[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam arkadaşa verilen hatanın aynısını banada yapıyor bu arada demo sürümünü indirdim ben ondan olabilir mi bende lisans yok deneme yapacaktım nasıl calıstığı hakkında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gene aynı hocam ben anlamadım hatayı verıyor ama kanal araştırıyor ama arıyor duruyor yavaslıyor anlamadım değişik
---------- Spam Engelliyici 12:21 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------
Ayriyetten yenı bır guncelleme ile Yükleme tarihini kendimiz seçme imkanımız varmı yanı ornek son 6ay son 5ay 3 ay gibisinden ...Programda 1gun 1ay 1sene olarak varda
Hocam demo sürümde işlemlere hiç tepki vermiyor sorun var galiba
Demo indirdim kaynak bul diyorum ama hiç tepki vermiyo hocam.
Hocam demo sürümde işlemlere hiç tepki vermiyor sorun var galiba
Site üzerinden demo alımını bir süre önce iptal etmek zorunda kaldım. Demo lisanslarınız özel mesaj ile iletilmiştir. İyi çalışmalar dilerim.
Hocam bende programınızın demosunu bir denemek isterim. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Demo bende denemek için alabilir miyim hocam [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] demo için lisans alabilir miyim , teşekkürler
Edit : Sorun düzelmiştir, 1-2 saatlik bir sorundu anladığım kadarıyla. Slowhand hocam teşekkür ederim.
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam,
An itibariyle YTAsistan programından kanal ve video araması yapamıyorum. Popüler videolar ve kelime arama kısmı çalışıyor sorunsuzca.
Lisans bilgilerim aktif, bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda? (PM'de attım ancak biraz acil olduğu için buradan rahatsız etmem gerekti affınıza sığınıyorum bu konuda)
Program sonuç getirmemeye başladı. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
hocam demo programda sıkıntı mı var arama yapmıyor. Ayrıca demo talebinde bulunmuştum bir dönüş alamadım. Bilgi lütfen
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] program sonuç getirmiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.