Youtube Kanallarınız Için HD İntrolar by the Ark

T
  • Kullanıcı TheArk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Intro - Logo
T

TheArk

Guest
Beyler birbirinden kaliteli hd introlar satıyorum... Seç beğen 5 lira

İntorlara istediğiniz:

Font (Yazı Tipi)
Renk
Video
Resim

Eklenir tabi uygulanan intorlarda bunlar yapılıp size gönderilir. İşte intro pazarı

İNTROLAR İÇİN TIKLA

NOT: introlar bunlarla sınırlı değil vakit buldukça yenileri ekliyorum. (THE ARK)
NOT: r10'da üyeliğim yok konu açamıyorum benim yerime r10 üyeliği olupta konu açan kim olursa istediği bir introyu bedava yapacam karşılığında

SATIŞ İPTAL !!!

Cevap: Youtube Kanallarınız Için HD İntrolar by the Ark Devamı: Youtube Kanallarınız Için HD İntrolar by the

Hayırlı Şatıslar Hocam

Cevap: Youtube Kanallarınız Için HD İntrolar by the Ark Devamı: Youtube Kanallarınız Için HD İntrolar by the

Çok akıllıca valla :D Hayırlı satışlar

Çok başarı çalışmalarınız var, bol kazançlar.

aferdersiniz ama intro nedir bi açıklarmısınız alabilirim :)

intro isterseniz kanal fragmanı olarak kullanabileceğiniz yada video başlarına ekleyebilirsiniz.

o değilde introlar 10 numara

Ben Standart Youtube Kanal İntrosu (4) istiyorum. Özelden ulasacam size.

After effects ile mi çalışıyorsunuz başka pro mu hocam? Çalışmalar güzel olmuş.

5 adet satıldı arkadaşlar (5 liradan ) daha alan yokmu :D

Fiyat çok geldi bana. Böyle şeyleri yapmak çok kolay.(Sony Vegas ile)

Fiyat çok geldi bana. Böyle şeyleri yapmak çok kolay.(Sony Vegas ile)

inan göründüğü kadar kolay değil. After Effects'le uğraşan birisi olarak bunu rahatça söyleyebilirim. Kolay olan şeyler, yazı koyup hareket ettirirsin, sağa sola ya da kamera hareketleri.

Zaten bunlar hazır dostum Fiyat 5 tl

Baltalamak gibi olmasın da, arkadaşım bunların lisansları mevcut mu peki sende? Çünkü VideoHive videoları gibi geldi sanki bazıları? Sadece merak ettim.

hazır hepsi! vegas pro intro template yazarsanız çoğunu görürsünüz zaten. indirip editleyin cok basit bir iş.

eğer ki normalde ücretsiz ise nitekim 5 tlde olsa bu bir dolandırıcılıktır yaptığınız büyük ayıptır cevap verin ve bizleri aydınlatın

hocam kusura bakma. işini baltalamış gibi oluyorum ama nette paylaşılan bazı introları kendiniz yapmış gibi satmak çok basit olmalı.

bu introların yarısını daha önce youtubede gördüğüme yemin edebilirim hatta bazı introlar ravenprodesign e ait .

sony vegas hakkında yardımcı olabileceğim bir konu olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.Böyle Sahtekarlara kanmayın..

Konu çok ama çok eskiymiş zaten moderatör arkadaşları konuya davet edelim gereken yapılsın lütfen

eğer ki normalde ücretsiz ise nitekim 5 tlde olsa bu bir dolandırıcılıktır yaptığınız büyük ayıptır cevap verin ve bizleri aydınlatın

hocam kusura bakma. işini baltalamış gibi oluyorum ama nette paylaşılan bazı introları kendiniz yapmış gibi satmak çok basit olmalı.

bu introların yarısını daha önce youtubede gördüğüme yemin edebilirim hatta bazı introlar ravenprodesign e ait .

sony vegas hakkında yardımcı olabileceğim bir konu olursa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.Böyle Sahtekarlara kanmayın..

w.arez ve ücretsiz introlar ile satış yapmak yasak değil mi ?

Konu çok ama çok eskiymiş zaten moderatör arkadaşları konuya davet edelim gereken yapılsın lütfen

yav arkadaş madem o kadar biliyorsunuz buraya yazmayı bırakında millete yapılışını anlatın ozaman ben pc si kaldırmayanlar için yapıyorum bunları herkesin pc si after effect sonny vegas kalıdıryormu?

Konu silinsin zaten eski yapmıyom artık daha özel isteyenler olursa ücretsiz yaparım pm den yazın yeterli adam gibi olanlara sadece

sen nette paylaşılan ücretsiz temaları vs tarzı şeyleri para ile satınca adam oluyorsunda biz doğru söyleyincemi adam olmuyoruz.?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri