye devam ediyorum. Birkaç hafta içerisinde duyurusunu yaparım inşallah.
Gelelim sorunlarınıza.
Öncelikle programı bir kez daha almanıza gerek yok. EMail adresinizden lisansınızı buldum. 2. ödemenizi geri göndereyim. Farklı bir adrese göndermemi isterseniz pm atmanız yeterli. Önceki lisans bilgilerinizi güncelleyip birazdan gönderiyorum.
Kanal ekleme ve güncelleme sorunlarının başlıca sebebi api key'in hatalı ya da eksik özellikte olması.
Diğer programlardan farklı olarak kanallarınızı oluşturduğunuz listenize ekliyorsunuz. Sınırsız sayıda liste oluşturma şansı var. Önce istediğiniz listeye geçiş yapıp sonra kanal ekle demeniz yeterli.
Gereksiz kolonlardan kurtulmak için ise yukarıdaki menüde "Kolon Ayarları" düğmesi var. Ona tıklayıp sürükle/bırak yöntemi ile istemediğiniz kolonları çıkartabilir ya da yenilerini ekleyebilirsiniz.
Günlük izlenimi "İzlenim Artışı" kolonundan takip edebilirsiniz. Tam olarak doğru değerleri verebilmesi için ilk kullanımdan sonra 1 gün geçmesi gerekiyor.
İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp kontrolleri birlikte yapabiliriz.
İyi çalışmalar.