Youtube kanallarındaki bu işaret ne anlama geliyor

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Bazı youtube kanallarında böyle işaretler var.Bunlar ne anlama geliyor.Kanal açık video reklam çıkıyor kanal arka planı sağlam ama kanal logosu böyle nedir bu

O da biraz bizim hatamız adamlar diyor g+ sayfasına normal resim koyun biz dizi film çizgi ne varsa hepsini resmini atıyoruz sonra g+ yı kapıyorlar.

Kanal askıda.
Kanalın sahibi giriş yapmaya calıstıgında telefon doğrulaması yapması gerekecek yapınca da kanal gümleyecek :)

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...551-flas-oyun-kanalim-kapanmis-ama-neden.html

hocam ama bu kanal para kazanılıyor herhalde çoğu kanalımda böyle şeyler var.
kanala giriş yapmıyım o zaman bari en doğrusu bu

---------- Spam Engelliyici 15:45 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

g+ sayfası kapanmış

hocam bunun zararı var mı yani kanal kapanır az önce arkadaşın dediği gibi

Eğer videolar ve reklamlar açıksa kanalda kanal sahibine ait olmayan bazı etkinlikler tespit edilmiş demek. Telefon doğrulaması ister. Yapınca da kanal normal haline döner.

Diğer türlü olursa kanal kapanmış demektir.

boş muhabbet takılma ^^

Dostum kanalına giriş yapabilirsin. Benimde başıma geldi. Videolar oynatılıyor ve reklamlar varsa telefon doğrulaması yap kanalına gir.

Eğer videolar ve reklamlar açıksa kanalda kanal sahibine ait olmayan bazı etkinlikler tespit edilmiş demek. Telefon doğrulaması ister. Yapınca da kanal normal haline döner.

Diğer türlü olursa kanal kapanmış demektir.

hocam videolar v.s reklamlar açık kanala giriş yapmam o zaman bende sonuçta kapanabilir

Ben de doğrulamayı yapmadım kardeşim 1 haftadır kapanmadı kanal videolar ve reklamlar aktif nereye kadar gider bilmiyorum.

Benim ki bir de flash oyun kanalıydı. Çok az video atmıştım.

Bence giriş yapın. Belli ki kanalında sorun var ve sorunu düzeltsen iyi olur. Kendi kanalıma girdiğimde bu şekildeydi. Doğrulama yaptım ve kanallar halen ayakta 2 haftadır.

Kardeş senin kanal kapanmadı yani?
Valla ne kadar özgün denirse artık benim flash oyun kanalıma da bu oldu ama kapanır diye doğrulama yapmadım :D 5 ayda 7,8 video atmıstım üstelik ne telif ne uyarı vardı. İzlenimler de iyi gidiyordu aslında kapanırsa yazık olacak.

Kardeş senin kanal kapanmadı yani?
Valla ne kadar özgün denirse artık benim flash oyun kanalıma da bu oldu ama kapanır diye doğrulama yapmadım :D 5 ayda 7,8 video atmıstım üstelik ne telif ne uyarı vardı. İzlenimler de iyi gidiyordu aslında kapanırsa yazık olacak.

Kanala mutlaka giriş yapmam lazımdı. Girdim 2 neredeyse 3 haftadır ayakta kanal hocam.

Bu şekilde 4 kanalım vardı 4 ü de ayakta , girdim telefon dogruladım cıktım , kim dıyorkı kapanacak dıye , kapanacagı varesa zaten gıdıyor herturlu :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri