YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Bir de şöyle bişey yapılabilir mi?

Günlük izlenimleri gece 12 den sonra sıfırlıyor. Sisteme istediğimiz şu saatte sıfırlama getirilebilir mi? Malum adsense verileri sabah 11'e kadar devam ediyor daha sonra sıfırlanıyor.

Guncelleme yapdıgın kanalı ayrı pencerede acarsan sadece onda sılınenlerı temızle deyince oluyor eğer yanlış anlamadıysam sorunu hocam :)

sorunu dogru anladında hocam,çözüm olmadı.şimdi aklıma geldi,silinenleri temizle demeden önce baktım onlarca kanalda sorunlu videolar var.dedigin gibi yeni sekmede açtım bu kanallardan birisini ve onun açık oldugu ekranda silinenleri temizle dedim.o kanaldaki sorunlu videolara baktım kayboldu,buraya kadar normal yani.fakat,panoya döndüm ve diger kanallara bi baktım,dedigim gibi onlarda gitmiş.şimdi işin yoksa ara bul,hangi kanalda sorunlu videolar vardı :(

Ana ekrandaki kolon ayarları düğmesine tıklayıp sürükle bırak şeklinde yapabilirsiniz. İzlenim artışı yada izlenim + şeklinde geçmesi lazım. Programdaki eski değerler bir gün önceki güncellemeyi gösterir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 kanala Silinenleri temizle yaptığımızda tüm video silinen kanalları temizliyor hocam çok ciddi bir sorun.

1 kanala Silinenleri temizle yaptığımızda tüm video silinen kanalları temizliyor hocam çok ciddi bir sorun.

en son ne zaman düzgün çalışıyordu hatırlamıyorum ama eskiden düzgün çalışıyordu o kısım.sonra dedigin gibi yapmaya başladı,kanallar birbirine girdi.bende ne zamandır bunla ugraşıyorum...

en son ne zaman düzgün çalışıyordu hatırlamıyorum ama eskiden düzgün çalışıyordu o kısım.sonra dedigin gibi yapmaya başladı,kanallar birbirine girdi.bende ne zamandır bunla ugraşıyorum...

Dün sorun yoktu hocam bugün yalan oldu. Hangi kanaldan video eksildi nasıl bulacağız:mad:

Versiyon: 2.9.0
Tarih: 17 Ocak 2017
Yapılanlar:

- Ana ekrandaki silinen videoları temizle seçeneği ile ilgili iyileştirme yapıldı.

----------------------------------------------

Bir süredir özel nedenlerden ötürü programların geliştirmesi ve destek dönüşleri gecikmiş durumda. Kısmetse bugünden itibaren yerimdeyim. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Versiyon: 2.9.0
Tarih: 17 Ocak 2017
Yapılanlar:

- Ana ekrandaki silinen videoları temizle seçeneği ile ilgili iyileştirme yapıldı.

----------------------------------------------

Bir süredir özel nedenlerden ötürü programların geliştirmesi ve destek dönüşleri gecikmiş durumda. Kısmetse bugünden itibaren yerimdeyim. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Daha önce skype'dan bildirdikleri mi değerlendirir misiniz hocam:)

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam program detayli kontrol saglamiyor sadece acik mi kapali mi ona bakiyor, yeni oldu ayarlari normal durup dururken oldu?

programın orta,üst kısmında kanal arama diye bişey var.o ne işe yarıyor?merak ettim,tıkladım ama hiçbişey olmuyorda :)

En son sürümünü yükledikten sonra tümünü güncellediğimde yeni izlenimleri saymıyor? nedendir ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam program detayli kontrol saglamiyor sadece acik mi kapali mi ona bakiyor, yeni oldu ayarlari normal durup dururken oldu?
Api key değişerek deneyebilirsiniz.

programın orta,üst kısmında kanal arama diye bişey var.o ne işe yarıyor?merak ettim,tıkladım ama hiçbişey olmuyorda :)
Programdaki kayıtlı kanalları url ya da başka bilgilere göre arayıp bulma bölümü. Aslında henüz bitmediği için gizli olması gerekiyordu ama bu aralar kafam karışık biraz. Açık unutmuşum. Stres gidermek amaçlı tıklanabilir :)

programin yenisi yaziliyordu ne oldu durum hocam.
Sağlıkla ilgili bazı özel durumlar var hocam. 2 haftadır nadiren bilgisayar başındayım. Programın yeni halini birkaç arkadaşım test ediyordu. Gelen sonuçlar iyi. Ufak tefek eksikler var ama bir türlü son haline getirip paketleme şansı olmadı. Kısmetse önümüzdeki hafta içi.

En son sürümünü yükledikten sonra tümünü güncellediğimde yeni izlenimleri saymıyor? nedendir ?
Api key değişerek deneyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri