Youtube Kanalım Hakkında Öneri ve Görüşlerinizi Bekliyorum

fevzzofficial

Kayıtlı Üye
Şuanda Youtube kanalı olan genel ağırlık olarak Doğa ve Çiçek Videoları atıyorum. Sizce bu şekilde ilerleme olasılığım nedir?

Kanal Adresim için Tıklayınız.

Şimdiden cevap verme zahmetine giren tüm herkese gönülden teşekkür eder ve kanalıma abone olarak bana destek olacak herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum..

Konu düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Kardeşim video çekerek ilk adımını atmışsın öncelikle hayırlı olsun bu videoyu attıktan sonra izlerken başlasının içeriğini izliyormuş gibi yorum yapsan zaten tüm sorun çözülür...

Youtube içerik üretiminin ilk yıllarında değiliz abone ve izlenme elde etmek istiyorsan biraz daha göze hitap eden videolar çekmelisin. Bunu nasıl mı yapabilirsin senin gibi video çeken izlenme yakalayan kişilerin kanallarını araştırarak başlayabilirsin. Arkasından ışık fon ve görüntü kısmının nasıl işlediğini öğrenmek gerek (sinema filmi çekmiyoruz o yüzden temel bir bilgin olsun)
Bitti mi? Bunları öğrendikten sonra sesini nasıl kullanman gerektiğinide bilmen gerekiyor. Daha onlarca eksik sayılır ama artık bunlar olması gereken temel şeyler oldu. En son oluşan içeriği güzel bir şekilde kurguladıktan sonra devam edebilirsin. Bu içerik oluşturma kısmıydı.
İçerik seçimine geleceksek şuan en çok aranan içeriklerle ön plana çıkman gerek. Örnek verecek olursak Iron Man vizyona girecek ise Robert Downey Jr. hakkında bahsetmen gerekiyor. Geniş bir kitlesi olduğu için izlenme alabilesin :) Türkiye içeriğinde ise Survivor güncel yarışmacıları hakkında paylaşımlarda bulabilirsin.
En son geriye Güzel ve dikkat çeken bir kapak açıklama ve etiket eklemen gerekiyor...

Kardeşim video çekerek ilk adımını atmışsın öncelikle hayırlı olsun bu videoyu attıktan sonra izlerken başlasının içeriğini izliyormuş gibi yorum yapsan zaten tüm sorun çözülür...

Youtube içerik üretiminin ilk yıllarında değiliz abone ve izlenme elde etmek istiyorsan biraz daha göze hitap eden videolar çekmelisin. Bunu nasıl mı yapabilirsin senin gibi video çeken izlenme yakalayan kişilerin kanallarını araştırarak başlayabilirsin. Arkasından ışık fon ve görüntü kısmının nasıl işlediğini öğrenmek gerek (sinema filmi çekmiyoruz o yüzden temel bir bilgin olsun)
Bitti mi? Bunları öğrendikten sonra sesini nasıl kullanman gerektiğinide bilmen gerekiyor. Daha onlarca eksik sayılır ama artık bunlar olması gereken temel şeyler oldu. En son oluşan içeriği güzel bir şekilde kurguladıktan sonra devam edebilirsin. Bu içerik oluşturma kısmıydı.
İçerik seçimine geleceksek şuan en çok aranan içeriklerle ön plana çıkman gerek. Örnek verecek olursak Iron Man vizyona girecek ise Robert Downey Jr. hakkında bahsetmen gerekiyor. Geniş bir kitlesi olduğu için izlenme alabilesin :) Türkiye içeriğinde ise Survivor güncel yarışmacıları hakkında paylaşımlarda bulabilirsin.
En son geriye Güzel ve dikkat çeken bir kapak açıklama ve etiket eklemen gerekiyor...

Hocam o kadar güzel açıklamışsın ki valla çok teşekkür ediyorum. Aslında bu işe yeni girdim diyebiliriz. Eldeki imkanlarla ortaya bir şeyler çıkartmaya çalışıyorum fakat kendime inanıyorum ki bahsettiğin hususları ilerleyen zamanlarda deneyim kazanarak daha da iyi bir şekle sokacağımı düşünüyorum. Devir dediğin gibi gündemde olan içerikler sunabilmek, bende o yolda ilerlemeye devam edeceğim. Pek gündemi takip edemiyorum bu aralar ama vakit buldukça takip edip daha iyi videolar çekeceğim :)

Bu videolar ile kanalın pk sını açtıramazsın. Pk açık alıp bunları atıyorsan başka tabi.

Biraz daha tasarıma özen gösterebilirsiniz. Unutmayın bu tarz bir sürü kanal bulunmaktadır.

Biraz daha tasarıma özen gösterebilirsiniz. Unutmayın bu tarz bir sürü kanal bulunmaktadır.

Evet hocam dediğiniz gibi bu tarz çok kanal var fakat ben bu videoların birçoğunu sırf para kazanma açılsın yani fazla video olsun diye eklemiştim, şimdi ise daha kaliteli daha iyi videolar ile özellikle daha uzun videolar yükleyeceğim.

Yorumunuz için ayrıca teşekkür ediyorum

Hocam yanlış anlamayın ama çok amatörce çalışma yapıyorsunuz.

1- Kesinlikle o introyu kullanmayın
2- Ses kullanmalısınız, kolay kolay kimse tek tek okumaz onları

Hocam yanlış anlamayın ama çok amatörce çalışma yapıyorsunuz.

1- Kesinlikle o introyu kullanmayın
2- Ses kullanmalısınız, kolay kolay kimse tek tek okumaz onları

Tamamdır hocam bundan sonra hazır videolar hariç yeni hazırlayacağım hiçbir videoda introyu kullanmayacağım.
Artık genel olarak videolarımda kendim konuşmaya başlıyorum hocam, eski videolar da ses var ama bazıları ses olmadan yaptım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri