YouTube Kazancının Kanıtı ( Detaylı Resimler )

1 hafta boyunca adsense sayım bile yapamadı bende:(

bende tam 8 gun surdu o olay.

---------- Mesaj saat 16:48:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:48 civarında gönderildi. ----------

Bonna senin ödemenin keşinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum :D mustafa sırrını söylemiş haklı tabi oda istemeyede hakkımız yok ama seninde sağlam kazandığını biliyorum ilerisi için benim yolumu çizmiş olacaksın ;)

çizerim kardeşim :) eylül kazancı kesinleşti de benim ekim kesinleşedi

Allah daim etsin. Borçlarından kurtulur güzel bir tatil yaparsın umarım :)

Hocam tebrik ederim gerçekten :)

Allah daha çok versin arkadaşım. İnşallah herkeste senin gibi mutludur.

Allah bol kazançlar versin arkadaşım. Bir nebzede olsa derdine çare olabildeyse ne mutlu...

Hocam hayırlı olsun...

Hocam hayırlı olsun . Allah daha çok versin . Borcunuz biran evvel biter inşallah

Kardeş kazanıp borçlarının bir kısmını ödemişsin ya bundan ötesi teferruat. Allah daha da çok versin inşallah. Allah kazanamayanlarda nasip etsin..

Vay be Youtube hakkında hiçbir şey bilmeyene bak zamanında İzmir buluşması yaptığımızda fazla konu hakkında bilgisi yoktu kazancım az falan diyordu pek konuşmuyordu şimdi bizden fazla konuşacağı kesin :)

Emeğin sonucu... Allah daha çok versin :)

Hocam gözünüz gibi baktığınızın kanalın bir anda patlaması kötü olmuş.
İnşallah kısa sürede toparlarsın.
Allah daha çok kazanç nasip etsin.

Kazanamayan herkese bol kazançlar dileyim bu konu vasıtasıyla.

Güzel Yorumlarınızı esirgemediğiniz için, Hepinizden Allah razı olsun ..
Allah sizede, Bol ve Helalinden Kazanmayı nasip eder inşallah.

allah daha cok kazandırsın bende ilk 1ay acemilik çektim sonra olayı çözdüm ama en önemli şey doymayı bilmek ben bunu yapamıyorum :D kendime arada soruyorum ytden para kazanamzken ne yapıyodum diye :D birde önemli olan 1günde 150-200tl geliceğene 30gün 50tl olarak gelmesini başarmaktır :)

siz nasıl kazanıyorsunuz beyler biraz ipucu verin bari :)

Aynen yeni ihtiyaçlar türetir insan kendine kazandıkça ama işte kanallara hep gidici gözüyle bakmak lazım para kesinleşmeden ve hatta hesaba yatmadan senin olmuyor o açıdan herşeyi göze alıp 300-500 günlük nereye kadar çıkmana izin verirse youtube dibe vurana kadar gidicez :) sonra hoop 0, burda hızlı toparlanmak önemli :)

adsensenin adiliğindense partnerler çalışılırsa her şekil ödeme alınır. paralar emekler boşuna gitmez. yoksa cidden bıze haksızlık edıyor adsense

yaw böyle gövde gösterisi yapacağına, ne yükledin ne yaptın yolu yordamı anlatsana [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION]

Ama lütfen forumdaki konuları okuyun deme :(

Butun resimlere bakarken Parali kisma gelince bir durakladim.....

Abi Turk parasini ozlemisim ya :) 6 ayda ozletiyor kendini :)

Daha fazla kazanirsin insallah

Tbm berbat hocam :D tiklar sahane orasi ayri gule gule harcayin suan kazanc durumunz nasil

yaw böyle gövde gösterisi yapacağına, ne yükledin ne yaptın yolu yordamı anlatsana [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION]

Ama lütfen forumdaki konuları okuyun deme :(

Kardeş bi sen değil günde nerdeyse 10 PM Geliyor cevaplayamıyorum,

Burdan tam olarak neler yaptığımı yazamam tabiki ama Çalışma sistemi mi sölüycem. ( Yoğun istek üzerine )

1. Her zaman ve Her gün izlenecek videolar atıyorum,
2. Kanalı güncel Tutmak işe yarıyor ( Daha fazla izlenim açısından )
3. Video sayısına gelince belki inanmıyacaksınız ama Ayda ortalama en fazla 50 Video atıyorum. ( Günde ortalama 2 video ) :D

4. 1 Adsensem ve 4 Aktif Kanalım var.
5. Açtığım kanaldan 1 ay Tık yok, nerdeyse 1 ay sonra biraz kıpırdanmaya başlıyor sonra İzlenimler uçuyor, Sonrada Kanal Uçuyor .. :)

Kategori ne diye sorarsanız; Her zaman, her gün, hatta 10 yıl önce bile izlenen şeyler atıyorum,

Benim çalışma sistemim bu ama En kısa sürede Özgün videoya geçicem Çünkü çalıştığım sistemin geliceği yok her an Telif veya Topluluk gelebilir, Riskli şeyler yüklüyorum :)

Benden Bu kadar Allah Herkese Helalinden Bol kazanç Versin İnşallah..
Allah'a Emanet olun..

Biride demiyoki bankamatikten 1000 Tl den fazla çekilmiyor. bu nasıl 1400 çekmiş.

valla insan aç gözlü 300 lıra kazancını bıraz arttırsam dıyor sonra neden gunluk 500 olmuyor dıye yakınıyor. ılk ıse gırdıgım de öğrencıyım aylı 450 lıra ekstra parayla kral olurum dıyordum sımdı 400 gunluk getırıye ağlıyorum. valla mesajını görünce duygulanıp ilk gunlere ger döndum :)

bir öğrenci gerçekten aylık 450 lira ile kral olur, günlük 400 ü düşünemiyorum :D:D

Günlük 400 lira alan bir Öğrenci, ne yapmaz ki :)

Günlük 400 tl alan öğrenci:
1) ilk olarak yurttaysa eve çıkar. ( evde kalıyorsa ev arkadaşlarına işi anlatmaya başalr yoğun istek üzerine)
2) gardolabını baştan aşağıya yeniler
3) eve bi lcd tv alır
4) okula giderken çektiği zorluk aklına gelir ve bi araba almak için ayın sonunu bekler ve ehliyet kursuna yazılır ve hangi arabayı alacağına karar verip ehliyet alana kadar araba parasını biriktirmeye çalışır
5 ve önemlisi ailesine yük olmayı bıraktığı için ve hatta ailesine yardımcı olabilme imkanına kavuştuğu için vicdanen öğrenciler arasında en rahat ve en alnı açık insan olur. (bunun olması için günlük değil aylık 250 bile yeterli oluyo burs ile birlikte)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri