Youtube Kazanç E-Book Çıktı

Tmm Abicim bende bişey demedim Sende haklısın bir anda bu kadar para nasıl kazandı diyorsun İşte ama önceki atktiğimi yaptığım kanalı uldum ve bulalı şuarada 20 gün felan oldu ve Çok iyi para kazandırmış gerçekten başka kanaldada denedim ve gerçekten çok iyi Geri dönüş aldım

Kendisinden ben daha önce bir kanal almıştım,gayet başarılı bir kanaldı(kapanmasaydı tabi:)

Tmm Abicim bende bişey demedim Sende haklısın bir anda bu kadar para nasıl kazandı diyorsun İşte ama önceki atktiğimi yaptığım kanalı uldum ve bulalı şuarada 20 gün felan oldu ve Çok iyi para kazandırmış gerçekten başka kanaldada denedim ve gerçekten çok iyi Geri dönüş aldım
Tamamdir sorun yok o zaman ama satisini yapana kadar bence biraz kendine calistirip en azindan 1 yil boyunca bu iste kazanamadigin parayi bi kazansan,kazanmaya baksaydin daha iyi olurdu.Sonra bu isle ugrasirken dahada kendini gelistirip,su anki satisini yaptigin bilgiyi dahada genisletip cok daha faydali bir is yapabilirdin.

Neyse hayirli satislar umarim herkes faydalanir.

Hayırlı işlerde 19 haziranda 0.75 dolar günlük kazanç için nasıl iyimi diye başlık açan birinin 2 ayda ebook satması 9 bin dolarlık raporlar sunması pek bi anlam ifade etmiyor.kanalımı kaybettim buldu diyorsunda zaten o kanalda o paraları kazanan biri 0.75 lerle asla uğraşmaz bilgi düzeyi olarak.

Hocam bu hesabı yeni buldum diyorsun yeni açtığın hesapta niye bu taktigi uygulamadin .Bence adsense bilgilerini yoneticilerden birine mesela serkan abiye ver kontrol etsin yoksa güven sorunu olur.

Arkadaştan e-book'u aldım,adult ya da benzeri eş değer video yükleyerek kazanç sağlayan arkadaşlar için güzel bilgiler var.(Ben ilgilenmiyorum bu konuyla)...Hayırlı satışlar diyicem diyemiyorum(bu işin sonu hayır değil) saygılar..

Arkadaştan e-book'u aldım,adult ya da benzeri eş değer video yükleyerek kazanç sağlayan arkadaşlar için güzel bilgiler var.(Ben ilgilenmiyorum bu konuyla)...Hayırlı satışlar diyicem diyemiyorum(bu işin sonu hayır değil) saygılar..
ADult demeyelim kardeşim Video İçeriği Öyle değildir.

Abicim Hayır Öyle değil Kanalımı Geçen sene açmıştım Videoları Yükledim Ve öyle bırakmıştım taktikle yaptığım bu taktikle Ve Unuttum Aradan baya zaman geçti ve geçen ayın 26'sında buldum diğer adsensem banlandığı için paralar boşuna gitti ve eklediğim GÜn 30 Dolar kazandım ve kazancım arttı ve bu alyı başka kanaldada denedim ve 10 Günde Daha sıfır açılmış kanal 20 Bn izlenme ve 100 Abone Aldım Yani abicim muslera abicim benim Taktiği yaptığım kanaluı yeni buldum o yüzden olabilirimi eğer unutmasaydım daha çok kazanırdım abicim başka sorun varsa söylim yani abicim.Eğer daha önce bulsaydım zaten Mesaj atmazdım yani hem yardım istedim Kim yardım etti Söylesin Hae Sana o kadar mesaj attım birinede Geri Cevap vermedin

Anladigim kadariyla 9k para olan kanalin bagli oldugu adsense banlanmis. Kisa ve oz yazayim yanlisimda varsa af buyurun bi adsense banlanirsa bagli bitun yt kanallari patlar giremessin bu rapor nasil alinmis anlamis degilim .

Arkadası tam anlamamısız sanırım. arkadas diyor ki; benım kanalım kayıp oldu. sonra buldum. ve cok guzel kazandırmıs. orda uyguladıgım taktıklerı yenı actıgım kanala da uyguladım. yenı actıgım kanalda kazandırdı. ve bu bılgıyı satmak ıstıyorum demıs!
Zaten 2 kurus kazanan herkez belırtıldıgı gıbı bıseylerı satma cabasına gırmıs. Kı burda bırseylerı satıcak kısı varsa oda Muslera06 kı hıcbır bılgısını satmıs bırısı degıldır. örnek almak lazım..

Arkadası tam anlamamısız sanırım. arkadas diyor ki; benım kanalım kayıp oldu. sonra buldum. ve cok guzel kazandırmıs. orda uyguladıgım taktıklerı yenı actıgım kanala da uyguladım. yenı actıgım kanalda kazandırdı. ve bu bılgıyı satmak ıstıyorum demıs!
Zaten 2 kurus kazanan herkez belırtıldıgı gıbı bıseylerı satma cabasına gırmıs. Kı burda bırseylerı satıcak kısı varsa oda Muslera06 kı hıcbır bılgısını satmıs bırısı degıldır. örnek almak lazım..

Arkadas bir entry sinde banli adsense bagliydi diyor konuyu incelerseniz.

Bak Geçene senden beri bağlı olan adnsese başka sebepten doalyı banladnı başka yerlerdede kullandım o yüzden anladım yeni Adsensemde ise banlanma yok

Bugüne kadar aldigim ebooklarin icerigi asla parayla satilacak nitelikte degildi. Derleme toplama bilgilerden bende ebook yaparim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri