Youtube Kaynak Bulma Programı Asistan Hizmetinizde

Versiyon: 1.9.5
Tarih: 02 Ağustos 2015
Yapılanlar:
- 301 izlenimli videoların getirilmesi seçimlik yapıldı.
- "Out of memory" hatası ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam kaynak bul diyorum bulmuyor :(

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam mesela 1000 video var eleme yaptım 700 tanesi seçili baya sürdü (tümünü seçip gereksizleri çıkardım) tek tek tık yapmak zorluyor. Birde 700 seçili iken bir tane videoya izleye tıkladım 700 tane ie açıldı, allahtan pc donmadı tüm çalışma gidiyordu.

Versiyon: 1.9.6
Tarih: 04 Ağustos 2015
Yapılanlar:

- "Out of memory" hatası ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.
- "Not enough storage is available to process this command" hatası ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Hocam mesela 1000 video var eleme yaptım 700 tanesi seçili baya sürdü (tümünü seçip gereksizleri çıkardım) tek tek tık yapmak zorluyor. Birde 700 seçili iken bir tane videoya izleye tıkladım 700 tane ie açıldı, allahtan pc donmadı tüm çalışma gidiyordu.

Seçim kısmı ile ilgili düzenleme yapıyorum hocam. Şu hafıza ile ilgili hataları tamamlayınca çıkartırım.

Hocam izlenme sayısı 301 olanları göstermesini engelleyebilsek ne güzel olur el atsan şuna :)

programı yeni denedim,keşke daha önce alsaydım.İşlerimi baya kolaylaştırdı

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam şu an arama hızı nasıl? diğer programlarda v3ten sonra çok ağırlaşmıştı,asistanda son durum nedir arama hızı ile ilgili?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam şu an arama hızı nasıl? diğer programlarda v3ten sonra çok ağırlaşmıştı,asistanda son durum nedir arama hızı ile ilgili?

Evet hocam "api v3" işleri biraz yavaşlatıyor gibi. Kullanan arkadaşlar daha net yorum yaparlar. Bana göre asistanda rahatsız edici bir durum gözükmüyor.

Seçeneklerden 301'li videoları gizlemeyi seçerseniz işlem biraz uzamış gibi gözüküyor. Api'den bilgiler geldikten sonra 301'li olanlar gizlenebildiği için gelen bütün bilgiyi işlemesi gerekiyor. Gizlenen 301'li video adedini ekranda anlık olarak gösterirsem beklemenin sebebi de anlaşılmış olur aslında. Evet yeni güncellemeye bu şekilde bir ek yapayım :)

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] kaç sayfa arama yapacağını seçebilirmiyiz?Yani istediğim kelime de 100 kanal göstersin gibi.

hocam abone kriteri gibi toplam izlenme ve partner kriteri getirilebilir mi ? bu kriterleri yanlış hatırlamıyorsam bi kaç arkadaş da istiyordu..hafıza olarak son güncelleme denemedim ama ram kullanımı nedense baya harcıyor program en son kullandığımda 2 gün önceki güncellemeydi sanırım ..

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] herşey de bir hayır vardır işte,ne sorduk güncelleme çıktı:)
peki bu 301'li videolara sonuçlarda çıkmaması için hiç bulaşmasa gibi bir şey olmuyor mu?
gerçi mantıksız heralde dimi,her türlü o datayı bir şekilde işlemesi lazım ki anca öyle anlasın 301'li olduğunu... [MENTION=13218]aragon[/MENTION]'un dediği de mantıklı,en azından aramayı kişiye göre daraltarak zaman kazandırabilir yapılabilirse...

hocam abone kriteri gibi izlenme ve partner kriteri getirilebilir mi ? bu kriterleri yanlış hatırlamıyorsam bi kaç arkadaş da istiyordu..hafıza olarak son güncelleme denemedim ama ram kullanımı nedense baya harcıyor program en son kullandığımda 2 gün önceki güncellemeydi sanırım ..

Evet hocam. Onlarda yeni güncellemede yapılacaklar arasında. Hafıza ile ilgili asıl güncelleme bugün çıktı aslında. Onda bir deneyebilirseniz sevinirim.

Güncellemeye birde aramada çıkmasını istemediğiniz kanallar için bir yer ekliyorum. Oraya eklenen kanallar yapacağınız aramalarda gösterilmeyecek. Bu sayede görmek istemediğiniz kanalları ya da kendi kanallarınızı listeden otomatik olarak çıkarmış olacaksınız.

---------- Spam Engelliyici 5.08.2015 00:00 ---------- Önceki Mesaj 4.08.2015 23:57 ----------

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] herşey de bir hayır vardır işte,ne sorduk güncelleme çıktı:)
peki bu 301'li videolara sonuçlarda çıkmaması için hiç bulaşmasa gibi bir şey olmuyor mu?
gerçi mantıksız heralde dimi,her türlü o datayı bir şekilde işlemesi lazım ki anca öyle anlasın 301'li olduğunu... [MENTION=13218]aragon[/MENTION]'un dediği de mantıklı,en azından aramayı kişiye göre daraltarak zaman kazandırabilir yapılabilirse...

Aynen öyle hocam :)

Dediğiniz gibi 301 olduğunu anlayabilmesi için api'den bilginin gelmesi gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri