greenleaf54
Yasaklanmış
otomatik güncelleme var mı? yani vds e girmeden de kendi kendine günceller mi? Sms gönderir mi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
otomatik güncelleme var mı? yani vds e girmeden de kendi kendine günceller mi? Sms gönderir mi![]()
programa numarayı eklerken başına sıfır koymak gerekiyor mu ?
programa numarayı eklerken başına sıfır koymak gerekiyor mu ?
hocam 2-3 gündür ara ara şu hatayı alıyorum programda.
bugün de aynı hatayı verdi. kapatıp açtım ama bu seferde hiç veritanını okumuyor galiba.
kanallar falan yok listede ..
![]()
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam bende de ekledigim kanalları güncel gösteriyor ama video görüntülenmesi eski kalıyor çift tıklayıp kanala girince detayları görebiliyorum
Bugün müsait olursanız bir kontrol edelim.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam versiyon 2.33 te kolon ayarı yapıyorum pc yi kapatıp program yeniden açılınca kolon ayarları gene eski haline dönüyo. varmı bi çözümü ?
www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe bu exe'yi KanalTakip klasörünüze atarak tekrar dener misiniz?edit: sorun hepsini güncelle dediğimde dm kanallarında oluyo hepsine birlikte güncelle dediğimde bi hata veriyo bende dm kanallar farklı bi klasör oluşturdum orda topladım böyle bi sorun alan arkadaş dm kanalları farklı bi klasörde toplayarak sorunu çözebilir
Programdan çıkıp tekrar girdinizde sorun devam ediyor mu? www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe 'yi indirip bir deneyebilir misiniz?şuan manuel olarakta oto da güncelleme yapmıyor bende.aynı sorunu yaşayan var mı?
Access violation hatası veriyo hepsini güncelle dediğimde, en güncel exe en güncel dll leri kullanıyorumBugün müsait olursanız bir kontrol edelim.
www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe bu exe'yi KanalTakip klasörünüze atarak tekrar dener misiniz?
Programdan çıkıp tekrar girdinizde sorun devam ediyor mu? www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe 'yi indirip bir deneyebilir misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.