Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bak şimdi rakiplerimiz ortaya çıkcak![]()
hocam ben mesela bi tane film ismi buldum bunu yt harici başka siteden nasıl bulucam onun hakkında biraz bilgi verebilirmisin rica etsem
hocam torrentler var kat.ph mesela ne ararsan bulursun torrenti geçtim. Yada filmi indirmek için degilde izlemek için arat watch filmadı yaz bulursun biyerden idm ile indirirsin.
eline sağlık hocam Bu videolarda oynama kırpma çerçeve gibi yapıyomusunuz ?
Valla hocam bi şey anlamadım bu torrent olayı ne oluyor onu bile hiç anlamıyorum birz daha açıklarmısın lütfen.
hayır hic bir işlem yapmıyorum aldıgım gibi yüklüyorumeline sağlık hocam Bu videolarda oynama kırpma çerçeve gibi yapıyomusunuz ?
hayır hic bir işlem yapmıyorum aldıgım gibi yüklüyorum
şimdiye kadar 1 kanalla(tv kanalı) çalıştım
3. taraf veya dünya engeli yok rahatça yüklüyorum fakat 1 hafta sonra telif geliyor..
kanalı silip tekrar aynı videoları başka kanalda yüklüyorum
youtube'ye sadece ben attığım için ünlem problemi olmuyor..
O herkezin Atmayıpta Senin Attığın Neymiş öylepm sana Herzaman Açk
![]()
hocam tek bir soru soracağım. bir kanal açıyorsunuz ve tutarsa alt kanal açıp aynı videoları yüklüyorsunuz. buraya kadar tamam. peki bu alt kanala telif v.s gelirse alt kanalı silip, tekrar alt kanal mı oluşturuyorsunuz yoksa sıfırdan yt hesabı mı açıyorsunuz?
hayır hic bir işlem yapmıyorum aldıgım gibi yüklüyorum
teşekkürlerözgün çalışıyorum ama bu atanları merak ediyodum
genede çekilir iş değil her an kapanma riskim var
(izzet bunu sevmedi
)
hocam tek bir soru soracağım. bir kanal açıyorsunuz ve tutarsa alt kanal açıp aynı videoları yüklüyorsunuz. buraya kadar tamam. peki bu alt kanala telif v.s gelirse alt kanalı silip, tekrar alt kanal mı oluşturuyorsunuz yoksa sıfırdan yt hesabı mı açıyorsunuz?
hocam torrent i bilmiyorsanız youtube la ugrasmayın.Ama yinede size bunu vereyim okuyun .
Torrent nedir ? Nasıl kullanılır ? [Resimli Anlatım] - ÇAĞDAŞ ALAGÖZÇAĞDAŞ ALAGÖZ
Spama Hayır Ben özgünüm zatende merak ettim neymişhocam bakın ben yöntemi anlatıyorum hala diyosunuzki herkesin atmayıpda senin attıgın ne neden bu kadar hazırcısınız kendi madeninizi bulup işletseniz ?
Spama Hayır Ben özgünüm zatende merak ettim neymişbu türk dizilerinde diziye neredeyse takla attıracaklar geçirmek için izlerken bi hal oluyorum merakımdan sordum yoksa spamla vakit öldürmem
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.