İşyerimi basıp camı çerçeveyi indiren 3 sarhoşu mahkemeye verdim, güvenlik kayıtları var her ana ait 1080p kayıt. Küfürler, öldürme konusunda tehditler vs. Mahkemeye verdim sadece 2si için dava açıldı diğeri camı kırarken yardım etmemiş ama mekanı basanlardan biri, ölümle tehdit etmesine ve bu kayıtlarda olmasına rağmen herhangi bir suç bulamadı mahkeme.
Neyse 3 kez duruşmaya çıktım, kırılan camı ödetme dışında hiç bir ceza verilmedi.
Ben adalete inanan biriydim, kapıyı kilitleyip polisi arayıp bu yapılanı adli yönden çözmek ve cezalandırılmasını istedim. Saldırmadım, kendimi ve işyerimi korudum bu ayyaş köpeklerden. Tahrik veya başka hiç bir günahım da yok. Ama gel gelelim adalete olan inancım gitti. Ben bunca sene neden beyefendi olmuşum diyorum, basayım evini kırayım camı çerçeveyi ödeyim parasını gezeyim ben de.
Umarım anlamışsındır bir şeyler. Senin çizim videonu kopyalayan hintliyi geç, her şey ap-açık ortada olmasına rağmen el atılmayan adli bir vaka var örnekte. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ;