YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Lisans sorunu kendiliginden cözüldü ama simdi de acces vialotiont adress gibi bir hata veriyor güncellemiyor.

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Hocam,

kanal takibi pcden notebooka taşıdım. (Klasörüyle birlikte)
"database disk image is malformed" diye hata alıyorum, nasıl çözebilirim.

Skype'tan da yazdım size.

program tam anlamıyla sapıttı sürekli mail geliyor, kanallarda değişiklik olmadığı halde her 30dk da mail geliyor hayret bişey

programın android ve ios uygulama versiyonu gelse süper olmaz mı ?

Edit : hallolmuştur.

lisans sorunu alıyorum, bu durumu gidermek mümkün mü slowhand hocam?

Son düzenleme:
hocam 2-3-4k üstü kanal güncelleyince problem olmaya başladı. hata veriyor.

eski bir sürümünü kullanıyodum sanırım bundan 2 önceki sürümü. onda problem yoktu. o exe elinizde atabilirmisiniz ? yada problem neyse çözebilirmiyiz

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam aklıma takılan bir soru var :)

takip programını adsense açtığım ve takip için kullandığım vds'de kullansam sorun olur mu ?
takip işlemini farklı bir gmail apisi kullanarak yapıyor olmak sorun teşkil etmez gibi geliyor ama yinede emin olamadım :)

takip sistemi için kullanılan api: abc123 @ gm... 'den alındı
adsense: xyz456 @ gm... ait.

eski bir sürümünü kullanıyodum sanırım bundan 2 önceki sürümü. onda problem yoktu. o exe elinizde atabilirmisiniz ? yada problem neyse çözebilirmiyiz

2k - 3k - 4k üstü kanalım olsa ,
Her 1k kanala 20 liralık ayrı bır vds ...
Ve her vds te ayrı bır kanal takıp kullanırdım herhalde :D

Verdiği hatayı da atarmısınız hocam. Bu gece bir inceleyeyim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam aklıma takılan bir soru var :)

takip programını adsense açtığım ve takip için kullandığım vds'de kullansam sorun olur mu ?
takip işlemini farklı bir gmail apisi kullanarak yapıyor olmak sorun teşkil etmez gibi geliyor ama yinede emin olamadım :)

takip sistemi için kullanılan api: abc123 @ gm... 'den alındı
adsense: xyz456 @ gm... ait.
Şimdiye kadar hiç sorun olmadı hocam.

Program calsimiyor yine: Veri Dosyası Bulunamadı diyor.

EDIT: Bunu tekrardan klasör icerisine attiktan sonra düzeldi:

http://www.kanaltakip.com/libeay32.dll

KanalTakip.zip dosyasının içerisinde 3 adet .dll uzantılı dosya var. Programın sorunsuz çalışabilmesi için onların da exe ile aynı klasörde olması gerekiyor.

libeay32.dll
ssleay32.dll
sqlite3.dll

zip'in içerisindeki data.s3db dosyası ise veritabanı dosyası. Bu dosyayı sadece ilk kurulumda çıkarmak yeterli. Var olan dosyanın üzerine yazılırsa eski bilgiler silinecektir.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 1 haftadır cevap bekliyom skypedan yazmıştım, kanaltakip kafayı yedi, sürekli mail gönderiyor değişiklik var diye halbuki hiçbir değişiklik yok , gmail maille doldu taştı

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 1 haftadır cevap bekliyom skypedan yazmıştım, kanaltakip kafayı yedi, sürekli mail gönderiyor değişiklik var diye halbuki hiçbir değişiklik yok , gmail maille doldu taştı

Gece kaç gibi müsait olursunuz? Ona göre team ile bağlanıp bir kontrol edeyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri