YouTube Kazancının Kanıtı ( Detaylı Resimler )

Günlük 400 tl alan öğrenci:
1) ilk olarak yurttaysa eve çıkar. ( evde kalıyorsa ev arkadaşlarına işi anlatmaya başalr yoğun istek üzerine)
2) gardolabını baştan aşağıya yeniler
3) eve bi lcd tv alır
4) okula giderken çektiği zorluk aklına gelir ve bi araba almak için ayın sonunu bekler ve ehliyet kursuna yazılır ve hangi arabayı alacağına karar verip ehliyet alana kadar araba parasını biriktirmeye çalışır
5 ve önemlisi ailesine yük olmayı bıraktığı için ve hatta ailesine yardımcı olabilme imkanına kavuştuğu için vicdanen öğrenciler arasında en rahat ve en alnı açık insan olur. (bunun olması için günlük değil aylık 250 bile yeterli oluyo burs ile birlikte)
Yani Nimete Basılmaz, Youtube Un değerini sonuna kadar bilin

Günlük 400 tl alan öğrenci:
1) ilk olarak yurttaysa eve çıkar. ( evde kalıyorsa ev arkadaşlarına işi anlatmaya başalr yoğun istek üzerine)
2) gardolabını baştan aşağıya yeniler
3) eve bi lcd tv alır
4) okula giderken çektiği zorluk aklına gelir ve bi araba almak için ayın sonunu bekler ve ehliyet kursuna yazılır ve hangi arabayı alacağına karar verip ehliyet alana kadar araba parasını biriktirmeye çalışır
5 ve önemlisi ailesine yük olmayı bıraktığı için ve hatta ailesine yardımcı olabilme imkanına kavuştuğu için vicdanen öğrenciler arasında en rahat ve en alnı açık insan olur. (bunun olması için günlük değil aylık 250 bile yeterli oluyo burs ile birlikte)

paralar yatınca yapmayı planladıklarım :)

30 bin görüntülenmeye 1.500 tıklama normal mi gerçekten . ben 50bin görüntülenmeye zor bela 130 tıklama alıyorum. oda en fazla 19 tl kazanç sağlıyo sen 100 tlyi rahat çıkarmışsın . acaba normalmı böyle bol tıklama .acaba içeriğini de öğreneblirmiyim . ben çok mu yanlış sularda dolaşıyorum

30 bin görüntülenmeye 1.500 tıklama normal mi gerçekten . ben 50bin görüntülenmeye zor bela 130 tıklama alıyorum. oda en fazla 19 tl kazanç sağlıyo sen 100 tlyi rahat çıkarmışsın . acaba normalmı böyle bol tıklama .acaba içeriğini de öğreneblirmiyim . ben çok mu yanlış sularda dolaşıyorum

videonun devamlılığı etkiler.Video önü reklam gelirse bir süre sonra sayfa to inanılmaz bir hal alır

videonun devamlılığı etkiler.Video önü reklam gelirse bir süre sonra sayfa to inanılmaz bir hal alır

Yani Arkadaşın To normal. Kafamı Karıştıran o görüntülenmeye o tıklama malesef hiç göremedim daha kendimde. tüm aktif videolarda da reklamlarım çıkıyor. ama videolarım genelde 5 dk altı ve çok nadir üstü videolar var. daha uzun süreli videolar kullansam farklı olabilirmi acaba. Açıkçası ben Arkadaşın çalıştığı içeriği merak ettim şimdi.Ya onun İzleyicileri çok vicdanlı da reklamlara tıklıyo yada benim izleyicilr hiç takmıyor reklamları :D bi türlü çözemedim bunu

Selamın aleykum arkadaşlar..

Temmuz ayından beri bu işin içindeyim, ve sonunda Güzel bir miktar para kazanabildim.

Forumdaki Emeği geçen herkesten Allah razı olsun,
Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah,

Biraz Fazla abarttım gibi ama, Resim koyayım dedim :)
Eğer YouTube den para kazanmaya hala inanmayan varsa Kanıt olarak bu resimleri gösterebilirsiniz. :cool:

İşte Resimler: Adsense Tahmini Kazançlardan Başlıyor. Parayı nereye kullandığıma kadar Adım adım Gösterdim :cool:

wgw3.png

f2a9.png

Arkadaşım resimlerine baktım ama paypala komisyon vermeden direkt parayı çekebiliyo musunuz(partnerli veya partnersiz)?

Arkadaş partnerli değil direk google adsenseye bağlı.Google adsense zaten kesinti yapıyor merak etme :D

Nasıl yani.Ya açıkçası ben youtubedan hiç para kazanmadığım için bilmemiyorum :)
Partner daha fazla kazandırıyomuş.O yüzden partnerle ilgileniyorum :) ama onlar da kesinti yapıyor.Zaten bide paypal komisyon alıyor ama adsense neyin kesintisini yapıyor anlayamadım :)

Nasıl yani.Ya açıkçası ben youtubedan hiç para kazanmadığım için bilmemiyorum :)
Partner daha fazla kazandırıyomuş.O yüzden partnerle ilgileniyorum :) ama onlar da kesinti yapıyor.Zaten bide paypal komisyon alıyor ama adsense neyin kesintisini yapıyor anlayamadım :)

Net birşey söylenemez partner fazla kazandırıyor diye.Belli olmaz :)

Ben şuraya takıldım şimdi :) Yatan para 1,822.58 hesapta da küçük bir miktar varmış onunla birlikte 1,825.04 olmuş, atm dekontunda 1,400.00 TL çekilmiş Kalan bakiye 325,04 yani 1,400.00 + 325,04 = 1,725.04 arada 100 TL kayıp hocam ne yaptın 100 TL yi çabuk söyle :D

Ben şuraya takıldım şimdi :) Yatan para 1,822.58 hesapta da küçük bir miktar varmış onunla birlikte 1,825.04 olmuş, atm dekontunda 1,400.00 TL çekilmiş Kalan bakiye 325,04 yani 1,400.00 + 325,04 = 1,725.04 arada 100 TL kayıp hocam ne yaptın 100 TL yi çabuk söyle :D

Aslında uzun hikaye ama kısaca, ATM nin önünden geçiyordum para yatmışmı diye bi bakayım dedim, 1,825 TL yi görünce dayanamadım dedim bi 100 TL Çekeyim :) Makbuz alamadım heycandan o yüzden kanıtıda yok :D

Aslında uzun hikaye ama kısaca, ATM nin önünden geçiyordum para yatmışmı diye bi bakayım dedim, 1,825 TL yi görünce dayanamadım dedim bi 100 TL Çekeyim :) Makbuz alamadım heycandan o yüzden kanıtıda yok :D

Tamam kanıta gerek yok inandım :D Biraz fazla dikkat etmişim resimlere o kadar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri