www.ytasistan.com/test/Asistan.exe
Bu dosyayı indirip Asistan klasörünüze atarak tekrar dener misiniz?
usta yaptım ama sorun aynı team ile bağlanma imkanınız varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabi. Pm atın birlikte bakalım.
Daha önce iletmiştim hocam, not almıştınız.
Hatırlatma babında söyleyeyin:
Aramada negatif kelimeler girebilmek. Her aramada tek tek değil de, istediğimiz zaman değiştirebileceğimiz şekilde.
Evet hocam. Bugün Kanal Takip'in dailymotion güncellemesini çıkartıyorum. Ondan sonra ilgileneyim.Hocam epey süre önce böyle bir öneride bulunmuştum.
Birde video linklerini export ederken Excel 97 olarak çıktı alınıyor. Bunu güncel versiyona çevirecektiniz. (office 2013 vs..)
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
doğrumu anladım acaba ?Evet hocam. Bugün Kanal Takip'in dailymotion güncellemesini çıkartıyorum. Ondan sonra ilgileneyim.
Mobilim. Yazım hatası olabilir.
Evet hocamdoğrumu anladım acaba ?
kanal takbe artık daily kanalarımızı da ekleyebileceğiz öylemi ?
eğer öyleyse bu süper bi haber
hocam benim yt asistan çalışmıyor lisans bilgilerini giriyorum tekrar lisan bilgilerini istiyor
!!! ÖNEMLİ !!!
Arkadaşlar bugün saat 09:00 gibi Kanal Takip ve Asistan programlarının lisans sunucularını taşıyorum. Geçici bir süre lisans sorunu ile karşılaşabilirsiniz. En kısa sürede eski haline dönecektir.
İyi çalışmalar.
!!! ÖNEMLİ !!!
Evet hocam. Sebeplerden biri de o.Hocam merhaba, bu aralar guncelleme yaparken cok sık hata veriyor surekli kapatip aciyorum bu yuzden mi tasiyorsunuz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Evet hocam. Sebeplerden biri de o.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yazılımı satınalmak istiyorum ama 2-3 gündür size ulaşamadım.
Versiyon: 2.0.0
Tarih: 16 Ocak 2016
Yapılanlar:
- Kaynak bulma yöntemi "Video Bulucu" ve "Kanal Bulucu" olarak iki farklı şekilde güncellendi.
- Sağ klik "Kanala git", "Videoya git" ile ilgili hatalar giderildi.
- Üzerinde bulunulan satıra çift klik yapıldığında ilgili kanalın otomatik açılması sağlandı.
- Çeşitli iyileştirmeler yapıldı.
Terslik olmazsa Network ve pub-id ile ilgili eklemeleri de akşam üzeri halledip yayınlıyorum.
Çok iyi olmuş hocam. Birde kanal-video ararken bazen çok fazla içerik listelendiğinde "yetersiz alan" tarzında uyarı veriyordu ve sonrasında program donuyordu bu hatayıda giderebilirseniz harika olucakKolay gelsin.
Teşekkürler hocam. Bu hatayı aldığınızda satır sayınız ne kadardı? Onunla ilgili bir değişiklik yaptım ama tekrar gözden geçiririm.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.