Youtube Kaynak Bulma Programı Asistan Hizmetinizde

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam arkadaşa verilen hatanın aynısını banada yapıyor bu arada demo sürümünü indirdim ben ondan olabilir mi bende lisans yok deneme yapacaktım nasıl calıstığı hakkında

Gene aynı hocam ben anlamadım hatayı verıyor ama kanal araştırıyor ama arıyor duruyor yavaslıyor anlamadım değişik :D

---------- Spam Engelliyici 12:21 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

Ayriyetten yenı bır guncelleme ile Yükleme tarihini kendimiz seçme imkanımız varmı yanı ornek son 6ay son 5ay 3 ay gibisinden ...Programda 1gun 1ay 1sene olarak varda

Hata bugün içerisinde düzelmiş olur hocam. Yükleme kısmını api'den bir kontrol edip haber vereryim. Tarih seçimi standart diye aklımda kalmış. En kötü ihtimal gelen sonuçlar üzerinden filtreleyerek listeye eklerim.

Demo indirdim kaynak bul diyorum ama hiç tepki vermiyo hocam.

Hocam demo sürümde işlemlere hiç tepki vermiyor sorun var galiba

Hocam bende programınızın demosunu bir denemek isterim. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Demo bende denemek için alabilir miyim hocam [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] demo için lisans alabilir miyim , teşekkürler

Edit : Sorun düzelmiştir, 1-2 saatlik bir sorundu anladığım kadarıyla. Slowhand hocam teşekkür ederim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam,

An itibariyle YTAsistan programından kanal ve video araması yapamıyorum. Popüler videolar ve kelime arama kısmı çalışıyor sorunsuzca.

Lisans bilgilerim aktif, bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda? (PM'de attım ancak biraz acil olduğu için buradan rahatsız etmem gerekti affınıza sığınıyorum bu konuda)

Son düzenleme:
Edit : Sorun düzelmiştir, 1-2 saatlik bir sorundu anladığım kadarıyla. Slowhand hocam teşekkür ederim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam,

An itibariyle YTAsistan programından kanal ve video araması yapamıyorum. Popüler videolar ve kelime arama kısmı çalışıyor sorunsuzca.

Lisans bilgilerim aktif, bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda? (PM'de attım ancak biraz acil olduğu için buradan rahatsız etmem gerekti affınıza sığınıyorum bu konuda)

Selamlar hocam. Cevap yazamadım ama sunucu ile ilgili bir sorun vardı. Düzelmiş olması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam demo programda sıkıntı mı var arama yapmıyor. Ayrıca demo talebinde bulunmuştum bir dönüş alamadım. Bilgi lütfen

Program sonuç getirmemeye başladı. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Program sonuç getirmemeye başladı. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

www.teknikyazilim.com/test/Asistan.exe bu dosyayı Asistan klasörünüze atarak deneyebilirsiniz hocam.

---------- Spam Engelliyici 14:59 ---------- Önceki Mesaj 14:59 ----------

hocam demo programda sıkıntı mı var arama yapmıyor. Ayrıca demo talebinde bulunmuştum bir dönüş alamadım. Bilgi lütfen

Demo lisansları birazdan gönderiyorum.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] program sonuç getirmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri