YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Odemenizi paypal hesabina yaptim gule gule harcayin.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

demo indirdim, istenilen ücreti hak eden bir program. başarılar.

demoyu ındırdım bir kanalımı ekledım herkes memnun ama benım anlamadığım noktalar var malesef.

1- bu program bilgisayar açık oldukça maıl veya sms atabılır herhalde doğru mudur ?
2* ılk sorum doğru ıse vds'e kurarım 7 24 açık oradan sms maıl sallar ama aylık değiştiriyorum vdsımı bı tane lısans alsam bır ay sonra onun yerını değiştirme şansım olacak mı ?

demo indirdim, istenilen ücreti hak eden bir program. başarılar.

Yorum için teşekkürler. Güncellemeler yolda.

---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

demoyu ındırdım bir kanalımı ekledım herkes memnun ama benım anlamadığım noktalar var malesef.

1- bu program bilgisayar açık oldukça maıl veya sms atabılır herhalde doğru mudur ?
2* ılk sorum doğru ıse vds'e kurarım 7 24 açık oradan sms maıl sallar ama aylık değiştiriyorum vdsımı bı tane lısans alsam bır ay sonra onun yerını değiştirme şansım olacak mı ?

1. Evet. Program bilgisayar açık olduğu sürece çalışır. Otomatik kontrol ve gönderim yapar.

2. Vds değişikliğinden sonra lisans anahtarınızı ulaştırırsanız güncellemeniz yapılır.

Saygılar.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
İlk 10 kişilik kontenjan bugün itibariyle dolmuştur arkadaşlar. İlginize çok teşekkürler.
Programın satışı ikinci 10 kişilik fiyattan yani 30 TL'den devam ediyor.

Saygılar.

kanal hangi partnere bağlı özelliğini ekliycektin unuttum sanırım

ilk referans alanlardanım ama geri dönüş yapamamıştım.

Gayet stabil çalışıyo herhangi bir sorun yok gelicek özelliklerle efsane olabilir.
En sevdiğim özelliğinden bitanesi toplu kanal ekleyebiliyoruz. Görünüm gayet şık, gruplandırma olayı çok güzel. Sadece kanal url kopyalamıyor şuan o da çok basit bi sorun :)

Ücretini hakediyor arkadaşlar tavsiye ederim.

ilk referans alanlardanım ama geri dönüş yapamamıştım.

Gayet stabil çalışıyo herhangi bir sorun yok gelicek özelliklerle efsane olabilir.
En sevdiğim özelliğinden bitanesi toplu kanal ekleyebiliyoruz. Görünüm gayet şık, gruplandırma olayı çok güzel. Sadece kanal url kopyalamıyor şuan o da çok basit bi sorun :)

Ücretini hakediyor arkadaşlar tavsiye ederim.

Yorum için teşekkürler hocam. Pazar günü bir güncelleme yayınlamak istiyorum. URL kopyalamayı da notlara ekledim.

Program bende aldım hemen inceledim biraz düzenleme ile efsane olur almayan varsa kaçırmasın harika olmuş :)

Yorum için teşekkürler. İstek ve önerilerinizi konuya yazabilirsiniz.

Hocam önerim kanal üzerine gelip ayrınıtlara girmeden hücre üzerinde çift tıklama ile özel isim ve notlara yazı yazabilsek harika olur

bir de hocam kanallar da eski izlenmeyi ve sonraki gün izlenmeyi yan yana gösterip ne kadar artış olduğunu görsek şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
Kolon genişliklerini ayarlarıyorum programı kapatıp açtıgımda tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum bu ayarları kaydetebilirsek daha iyi olucak.

Hocam önerim kanal üzerine gelip ayrınıtlara girmeden hücre üzerinde çift tıklama ile özel isim ve notlara yazı yazabilsek harika olur

bir de hocam kanallar da eski izlenmeyi ve sonraki gün izlenmeyi yan yana gösterip ne kadar artış olduğunu görsek şimdilik aklıma gelenler bunlar

Özel isim ve not değiştirmeyi sağ klik ile açılan menüye ekliyorum.
İzlenme sayısı ile ilgili değişikliği yeni çıkacak güncellemede yapmıştım. Terslik olmazsa bu akşam yayınlarım.

---------- Spam Engelliyici 07:55 ---------- Önceki Mesaj 07:53 ----------

Kolon genişliklerini ayarlarıyorum programı kapatıp açtıgımda tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum bu ayarları kaydetebilirsek daha iyi olucak.

Kanallar ve videoların gösterildiği ekranlarda ayarlar saklanıyor ama sonradan eklediğim video detay sayfasında bunu atlamışım. Güncellemeye ekledim.

Teşekkür ederim hocam güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz

Merhaba güncelleme yaparken resim deki gibi hata vermekte nasıl düzeltirim acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri