Youtube Kanalım Askıya Alındı (4 Yıllık)

benimde adsense hesaplarının 2-3 yıldan eski kanalları kapatılmış. büyük ihtimal yenilere yer açılsın diye yaşlı kanalları kapatıyorlar

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:42 ----------

ohaaaaaaaaaaaa
ağlamak istiyorum
20 milyon izlenimli tek videomun olduğu kanal uçmuş.
inşallah teknin sorundur.

bütün kanallarımı kapatcaktın ama bunu kapatmıcaktın

Son düzenleme:
benimde adsense hesaplarının 2-3 yıldan eski kanalları kapatılmış. büyük ihtimal yenilere yer açılsın diye yaşlı kanalları kapatıyorlar

ohaaaaaaaaaaaa
ağlamak istiyorum

şu an inanılmaz bir kıyım var :D ben sadece bende vardır sanıyordum ama öyle değil galiba.Benim eski kanalların hepsi kapatıldı.

ohaaaaaaaaaaaa
ağlamak istiyorum

çok sinir bozucu hocam ya bi anda kanalıma giremedim aktif kullandığım kanalı :(

itiraz ederken ushenmeyin. 5-10 defa yazin aralikli olarak. bide ordaki chalishanada bagli qaliba. bazen aciyorlar (iyi kalpliler :) ) bazen cevap bile gelmez - otomatik cevaplar gelir

şuan bende de bi kıyım oldu 1-2 senelik kanallar uçtu..
kanala giriş yapamıyorum adsense kanal silmesem sıkıntı olur mu acaba?

Gece depremi oldu resmen herkesin eski kanallara büyük darbe indi devamda ediyo böyle giderse sabaha kadar kanal kalmıcak izlenen izlenmeyen eski kanallar gitti

ohaaaaaaaaaaaa
ağlamak istiyorum

bütün kanallarımı kapatcaktın ama bunu kapatmıcaktın

benim de 1 yıllık adsense kanalları gitti yeni kanallar da sorun yok şaka gibi

10k aboneli özgün kanal gitti şaka gibi ya. itiraz mailine ne zaman cevap veriolar bilen varmı

10k aboneli özgün kanal gitti şaka gibi ya. itiraz mailine ne zaman cevap veriolar bilen varmı

bazen 10 dakika
bazen 1 gün
Bir YouTube ekibi üyesinin en kısa zamanda size yanıt vereceğinden emin olun. Yanıt almanız bir iş günü kadar sürebilir. Bize hafta sonu ulaştığınız takdirde Pazartesi gününe kadar yanıt veremeyebiliriz.

Evet benimde 1 yillik eski 2 tane cok iyi kanalim icin askiya alindi diye mail geldi,Yine dönüyor bir seyler,hadi hayirlisi.

Yanlış bilgi. Benim 10'dan fazla itiraz sonucu misal 13. itiraz da kanal açtıran arkadaşlarım oldu.

Ben 5 milyonluk bir kanalı. İlk itirazda açtıramadım 3. itiraz'da açtırdım.

Yanlış bilgi falan değil, o dediğin yüz olayda 1-2 kez olur ki son 2 aydır falan ikinci ve daha sonraki itirazlara 30 dakikada cevap geliyor bu da zaten botların otomatik reddettiği anlamına gelir.

Her itirazı editörün incelediği dönemler geride kaldı.

Arkadaşlar böyle kanallarımız gidiyor benim gidiyo bugün nasıl kanallarım gittiğini ben bilirim yapcak birşey yok

Satmaya bile kıyamadığımız kanallar tuz buz oldu geçmiş olsun.

Benim de şuana kadar hiçbir kapanmadan etkilenmeyen 2 yıllık kanal uçtu gitti.Hayırlısı ne yapalım daha çok çalışacağız.1 gider 1000 gelir... İş ki bu yıllık genel temizlik olsun.

Bu kanalları uçan arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun aranızda y TO y yada Bot Vs. Calışmayan varmı yani tamamen dışarıdan kaynak Render yapıpta bugun kapanan varmı

4 yıllık hesap dediğin için yazıyorum. Etiket,açıklama ve başlıkta gereksiz kelimeler var mıydı? o zamanlar serbest ti çünkü şimdilerde hiç izin vermiyor illegal başlıklara,etiketlere, açıklamalara.

bu ara diğer yorumlara baktım çoğu kişinin kanalıda bugün kapanmış ilginç.. Siz durum neydi?

Son düzenleme:
3-5 ayda bir video yüklerim kanala 3-4 seneliği var benimde bütün işlerim o mail üzerinden yapılır zaten 2 gün önce bir video yükledim dün askıya alınmış olduğunu gördüm delirecektim.

Konuyu takipteyim. Eğer mesaj yoluyla kanalını açtırabilen varsa ne yazdığını söylerse çok daha iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri