Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorunun çözümünü bile yok mu?Program hariç her yerde kopyala-yapıştır sorunsuz çalışıyor.Programa gelince olmuyor.
Böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum hocam. Programı yönetici olarak çalıştırdığınızda da devam ediyor mu? Yapıştırmak istediğiniz yere sağ klik yaptığınızda menü pasif mi geliyor? Birde işletim sisteminiz nedir?
Mobilden yazılmıştır.
Screenshot by Lightshot
Arkadaşlar bu hatayı alan var mı? Yada çözümü bilen ?
internetim ile ilgili bir sıkıntı olunca bu hatayı alıyordum hocam
Kanal takipte sorun yaşayan var mı ? Screenshot by Lightshot bu şekilde bir hata alıyorum.
Screenshot by Lightshot
Arkadaşlar bu hatayı alan var mı? Yada çözümü bilen ?
İnternetimde sorun yok ama 2 gündür aynı hatayı alıyorum. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] ?
www.kanaltakip.com/test/KanalTakip.exe bu dosyayı indirip KanalTakip klasörünüze atarak deneyebilir misiniz?
Hocam o dediğinizi aylar önce yapmıştım.Zaten verdiğiniz linkte açılmıyor.Şu şekilde hata veriyor:
Screenshot by Lightshot
Hocam o dediğinizi aylar önce yapmıştım.Zaten verdiğiniz linkte açılmıyor.Şu şekilde hata veriyor:
Screenshot by Lightshot
Bu gece aynı saatlerde kontrol ederim. Kanal sayısı çok mu?[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam son 10 gündür programın çalışmasında sıkıntı gözlemliyorum.Son sürüm APIde bir sıkıntı yok ama belirli saatlar aralıgında ( 00:00 - : 05:00 ) güncelleme yapmıyor,yaparsa da sıradaki ilk 3 kanalı yapıyor kanallar acık ve videolarda herhangi bir değişiklik olmamasına ragmen silinmiş video olarak gösteriyor.Bazen buna ek olarak abone sayısında azalma , kanalın durumunu kapalı olarak gösterme gibi durumlar yaşanıyor.saat 6 dan sonra güncelleme normale dönüyor kanal istatistikleri eski haline dönüyor. Komik yani olan sabaha kadar mail manyagı oluyorum![]()
Son versiyon ile tekrar dener misiniz?[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam birkaç gündür kanaltakip aşırı kasıyor ve bazen açılması için dakikalarca bekliyorum.
İnceleyeyim hocam.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Framework7 - Full Featured Mobile HTML Framework For Building iOS & Android Apps
ile IOS icin mobil kanal takip yapilamaz mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.