Konu güncelleme tarihi: 9 Kasım
Merhaba.
Kanalınızın içeriğine uygun olacak şekilde kapak fotoğrafı yapıyorum.
Aynı gün içinde teslim ediyorum. Hatta mesaj attığınız da eğer evdeysem, direkt işe başlayıp kapağınızı en hızlı şekilde teslim ediyorum.
Beğenmediğiniz taktirde düzenlemeler yapıyoruz. Yaptığım kapak tasarımının projesini teslim etmiyorum, bunun için ek bir ücret ödeyerek alabilirsiniz.

Sitede sürekli aktif olamadığım için WhatsApp veya instagram üzerinden iletişime geçerseniz daha hızlı bir geri dönüş alabilirsiniz.
Ödeme Yöntemi: Ziraat - İş Bankası - Papara - Enpara - Garanti - Halkbank

Merhaba.
Kanalınızın içeriğine uygun olacak şekilde kapak fotoğrafı yapıyorum.
Aynı gün içinde teslim ediyorum. Hatta mesaj attığınız da eğer evdeysem, direkt işe başlayıp kapağınızı en hızlı şekilde teslim ediyorum.
Beğenmediğiniz taktirde düzenlemeler yapıyoruz. Yaptığım kapak tasarımının projesini teslim etmiyorum, bunun için ek bir ücret ödeyerek alabilirsiniz.

Sitede sürekli aktif olamadığım için WhatsApp veya instagram üzerinden iletişime geçerseniz daha hızlı bir geri dönüş alabilirsiniz.
Ödeme Yöntemi: Ziraat - İş Bankası - Papara - Enpara - Garanti - Halkbank

Youtube kapağı yaptırdım memnun kaldım
Alışveriş yapıldı, her şey mükemmel.
Ellerinize sağlık, çok beğendim![]()
Güzel çalışma ilgili arkadaş güvenle iş verebilirsiniz teşekkürler.
Kısa sürede başarılı çalışma çıkarttı arkadaş. Eline sağlık
İş verildi teslim alındı arkadaş gayet ilgiliydi
teslim alındı. Güzel çalışma teşekkürler.
Teşekkürler iyi iş çıkardı arkadaş, tavsiye ederim.
valla hakkını helal ede çok uğraştırdım senihalen daha uğraşıyorsun allah razı olsun.
Kolay gelsin hocam. Güzel çalışmalar.
Anıl hocamla logo+intro çalışması yaptık öncelikle eline sağlıkarkadaş işinin ehli oldukça hızlı ve güzel iş çıkardı her konuda elinden geleni yapan ve yardımcı olmaya çalışan birisi.
Yeni kanalım için çok güzel bir resim yaptı arkadaş saolsun, tam işin ehli...
arkadaşa videolarım için 5 tane küçük resim yaptırılmıştır. işinde başarılı ve çok hızlı. ilgili bir arkadaş. tşk ediyorum. yakında yeni siparişlerde vereceğim
youtube kapak fotografı işimiz oldu. güzel çalışma teşekkürler![]()
Yine bir kapak fotoğraf yaptırdım güzel iş çıkarıyor tavsiye ederim
Son düzenleme: