Youtube Kanalları için Hangi Programlar Lazımdır..

E
  • Kullanıcı EgzosEmisyonGücü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
E

EgzosEmisyonGücü

Guest
Youtube Kanallarınız için olmazsa olmaz sabit programlar hakkında bilgi vereyim.

1 video edit programı : CamTasia Programı.
2 Logo Banner için. Ulead Photoshop , Adobe Photshop ,Xara MenuMaker Xara 3d Maker,
3 Ses Efect Programları Temel Bazda Gold Wawe Editör.
4 Youtube Videoları ve Benzeri Video istelerinden Video Çekme Programı : IDM ''internet download manager '' tek tavsiyemdir
5 ekran videosu çekerek , ders , program , sunum videoları için ekran kayıt videosumu lazım : cam tasia tek kelımeyle yeter.
6 video editlerken videolarını kesip birlştirme , videolarınıza baştan sona kadar sabit video hareketli logo eklemek istiyorsanız cam tasia kesinliklene yeter
7 : online çeviri sitesi bulup sık kullananlara ekleyın kelime veya dırek sayfa cevırısı yapmanız gerektıgı ıcın onlıne cevırı sıtesı

iyi kazançlar arkdaşlar.

video başı ve sonuna logo yada yazı girmek için " adobe after effects" ideal prog. biri. çok profesyonel olmamakla birlikte videolarda her türlü değişikliği yapabilirim

video başı ve sonuna logo yada yazı girmek için " adobe after effects" ideal prog. biri. çok profesyonel olmamakla birlikte videolarda her türlü değişikliği yapabilirim

ben standart 1 gunluk ders videoları ızleyerek veyahutta en basıt sekılde ama faydalı olmazsa olmaz programları belırttım.
çalışma uyguluycak arkadaşlar.

after effects profosyonellere yöneliktir.
,emeklemeden koşmak insanı yıpratır.

ben standart 1 gunluk ders videoları ızleyerek veyahutta en basıt sekılde ama faydalı olmazsa olmaz programları belırttım.
çalışma uyguluycak arkadaşlar.

after effects profosyonellere yöneliktir.
,emeklemeden koşmak insanı yıpratır.

tabi, bu prog. kullanabilmek 1 günde olacak iş değil. 2 yıldır bu prog üzerinde kafa patlatıyorum. bir çok özelliğini hala kullanamam :)

Youtube Kanallarınız için olmazsa olmaz sabit programlar hakkında bilgi vereyim.

1 video edit programı : CamTasia Programı.
2 Logo Banner için. Ulead Photoshop , Adobe Photshop ,Xara MenuMaker Xara 3d Maker,
3 Ses Efect Programları Temel Bazda Gold Wawe Editör.
4 Youtube Videoları ve Benzeri Video istelerinden Video Çekme Programı : IDM ''internet download manager '' tek tavsiyemdir
5 ekran videosu çekerek , ders , program , sunum videoları için ekran kayıt videosumu lazım : cam tasia tek kelımeyle yeter.
6 video editlerken videolarını kesip birlştirme , videolarınıza baştan sona kadar sabit video hareketli logo eklemek istiyorsanız cam tasia kesinliklene yeter
7 : online çeviri sitesi bulup sık kullananlara ekleyın kelime veya dırek sayfa cevırısı yapmanız gerektıgı ıcın onlıne cevırı sıtesı

iyi kazançlar arkdaşlar.

xara fırmasını kolay kolay kimse bilmez.

tasarım yapanlar iyi bilir xara yazılımlarını.
türkçe yamalarınu bulmak zor.
xara 3d programını kanallarıma bannerla ugrasan bır grafıker arkadasımız var
harıka bır program bence
5 dk en kral bannerı tak dıye ayarlıyor program. herseyı hazır zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri