Sadece camtasia öğrensen bile daha fazla yol kat'edersin. Movie makeri windows bile bıraktı
Hocam o ben kolay öğrenen biriyimdir, camtasia indirip onu kullanmaya başlayayım o zaman ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sadece camtasia öğrensen bile daha fazla yol kat'edersin. Movie makeri windows bile bıraktı
umarım para kazanmak için girmedin sektöre çünkü bu şekilde zor hocam
Hocam nasıl bir yol izleyebilirim sizce ? Ona göre ilerleyeyim
Para kazanmak istiyorsan içeriklerin yerli değil yabancı olmalı, eskiden bu tür videolardanda kazanç elde ediliyordu fakat artık uğraştığınıza deymeyecek TR kazançları mevcuz, tavsiyem hobi olarak yapmanız, dil yoksa önce dil öğrenmeniz ve üzerinde deneyimli olduğunuz konuya gitmeniz.
Tr icerikte pek kazanc yok hocam 1milyonda izlensen cok para kazanamazsin bence yabaci icerige gec
hesabın bi kategorisi yok karman çorman her daldan bi şeyler yüklenmiş. algoritmayı insan gibi düşün. kanalına geliyor içeriklerini tanıtacak ama birgün uğruyor origami yapılmış başka gün uğruyor dizi oyuncusu anlatılmış bi başka gün ağaçlardan bahsediliyor. garip guraba bi düzen. eğer niyetinizde ciddiyseniz ben bu işe vaktimi, emeğimi koycam hedeflerim var diyorsanız öncelikle sabit bi kategori bulup o konuda araştırmalar yapın gündemde neler hakim insanlar o konuya dair nasıl videolar çıkarmış ona bakıp benzerlerini üretmeye çalışın. bu şekliyle işi zordan öte imkansız gibi.
Teşekkür ediyorum hocam bu güzel düşüncelerin için. Sizin gibi paylaşımcı insanları seviyorum gerçekten. Şimdi ben tek bir konu üzerinden gitmek istiyorum fakat bu şekilde oluşturulabilecek kitlenin sınırlı olduğunu düşündüğüm için hem doğa hem origami hem de dizi oyuncuları hakkında bilgi paylaşımları yapmak daha mantıklı geldi. Yani bu şekilde insanlara farklı kategorilerde bir şeyler sunarak daha fazla vakit geçirme imkanı sunmayı hedefledim. Misal dizi izleyen biri origami ve doğa videolarını da sevebilir veyahut origami ile ilgilenen biri doğa videolarını da sevebilir diye düşündüğüm için bu şekilde ilerlemek istedim. Fakat bu şekilde gerçekten kitle oluşturmak zor derseniz ağırlığımı tek bir konu üzerine yoğunlaştırmaya başlayabilirim.
Hocam bu şekilde kitle oluşturmak zor değil, imkansız. Youtube sizi diğer insanlara önermeyi dener ama kanalınıza baktığında önerecek kişiyi bulamıyor çünkü sizin kanalınızın ne ile ilgili olduğu belli değil. Benim tarih kanalım var mesela, bazen günümüzde bir olay oluyor büyük bir olay, video atmıyorum o olay ile ilgili sırf konsept bozulmasın diye. Yerinizde olsam tamamen bütün videoları silerim, düzgünce kanal ayarlarını yaparım ve neyden "zevk" alıyorsan o tür video çekmeni tavsiye ederim. Bir tür seç ama kendine, aynı anda 2 ya da 3 farklı türden ilerlersen hiçbir zaman büyüyemezsin. Adam gelir bakar dizi videona ve beğenir. Ertesi gün sen çiçek videosu yayınlarsın, adam der ki ben bu kanalı ne zaman takip ettim.
kanal biraz ortaya karışık her telden video yüklemişsiniz. hangisi tutarsa onun üzerinden devam edersiniz. para kazanma da açık sanırım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.