Youtube Kaynak Bulma Programı Asistan Hizmetinizde

Versiyon: 1.9.2
Tarih: 15 Temmuz 2015
Yapılanlar:
- "List index out of bounds" hataları ile ilgili düzenlemeler yapıldı.
- "Popüler Videolar" ile ilgili sorunlar giderildi.
- "Popüler Videolar" için ülke seçimi eklendi.
- Hafıza kullanımı ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.

Güncelleme için indirilen Asistan.zip dosyasının içerisindeki Asistan.exe ve sqlite3.dll dosyalarının program klasörüne atılması gerekiyor.

Son düzenleme:
Hocam sonuçları filtreleme özelliği gelirse çok iyi olur.

mobil mesaj

Hocam sonuçları filtreleme özelliği gelirse çok iyi olur.

mobil mesaj

Evet istekler arasında ön sıralarda hocam. Bu versiyon acil hatalar için çıktığından istekleri ve birkaç yeniliği bir sonraki ana versiyona yani 2.0'a sakladım.

Bu arada yeni bir özellik değil ama daha önce yazmayı unutmuşum. Aranacak kelime girmeden yani arama listesi boşken kaynak bul dediğinizde en son yüklenen güncel videoları getiriyor.

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

Popüler video kısmı ile ilgili ufak bir değişiklik yaptım. 1.9.2 versiyonunu indirmiş olan arkadaşlar http://www.ytasistan.com/version/Asistan.zip dosyasını indirerek tekrar üzerine açarlarsa sorun çözülecektir.

Henüz yeni aldım ve abone sayısını göremiyorum,bir ayar mı yapmam gerekiyor.ve listelemede en fazla 300 küsüre kadar gidiyor ondan sonrasını listelemiyor,bunu arttırmanın bir yolu var mı?

edit:aboneyi ayarlardan yaptım,sıkıntı çözüldü.

Son düzenleme:
Versiyon: 1.9.4
Tarih: 16 Temmuz 2015
Yapılanlar:

- Program başlığında gözüken versiyon numarası güncellendi.
- Kanal seçimi için işaretleme kutusunun gözükmemesi ile ilgili hata giderildi.

Aynen bende de indirmiyor 404 veriyor

Edit: Programa girip indirdim

Tümünü seç çalışmıyor. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Öyle olmuş evt. Fakat butonların rengi niye değişti ki...

Daha önce CTRL tuşu ile seçim yapmak gerekiyordu ve bunun zor olduğuna dair bayağı bir mesaj aldım. Checkbox ile işaretleyerek seçme yöntemi daha sorunsuz olduğu için değişiklik yaptım. Seçili olanları ayrı bir renk ile gösterebilirim. Görsel olarak sorun çözülmüş olur.

Daha önce CTRL tuşu ile seçim yapmak gerekiyordu ve bunun zor olduğuna dair bayağı bir mesaj aldım. Checkbox ile işaretleyerek seçme yöntemi daha sorunsuz olduğu için değişiklik yaptım. Seçili olanları ayrı bir renk ile gösterebilirim. Görsel olarak sorun çözülmüş olur.

kanal git çalışmıyor hocam bi yardımcı olsanız , program ilk girişte hata verdi birde.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Şuan kanal bulamamaya başladı program, key'leri giriyorum kanal bulmadan arama bitiyor.

Belki youtube kaynaklı sorundur, ilgilenir misin hocam ?

kanal git çalışmıyor hocam bi yardımcı olsanız , program ilk girişte hata verdi birde.

Verdiği hata nedir?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Şuan kanal bulamamaya başladı program, key'leri giriyorum kanal bulmadan arama bitiyor.

Belki youtube kaynaklı sorundur, ilgilenir misin hocam ?

Sorun devam ediyor mu? Az önce denemeler yaptım bende normal gözüküyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri