Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Versiyon: 2.12.0
Tarih: 29 Mayıs 2017
Yapılanlar:
- Pano ve liste ekranlarına, kanala ait ilk ve son yüklenen videoların tarihleri eklendi.
- Özel isim ile kanal eklemedeki sorun giderildi.
---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------
Güncelle düğmesine tıkladığınız zaman bilgiler gelmiyor mu?
Programa girişte uyarı verip indirmesi gerekiyor. İnen zip'in içerisindeki KanalTakip.exe dosyasını KanalTakip klasörüne atmanız yeterli.güncelleme çıktıgında otomatik kontrol edip güncellemiyor mu hocam program?bende 2.9.0 yüklü,herhangi bi güncelleme butonuda göremedim programda...
Programa girişte uyarı verip indirmesi gerekiyor. İnen zip'in içerisindeki KanalTakip.exe dosyasını KanalTakip klasörüne atmanız yeterli.
http://www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip adresinden de indirebilirsiniz.
apiyi güncelledim. fakat kanallarımı güncelleyemiyorum butonlar aktif değil şöyle bir hata alıyorum
https://prnt.sc/fiz7dc
sag üstteki lisans işlemlerine tıkla önce,sonrada açılan pencerede lisans taşımaya.tekrar aynı yere yani lisans işlemlerine tıkla,bukez lisans taşımaya degilde tamama tıkla düzelir.yani;
1 - lisans işlemlerindeki lisans taşımaya tıkla
2 - lisans işlemlerindeki tamama tıkla
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam kanal eklemede sorun var apikey ile alakalı bir sıkıntı değil daha önce eklenmiş kanalları güncelliyor. Belki programa çok fazla kanal eklendiğinden daha fazla eklenmiyor diye düşündüm ama yedek alıp tüm kanalları sildim yeniden kurulum yaptım sonuç aynı
Merhabalar.
Son güncelleme ile yeni kanal ekleme kısmını biraz değiştirmek zorunda kaldım. Eskisindeki toplu kanal ekleme işleminde önce kanal bilgilerini alıp sonra veritabanına yazıyordu. Bu işlem bir şekilde yarıda kesildiğinde veri kaybı olma ihtimali var. Şimdi ise kanal linklerini bilgileri almadan topluca veritabanına ekliyor. Bu işlemden sonra ise güncelleme düğmesine basılması lazım. O kısmı otomatik yaptırmadım kullanıcıya bıraktım.
Sizdeki sorun daha farklı gibi görünüyor. Müsait olduğunuzda teamviewer ile bir kontrol edelim.
Hocam teşekkür ederim dediğiniz şekilde yaptım kanal eklendi ama kanalın açılış tarihi kısmı falan 1899 da kalıyor
Ekledikten sonra kanalı güncelleyince değişmedi mi?
hayır hocam aynı kalıyor
Peki dolu olan başka bir bilgisi var mı?
Skype birkaç gündür çalışmıyor. Genel bir sorun vardı en son.
hocam video+izlenim+abone gibi bilgileri doğru çekiyor açılış tarihini yanlış çekiyor
hocam video+izlenim+abone gibi bilgileri doğru çekiyor açılış tarihini yanlış çekiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.