Youtube Kazanamıyorum YARDIMMM

R
  • Kullanıcı Ruaphx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
R

Ruaphx

Guest
Merhaba beyler bu işe yeni başladım Adense hesabı açtım telefonla onayladım youtube hesabı açtım hesabı ABD yaptım adense ile ilişkilendirdim para kazanmayı etkinleştirdim videom izleniyor ama tahmini kazan 0 diyor birde adenseden bakamıyorum bu videoyu yeni yükledim acaba videoda ım birşey var diye 2 gün önce 1 video yüklemiştim reklam yapa yapa 1.300 kişi izlediydi yine aynı böyle tahmini kazanç 0 diyor acaba neden :confused::confused:

mnrzb.jpg

mnrzz.jpg

mns0n.jpg

mns12.jpg

mns1h.jpg

tıklama alman lazım. izleme para kazandırmıyor

Aynı sorun bendede var hatta adsense hesabına girersen " veri yok " yazıcaktır benim kanalımdada 1500 izlenme felan var (ingilizce içerik) ama kazanç yok.

tıklama alman lazım. izleme para kazandırmıyor

ilk yüklediğim videoda 1.400 tık vardı videoda mı sorun var diye kaldırdım başka yükledim aynı 1.400 kişiden hiç mi reklama tıklayan yok :( tamam tıklamadı diyelim izlenme saysını adsense hesabından neden göremiyorum:confused:

1 2 video ve 1bin 2bin izlenme ile gelir elde etmek çok zordur. Video ve Kanal sayınızı artırmanızı öneririm.
1 Nisan 2013'ten itibaren Adsense'de Youtube kazançları görünmüyor. Kazançlarınızı Youtube Analytic aracılığıyla görebilirsiniz.

Aynı sorun bendede var hatta adsense hesabına girersen " veri yok " yazıcaktır benim kanalımdada 1500 izlenme felan var (ingilizce içerik) ama kazanç yok.

aynı yaa bendede aynı peki kanal yöneticisnden videoyu seçip üstte işlemler menüsünden para kazan dediğiniz zaman böyle hata veriyo mu bende böyle hata veriyor ondan olabilir mi :confused:
mnsz4.jpg

peki kanal yöneticisnden videoyu seçip üstte işlemler menüsünden para kazan dediğiniz zaman böyle hata veriyo mu bende böyle hata veriyor ondan olabilir mi

mnsz4.jpg

peki kanal yöneticisnden videoyu seçip üstte işlemler menüsünden para kazan dediğiniz zaman böyle hata veriyo mu bende böyle hata veriyor ondan olabilir mi

mnsz4.jpg

- onunla alakası yokki o hatayı neden veriyor biliyormusunuz çünkü siz zaten para kazanmaya açık olan videonuzu tekrar para kazanmaya açmak istiyosunuz :d

neyse bekleyelim bakalım bi arkadaş dedi yeni açılan adsense hesaplarında oluyormuş böyle bekleyelim bakalım

arkadaşlar benim videom 158k oldu yani 158.000 kişi izledi bendede para yok diğer video izlenme var benimde adsense hesabımda veriyok,rapor yok kazanç yok,içerik barındırıcı yerine sadece içerik var sizde kesinlikle bunu hesap ayarları-hesap bilgileri yazıyor google analitcdede toplam kazanç yok yazıyor bu sorun var bir türlü çözülmedi toplanıp e,mail atsak ne yapsak mayıs geldi çözülür dediler yok bakalım

Arkadaşlar adsense ödemeleri tıklayınca şu yazıyor
Nisan 2013 ayındaki kazançlarınız, Mayıs ayının ilk haftasında hesaplanacaktır. Lütfen güncellenmiş ödeme bilgileri için 7 Mayıs 2013 tarihinde tekrar kontrol edin.
7 mayısa kadar bekleyip sorun çözülecek mi?

İnşallah öyledir. Zaten başka türlüde bilgisi olan kimse yok bu sitede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri