hepsini geç nazar değer gösterme söyleme![]()
konunu editle 1 haftada alırsın yine kategorindeki yerini. orda ufak 1-2 ayrıntı silinse o konudan cogu bişey kazanamaz. zaten o ayrıntıları yakalayanda senin önüne gecer ytde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hepsini geç nazar değer gösterme söyleme![]()
Dostum iyi hoş kazanmışsın hayırlı olsun ama maşallah tüm forum öğrendi kazandığını. Yani her yere bu kazancı göstermenin mantığını anlayamadım. Bir de imza yapmışsın resmi. Yani insanlarda bir hırs kıskançlık olabiliyor. Yani bizde kazandık bizde gördük 10k üstünü ama her yere reklam yapmadık eminim kazanan bir sürü kişi var burada ama çıkıp da imza yapıp tüm foruma reklam yapmıyorlar. Taş çatlasa biri sorunca yada ödemeler başlığı altına bir kere yorum atarlar ki ben görmedim de fazla yüksek kazananların böyle bir şey yaptığını.
Millet günde 5-10 tl kazanmak için uğraşırken siz 9 milyar kazandım diye tüm foruma reklam atıyorsunuz yani hiç tasvip etmiyorum bu davranışınızı.
konunu editle 1 haftada alırsın yine kategorindeki yerini. orda ufak 1-2 ayrıntı silinse o konudan cogu bişey kazanamaz. zaten o ayrıntıları yakalayanda senin önüne gecer ytde![]()
bir daha bana caps yaptırmayın![]()
Bu gerçekmi yoksa fotoşokmu çözemedimde![]()
![]()
![]()
Şokmu Geçiriyon La Fotoşoku![]()
Dostlar normalde kanalı bile paylaşırımda namul bizim niyet kötü hemen bayraktan kapandırırlar inş. hedefim araba almak sağlam bir tane alınca bu işlere biraz ara vermeyi düşünüyorum bütün gün gezecem benzin parası kazansam yeterli olacaktır bana. Şunu sakın unutmayın youtube günde milyarlarca video izlenmesi alıyor doğru taktikle bunun %0.1 kendinize çekseniz günde hatrı sayılır dolar desteleri kazanırsınız![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.