Youtube kazandığım para ile ilgili yardım !

mekanınsahibi

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba başıma şöyle bir şey geldi. Ay sonu kontrol panelinde gözüken tahmini kazancım bir anda düştü. Başına daha önce böyle bir şey gelen ya da konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Not: Bir tane video silmiştim ama kazanca çok etki eden bir video değildi ilgisi olabilir mi ?

aynı sorun bende de var.. yarı yarıya azalan kanallar var

%80 düşüş var devamlı eksiliyor. Kanalınız spam mı ?

özgün kanal ama inanılmaz canım sıkıldı düşüşün nedeni nedir peki onu bilebiliyor muyuz ?

payoneer ile ödeme alıp, düşüş yaşayan varmı?

Herkese merhaba başıma şöyle bir şey geldi. Ay sonu kontrol panelinde gözüken tahmini kazancım bir anda düştü. Başına daha önce böyle bir şey gelen ya da konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Not: Bir tane video silmiştim ama kazanca çok etki eden bir video değildi ilgisi olabilir mi ?

Bu gayet normal, diyelim ben bu ay 200 lira kazandım, önümüzdeki ay ise kazancımın 120 liraya düştüğünü düşünelim, benim kazancım önümüzdeki ay çok düştüğü için ilk hafta yansımaz 2. haftada hızlı bir düşüş görürsünüz, halbuki bu sizin kazancınızın düşüşte olduğunu gösteriyor, youtube size asgeri bir ücret vermiyor ya daha fazla kazanırsınız yada daha az kazanırsınız. Yani bu ay 3k para kazandınız diye gelecek ay 1k kazanırsanız bunu normal görün.

Bende de aynısı oldu 11 dolar civarında düşüş vardı destek ekibine sorduğumda orada gözüken tahmini kazanç net değil üzerinde oynama olabilir eksi yada artı yönde diye cevap aldım isterseniz sizde canlı destekte sorun.
Ek olarak dolar artığı için ilgi çekiyor da olabilir :-)

2 gün önce ben konu açmıştım. Azerbaycanda çok kanalların kazançları silindi. 60 dolar ve 1000 dolara kadar silinen arkadaşlar var. Bende dahil :(

Kazanç silinmeleri devam ediyor mu arkadaşlar sizde

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Benim adsense banlandı ayın 3ünde, içerde 13,500 sterlin vardı
Geçmiş olsun hocam bu ara buna başladılar galiba 2-3 gün öncede bı tane adsense hesap durduruldu diye mail gelmiş kullanmadığım adsensedi ama benimki

Benim adsense banlandı ayın 3ünde, içerde 13,500 sterlin vardı

Spam yaparsanız Daima patlamaya hazır bomba gibidir. o yüzden onunuze bakacaksınız geçmiş olsun.

Bu Para silinme sorunu benım başıma ay sonuna dogru geldi ve çok araştırdı arkasını ve bir sonuç bulamadım adsensemde yansıyor kazanç lakın youtube studio da yok kazanç adsense de bgbg sıfır tıklamalar sıfır gosterımler 50 60 larda geziyor ya adsense de sorun var yada youtubede bir türlü sorunun cevabını bulamadım

Yalnız değilsin benimde aynı :) Kanalı yeni bir adsense e bağlasam mı diye düşünmüyor değilim.

bende birtek benim başıma geldi sanıyordum kanalım tamamen özgün izlenme aynı ama kazanç inanılmaz düştü.

haziran ayında 150 tl lik kazancım bu şekilde sıfırlandı 0,53 tl oldu o ay adsense o şekilde kesinleşti.

Kazançları adsensede silinen arkadaşlar sizin bu ay kanalda görünen kazanç kesinlestimi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri